Follow
Seda ÖZDİKMENLİ TEPELİ
Seda ÖZDİKMENLİ TEPELİ
Çanakkale onsekiz mart
Verified email at comu.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Frequency of extended-spectrum β-lactamase (ESBL)–and AmpC β-lactamase–producing Enterobacteriaceae in a cheese production process
SÖ Tepeli, NND Zorba
Journal of dairy science 101 (4), 2906-2914, 2018
342018
Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp.
S Ozdikmenli, NN Demirel Zorba
Food Science and Technology International 22 (2), 93-101, 2016
172016
Çanakkale (Yenice) ilinde üretilen çiğ sütlerin bazı özellikleri ve subklinik (gizli) mastitis görülme oranı
S Özdikmenli Tepeli, NN Zorba
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017
92017
Çanakkale’nin Yenice ve Bayramiç ilçelerinde su ürünleri tüketiminin değerlendirilmesi
K Selvi, SÖ TEPELİ, G KANDEMİR
Acta Aquatica Turcica 18 (1), 93-108, 2022
82022
Determination of factors affecting on the fish consumption habit in rural areas: The case of Çan (Çanakkale)
K Selvi, G Kandemir, S Özdikmenli Tepeli
COMU Journal of Marine Science and Fisheries 2 (2), 132-141, 2019
82019
Közlenmiş kırmızı biber (kapya) konservesi üretiminde gıda güvenliği
S Özdikmenli, NND Zorba
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 2015
82015
Uçucu yağların Staphylococcus aureus üzerine etkisi
S Ozdikmenli, NN Zorba
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (5), 228-235, 2014
62014
Kırsal Bölgelerde Su Ürünleri Tüketim Alışkanlığına Etki Eden Faktörlerin Belirlenmesi: Çan (Çanakkale) Örneği
K Selvi, G Kandemir, SÖ Tepeli
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries 2 …, 2019
32019
Türkiye ‘de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası
M Yalman, SÖ Tepeli, NND Zorba
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 4 (11), 926-933, 2016
32016
Traditional Red Roasted Pepper (TFP_1780) The 2nd International Symposium on" Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" 24-26 October 2013
S Özdikmenli, N Zorba
Struga (Ohrid Lake)/Macedonia, 2013
32013
Baharat Uçucu Yağlarının Köftelik Kıymalardaki Salmonella spp. ve Staphylococcus aureus patojenleri üzerine inhibitör etkisi
S Özdikmenli
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2011
32011
Evaluation of seafood consumption in Yenice and Bayramiç districts of Çanakkale.
K Selvi, B Kaya, SÖ Tepeli, G Kandemir
22022
Origanum onites ve Ocimum basilicum’un blaCTX-M Pozitif Enterobacteriaceae Üzerine Antimikrobiyal Etkisi
SÖ Tepeli
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 6 (2 …, 2020
22020
Yenice–davutköy (Çanakkale) sulama göletlerinin fizikokimyasal ve mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
SÖ Tepeli, B İleri, R Yıldız, MA Yücel
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (12), 1595-1603, 2017
22017
Mold flora of traditional cheeses produced in Turkey
M Yalman, SÖ Tepeli, NND Zorba
22016
The effect of essential oils on Staphylococcus aureus
S Ozdikmenli, NN Zorba
22014
Critical Control Points of Traditional Red Roasted Pepper Canned (TFP_1781) The 2nd International Symposium on" Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" 24-26 October 2013
S Özdikmenli, N Zorba
Struga (Ohrid Lake)/Macedonia, 2013
22013
Peynir Üretim Aşamalarından Elde Edilmiş Enterobacteriaceae izolatlarında Antibiyotik Direnç Genlerinin Varlığı ve Isısal Direnç
S ÖZDİKMENLİ TEPELİ, Ö ESER, Ö GÜRPINAR, Y BEŞLİ, N ZORBA
2
A Survey of knowledge, attitude, and practices surrounding antimicrobial use by family dairy farmers to mastitis control
SO Tepeli
Preventive Veterinary Medicine 214, 105904, 2023
12023
Carbapenem resistance and biofilm formation status of Enterobacterales isolated from raw milk via molecular versus phenotypic methods
S Ozdikmenli Tepeli, Y Numanoglu Cevik, MN Tosun, G Taylan Yalcin, ...
Antonie van Leeuwenhoek 116 (1), 67-80, 2023
12023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20