Follow
Mihriban KORUKLUOĞLU
Mihriban KORUKLUOĞLU
U.Ü.Ziraat Fakültesi
Verified email at uludag.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
ANTIBACTERIAL ACTIVITY AND CHEMICAL CONSTITUTIONS OF OLEA EUROPAEA L. LEAF EXTRACTS
M Korukluoglu, Y Sahan, A Yigit, ET Ozer, S GüCER
Journal of Food processing and preservation 34 (3), 383-396, 2010
1082010
Biocontrol activity of the local strain of Metschnikowia pulcherrima on different postharvest pathogens
S Türkel, M Korukluoğlu, M Yavuz
Biotechnology research international 2014, 2014
742014
Proximate composition, minerals and fatty acid composition of Juglans regia L. genotypes and cultivars grown in Turkey
C Yerlikaya, S Yucel, Ü Erturk, M Korukluoğlu
Brazilian Archives of Biology and Technology 55, 677-683, 2012
712012
Fonksiyonel bir gida: Ceviz
A Yiğit, Ü Ertürk, M KORUKLUOĞLU
Bahçe 34 (1), 163-170, 2005
332005
Listeria monocytogenes' in gıdalardaki önemi ve insan sağlığı üzerine etkileri
M Yavuz, M Korukluoğlu
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24 (1), 1-10, 2010
262010
Beneficial biofilm applications in food and agricultural industry
E Ünal Turhan, Z Erginkaya, M Korukluoğlu, G Konuray
Health and safety aspects of food processing technologies, 445-469, 2019
242019
SİVAS YÖRESİ DE ÜRETİLE KÜP PEY İRİ İ MİKROBİYOLOJİK, KİMYASAL KALİTESİ VE KÜF FLORASI I BELİRLE MESİ
M PEKEL, M KORUKLUOĞLU
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi 24 (1), 1-7, 2009
162009
Laktik asit bakterilerinin antibiyotik direnç mekanizmaları
H MERAL, M KORUKLUOĞLU
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 28 (2), 71-82, 2014
132014
Diyet zeytini ve zeytin ezmesi üretimi
İ Şahin, M Korukluoğlu, V Uylaşer, D Göçmen
Türkiye 1, 6-9, 2000
132000
Salmonella ve Shigella türlerinin gelişmesini engelleyen tıbbi bitkiler ve esansiyel yağlar
M Korukluoğlu, R İrkin, S Sertel
Gıda 31 (6), 2006
122006
Salamura siyah zeytin işlemede çeşit, maya ve laktik starter kullanımı ve bazı katkıların fermantasyon süresi ve ürün kalitesine etkilerinin araştırılması
İ Şahin, M Korukluoğlu, O Gürbüz
Türkiye Tarımsal Araştırma Projesi, 2002
122002
A research on the effects of fermentation type and additives on quality and preservation and development of adequate technique in brined vine-leaves production
F BAŞOĞLU, İ ŞAHİN, M KORUKLUOĞLU, V UYLASER, A AKPINAR
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 20 (6), 535-545, 1996
121996
Höşmerim tatlısının kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi
Y Şahan, A Yiğit, R İrkin, M Korukluoğlu, BÜSMY Okulu
Türkiye 9, 24-25, 2006
112006
Gemlik tipi zeytinlerde mikotoksin kirliliginin arastirilmasi, Türkiye 1
M Korukluoglu, O Gürbüz, V Uylaser, A Yildirim, I Sahin
Zeytincilik Sempozyumu, 6-9, 2000
112000
Geleneksel bir peynirimiz: sepet peynirinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
R Karakaş, M Korukluoğlu
Gıda 31 (3), 2006
102006
Mikroorganizmalar Arasında Çoğunluk Algılanması (Quorum Sensing)
G GÜLGÖR, M KORUKLUOĞLU
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 28 (2), 83-92, 2014
92014
Yeşil zeytin üretiminde farklı çeşit ve uygulamaların ürün kalitesine etkisi
V Uylaşer, M Korukluoğlu, D Göçmen, A Yıldırım, İ Şahin
Türkiye 1, 6-9, 2000
82000
Probiyotik Escherichia coli Suşu Nissle 1917
S Altuntaş, M Korukluoğlu, V Altuntaş
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 23 (7), 933-940, 2017
72017
Taze çileklerde bozulma etkeni küfler
İ Şahin, M Korukluoğlu, V Uylaşer
Gıda 19 (6), 1994
71994
Development of purple basil (Ocimum basilicum L.) sherbet fortified with propolis extract using response surface methodology
A Özkan Karabacak, Ö Özoğlu, S Durgut, SR Bağatırlar, O Kaçar, ...
Journal of Food Measurement and Characterization 15, 4972-4991, 2021
62021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20