Follow
Hande MUTLU OZTURK
Hande MUTLU OZTURK
Other namesHande MUTLUOZTURK, Hande M. Ozturk, H. M. Ozturk
Pamukkale University. Assoc. Prof. Dr.
Verified email at pau.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of pressure on the vacuum cooling of iceberg lettuce
HM Ozturk, HK Ozturk
international journal of refrigeration 32 (3), 402-410, 2009
972009
Microbial analysis of meatballs cooled with vacuum and conventional cooling
HM Ozturk, HK Ozturk, G Koçar
Journal of Food Science and Technology, 1-8, 2017
272017
Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0
H Mutlu Öztürk
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 222-239, 2020
242020
Comparison of vacuum cooling with conventional cooling for purslane
H Mutlu Ozturk, HK Ozturk, G Kocar
International journal of food engineering 7 (6), 2011
222011
Technological Developments: Industry 4.0 and Its Effect on the Tourism Sector
HM Ozturk
Research Anthology on Cross-Industry Challenges of Industry 4.0, 1464-1487, 2021
212021
Experimental performance assessment of a vacuum cooling system through exergy analysis method
HM Ozturk, A Hepbasli
Journal of Cleaner Production 161, 781-791, 2017
212017
Okul öncesi dönemde kültürel miras eğitimine ilişkin öğretmen görüşleri: Denizli ili örneği
HM ÖZTÜRK, H GÜNGÖR, HG OGELMAN
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 175-203, 2021
132021
Life-cycle cost, cooling degree day, and carbon dioxide emission assessments of insulation of refrigerated warehouses industry in Turkey
H Mutlu Ozturk, OA Dombayci, H Caliskan
Journal of Environmental Engineering 145 (10), 04019062, 2019
132019
Turizm Sektöründe Enerji Tüketimi ve Enerji Tasarruf Olanakları
HK ÖZTÜRK, HM ÖZTÜRK, ÖA DOMBAYCI
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 17-28, 2018
132018
İthal Gıda Ürünü Kullanımının Yöresel Lezzetler Üzerine Etkisi
O GÖRKEM, HM ÖZTÜRK
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 6 (2), 213-228, 2018
112018
Türkiye’nin insani gelişme endeksi, ekonomik gelişmişlik, beslenme ilişkisi ve farklı ülkelerle karşılaştırılması
HM Öztürk
Human development 13 (2), 2016
82016
Hidrolik Santrallerin Turizm ve Kültürel Mirası Üzerine Etkisi
H Mutlu Öztürk, HK Öztürk
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 2321-2335, 2019
72019
Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerinin “Kültürel Miras” Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor Analizi
H Güngör, H Mutlu Öztürk, H GÜLAY OGELMAN
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 511 - 521, 2022
42022
Importance of Creativity and Innovation for Gastronomy and Business Tourism
N Boz, HM Ozturk
Accelerating Knowledge Sharing, Creativity, and Innovation Through Business …, 2020
42020
İncirin Güneş Enerjisi Kullanarak Kurutulmasının Esasları
H Mutlu, HK Öztürk
II. Ulusal Ege Enerji Sempozyumu ve Sergisi Bildiri Kitabı, 186-192, 2004
32004
Energy and exergy analyses of vacuum cooling as experimental assessment: case study for boiled cauliflower (Brassica Oleracea Var)
H Mutlu Ozturk
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry 145 (3), 1335-1352, 2021
22021
Otel İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin “Stajyer” Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor Analizi
HM Öztürk, S Alkaya
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 1763-1777, 2020
22020
Information security awareness in tourism enterprises: Case of Turkish manager opinions
K Yağcı, S Akçay, M Efendi, HM Öztürk
Industrial and Managerial Solutions for Tourism Enterprises, 251-267, 2020
22020
Maintenance and maintenance management systems in accommodation
H Mutlu Öztürk, HK Öztürk
Journal of Achievements in Materials and Manufacturing Engineering 96 (2), 83-93, 2019
22019
Comparison Of Drying Kinetics and Mathematical Modelling of Apricots in a Solar Dryer
HK Öztürk, U Şahin, H Mutlu Öztürk
V. International Multidisciplinary Congress of Eurasia 1, 535-542, 2018
22018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20