Follow
Fulya Sarper
Fulya Sarper
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verified email at hbv.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
An Ethnobotanical survey of the beypazari, ayas, and G¸ d¸ l district towns of Ankara Province (Turkey)
I Simsek, F Aytekin, E Yesilada, Ş Yildirimli
Economic botany 58 (4), 705-720, 2004
1772004
An ethnobotanical field survey in the Haymana district of Ankara province in Turkey
F Sarper, G Akaydin, I Şimşek, E Yeşilada
Turkish Journal of Biology 33 (1), 79-88, 2009
1272009
Anadolu’da halk arasında bitkilerin kullanılış amaçları üzerinde etnobotanik bir çalışma. 14
I Şimşek, F Aytekin, E Yeşilada, Ş Yıldırımlı
Bitkisel İlaç Hammaddeleri Toplantısı, 29-31, 2002
902002
Eğitim fakültesi öğrencilerinin öğretmenlik mesleğine bakış açıları ve öğretmenlik uygulaması dersinden memnuniyet durumları üzerine bir araştırma
TZ ÖZBEK, F AYTEKİN
Çağdaş Eğitim Dergisi 28 (295), 31-39, 2003
472003
Ankara da Yaşayan 0 36 Ay Çocukların Bazı Antropometrik Ölçümleri ve Anne Sütü ile Beslenme Durumlarının Saptanması
N Şanlıer, F Aytekin
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi 24 (1), 2004
362004
On the Braids for 8 10 Knot
H Şimşek, A Küçük
Doğuş Üniversitesi Dergisi 2 (2), 105-114, 2011
352011
Üniversite Öğrencilerine Verilen Eğitim Modellerinin Öğrencilerde Davranış Değişikliğine Etkilerinin İncelenmesi
SB Fulya Aytekin
Milli Eğitim Dergisi, 33-36, 2000
35*2000
Sıfır üç yaş grubunda çocuğu bulunan annelerin beslenme ve ishal konusunda bilgi ve davranışlarının incelenmesi
N ŞANLIER, F AYTEKİN
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi 24 (3), 2004
332004
Üniversite öğrencilerine verilecek beslenme eğitiminin beslenme davranışlarına olan etkisinin incelenmesi
F Aytekin
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1999
321999
Tıp Fakültesi birinci ve son sınıfa devam eden öğrencilerin beslenme bilgi ve alışkanlıkları üzerine bir araştırma
G ÇETİN, F SARPER
21. Yüzyılda Eğitim Ve Toplum Eğitim Bilimleri Ve Sosyal Araştırmalar …, 2013
312013
Farklı sosyo-ekonomik düzeydeki ailelerin sebze-meyve tüketim durumları
O Neslihan, F SARPER, O Fatih
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (1), 105-123, 2017
262017
Ankara’da farklı sosyo-ekonomik düzeydeki ailelerin beslenme alışkanlıkları ve etkileyen faktörler üzerinde bir araştırma
F Aytekin
Yayımlanmamış yüksek lisans tezi, Ankara Üniversitesi, 1993
161993
Antioksidan baharatların Osmanlı saray mutfağındaki yeri
S Ayyıldız, F Sarper
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 9 (1), 363-380, 2019
152019
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi birinci ve son sınıfa devam eden öğrencilerin beslenme bilgi ve alışkanlıkları üzerine bir araştırma
G Çetin
Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2013
122013
Zahtar and its place in culinary culture: Sample of Hatay Cuisine
N Iflazoglu, F Sarper
International Journal of Gastronomy and Food Science 23, 100302, 2021
112021
Üniversite öğrencilerinin beslenme durumları üzerinde bir araştırma
F Aytekin
Gıda 25 (2), 2000
92000
A field survey on the utilization purposes and ways of wild plants in Gölbaşı, Ankara
I Şimşek, F Aytekin, E Yeşilada, Ş Yıldırımlı
OT Sistematik Botanik Dergisi 8, 105-120, 2001
82001
Fonksiyonel bir gıda olarak yenilebilir mantarlar: Mutfak şeflerinin kullanma ve bilgi durumlarının incelenmesi
G DUMAN, F SARPER
Aydın Gastronomy 7 (1), 43-56, 2023
42023
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Y Oğan, F Sarper, EZ Özer, İ Çekiç
Researcher 7 (2), 226-244, 2019
42019
Anadolu’da halk arasında bitkilerin kullanılış amaçları üzerinde etnobotanik bir çalışma [An ethnobotanical study among the population on the purpose of plant utilization in …
I Simsek, F Aytekin, E Yeşilada, S Yıldırımlı
Başer KHC, Kırımer N, editors 14, 2002
32002
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20