Follow
Nurullah Demir
Nurullah Demir
Gıda Mühendisliği, İnönü Üniversitesi
Verified email at inonu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Evaluation of volatiles, phenolic compounds and antioxidant activities of rose hip (Rosa L.) fruits in Turkey
N Demir, O Yildiz, M Alpaslan, AA Hayaloglu
Lwt-food science and technology 57 (1), 126-133, 2014
2912014
Physicochemical Characteristics, Antioxidant Activity, Organic Acid and Sugar Contents of 12 Sweet Cherry (Prunus Avium L.) Cultivars Grown in Turkey
AA Hayaloglu, N Demir
Journal of Food Science 80 (3), C564-C570, 2015
942015
Phenolic Compounds, Volatiles, and Sensory Characteristics of Twelve Sweet Cherry (Prunus avium L.) Cultivars Grown in Turkey
AA Hayaloglu, N Demir
Journal of food science 81 (1), C7-C18, 2016
782016
Graphene oxide‐octadecylsilane incorporated monolithic nano‐columns with 50 μm id and 100 μm id for small molecule and protein separation by nano‐liquid chromatography
C Aydoğan, H Aslan, Z Günyel, N Demir, İY Erdoğan, S Alharthi, ...
Electrophoresis 42 (24), 2637-2646, 2021
122021
Nano‐liquid chromatography with a new nano‐structured monolithic nanocolumn for proteomics analysis
Z Günyel, H Aslan, N Demir, C Aydoğan
Journal of Separation Science 44 (21), 3996-4004, 2021
122021
ProFlow nano‐liquid chromatography with a graphene oxide‐functionalized monolithic nano‐column for the simultaneous determination of chloramphenicol and chloramphenicol …
N Demir, C Aydoğan
Journal of Food Science 87 (4), 1721-1730, 2022
112022
Yemeklik yağlar ve margarinler. 2
M Alpaslan, N Demir
Uluslararası Helâl Ve Sağlıklı Gıda Kongresi, 7-10, 2013
82013
Arı Sütü Üretimi ve Bazı Biyoaktif Özellikleri
B BELTEKİN, N DEMİR
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi 2 (1), 38-46, 2022
22022
Kurutulmuş Malatya kayısılarında kükürt giderilmesinde hidrojen peroksit kullanımının duyusal tekstürel vitamin ve renk üzerine etkisi
N Demir
İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2010
22010
Nano-Liquid Chromatography with a New Monolithic Column for the Analysis of Coenzyme Q10 in Pistachio Samples
C Aydoğan, B Beltekin, N Demir, B Yurt, Z El Rassi
Molecules 28 (3), 1423, 2023
12023
LOKAL ENDEMİK RIBES ANATOLICA BEHÇET (GROSSULARIACEAE) MEYVELERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN KAPASİTELERİ VE FENOLİK …
B YURT, L BEHÇET, N DEMİR, AA HAYALOĞLU
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 8 (14), 277-282, 2021
12021
Malatya kayısılarından vakum infüzyon tekniği kullanılarak katma değeri artırılmış yeni ürün geliştirme
N Demir
İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016
12016
Determination of impregnation parameters and volatile components in vacuum impregnated apricots
N Demir, M Alpaslan
Heliyon 10 (7), 2024
2024
ANTIOXIDANT ACTIVITY AND AROMA PROFILE OF WILD-TYPE BLACKBERRY FRUITS GROWN IN ARAPGİR
N DEMİR
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 10 (21), 288-298, 2023
2023
LOKAL ENDEMİK RIBES ANATOLICA BEHÇET (GROSSULARIACEAE) MEYVELERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN KAPASİTELERİ VE FENOLİK …
AA Hayaloğlu, L Behçet, N Demir, B Yurt
2021
Lokal endemik ribes anatolica behçet (grossulariaceae) meyvelerinin bazı fizikokimyasal özellikleri, toplam fenolik madde miktarı, antioksidan kapasiteleri ve fenolik …
B Yurt, L Behçet, N Demir, AA Hayaloğlu
Adıyaman Üniversitesi, 2021
2021
Ribes Orientale Bitkisi Meyvelerinin Fenolik Kompozisyonu, Toplam Fenolik Madde Miktarı, Antioksidan Kapasiteleri ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
Y Bayram, L BEHÇET, N DEMİR, MS YOLCİ
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 72-75, 0
CHARACTERIZATION OF TUNCELİ MOUNTAİN GARLİC ESSENTİAL OİL COMPONENT AND DETERMINATION EFFECT ON THE ANTIOXIDANT ENZYME LEVELS ON RAT RENAL TİSSUE BY DMBA-INDUCED
K TAKIM, T Kutlu, S İçen, N Demir
International Engineering, Science and Education Conference (INESEC) Science …, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–18