Follow
Doç.Dr. Sibel Önçel
Title
Cited by
Cited by
Year
Türk mutfak kültürü ve yeme içme alışkanlıkları
S Güler
5042010
Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler
S Önçel
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 3 (4), 33-44, 2015
1222015
Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel Bir Değerlendirme
S Güler
Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, 4-5, 2007
1002007
LİSANS DÜZEYİNDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN TÜRK MUTFAĞININ TANITIM VE PAZARLANMASINA İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ (ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ)
S GÜLER, S OLGAÇ
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 28 (28), 227-238, 2010
49*2010
AŞÇILARIN MESLEKİ ÖZERKLİKLERİ İLE YARATICILIK SÜRECİ İLİŞKİSİ
M Kesici, S Önçel
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi 16 (1), 23-45, 2015
352015
Yiyecek ve İçecek İşletmeleri İçin Rekabet Avantajı Yaratacak Stratejik Seçenekler
S Güler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 2007
262007
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sektöre Yönelik Algılarının Kariyer Yapma Niyetlerine Etkisi (The Effect of Sectoral Perceptions of Undergraduate …
N ÖZDEMİR, S Öncel
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 1159-1176, 2019
202019
Üniversite Öğrencilerinin Kahve Dükkânlarını Tercih Etme Nedenleri: Anadolu Üniversitesi Örneği (The Reasons of University Students’ Preference Coffee Shops: The Case of …
B Bayındır, S Önçel
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (3), 1806-1820, 2019
192019
İstanbul'daki Beş Yıldızlı Otel Restoranlarının Rekabet Stratejilerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Uygulama
S GÜLER
192005
GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’ PERSPECTIVE
MY SEMA EKINCEK, MERVE OZGUR GODE, SIBEL ONCEL͵
Studia UBB Negotia 19 (1), 23-43, 2017
18*2017
Anadolu Üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin özyeterliklerine yönelik nitel bir araştırma
E Babaç, S Önçel
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 282-298, 2018
162018
LİSANS DÜZEYİNDE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN KARİYER YAPMA İSTEKLERİNİN BELİRLENMESİ
Ö Necip, S AK, S Önçel
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 12 (67), 947-956, 2019
13*2019
COMPARATIVE CONTENT ANALYSIS OF THE WEBSITES OF GASTRONOMY CITIES REWARDED BY UNESCO CREATIVE CITIES NETWORK
S Bütün, S Oncel
GeoJournal of Tourism and Geosites 26 (3), 831-848, 2019
122019
Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış
SÖMÖ Göde
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, 97-114, 2016
12*2016
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Engellilere Yönelik Düzenlemelerin İncelenmesi Eskişehir Örneği
ÖS ÖZGÜR GÖDE MERVE
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi 8 (2), 189-201, 2016
122016
Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma
S Güzel, Melik ve Önçel
International Gastronomy Tourism Studies Congress, 2018
112018
REKREASYONEL TURİZM FAALİYETİ OLARAK URFA SIRA GECELERİ
S Barakazi, Mahmut ve Önçel
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi 1 (2), 87-97, 2017
11*2017
X, Y ve Z Kuşağı Tüketicilerin Kahve Dükkanlarını Tercih Etme Alışkanlıklarının İncelenmesi
MS Bayındır, B Bayındır, S Önçel
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3949-3963, 2020
82020
Mutfak uygulamaları
S Önçel, O Güldemir, Ö Yayla
Ankara: Detay Yayıncılık, 2018
82018
Sosyal Medyadaki Restoran Tüketici Yorumlarının Değerlendirilmesi: Foursquare Örneği
S Ekincek, S Önçel
İşletme Araştırmaları Dergisi 9 (7), 404-419, 2017
72017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20