The fatty acid and mineral compositions of different chickpea cultivars cultivated M Kaya, A Kan, A Yilmaz, R Karaman, A Sener Fresenius Environmental Bulletin 27 (2), 1240-1247, 2018 | 16 | 2018 |
Bazı İki ve Altı Sıralı Arpa (Hordeum vulgare L.) Çeşitlerinin Isparta Koşullarında Performansları A ŞENER, A Bekir, K Burhan Türk Doğa ve Fen Dergisi 9 (Özel Sayı), 41-45, 2020 | 7 | 2020 |
Farklı mısır (Zea mays L.) alt türlerinin körpe mısır özelliklerinin karşılaştırılması K Burhan, A Gündüz, I Cengiz, A Şener Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi 3 (2), 95-99, 2017 | 7 | 2017 |
YURTDIŞI ORİJİNLİ BAZI EKMEKLİK BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN ISPARTA KOŞULLARINDA PERFORMANSLARI B ATAR, B KARA, A ŞENER Black Sea Journal of Agriculture 1 (4), 122-126, 2018 | 6 | 2018 |
Determination of Yield and Yield components of Red Lentil Varieties in Isparta Conditions AB Küçükay, A Şener, M Kaya Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 7 (Special Issue …, 2019 | 5 | 2019 |
Şeker Mısırında Farklı Organik Materyal ve Azot Uygulamalarının Koçan Verimi ve Bazı Agronomik Özellikler Üzerine Etkisi İ AKGÜN, R Karaman, A Şener Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi 36 (3), 365-375, 2021 | 4* | 2021 |
Effects of nano sulfur (S) applications on yield and some yield properties of bread wheat. M Kaya, R Karaman, A Șener | 4 | 2018 |
Bazı Ayçiçeği (Heliathus annuus L.) Çeşitlerinin Çimlenme, Çıkış ve Verimi Üzerine Tohum Uygulamalarının Etkileri A Şener, K Mehmet Demir Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 20 (2), 2016 | 4 | 2016 |
Isparta Koşullarında Yetiştirilen Kırmızı Mercimek Çeşitlerinin Verim ve Verim Öğelerinin Belirlenmesi AB Küçükay, A Şener, M Kaya Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 7 (sp2), 97-102, 2019 | 2 | 2019 |
İç Anadolu Bölgesinde yağ bitkileri üretim potansiyeli MD KAYA, EG KULAN, A ŞENER Ziraat Mühendisliği, 17-21, 2015 | 2 | 2015 |
DSİ Konya ili İvriz sulaması tarım işletmelerinin ekonomik analizi, üretim girdileri kullanım seviyesi ve bunun üretim üzerine etkileri A Şener Fen Bilimleri Enstitüsü, 1992 | 2 | 1992 |
Performance of Local Bean (Phaseolus vulgaris L.) Genotypes for Agronomic and Technological Characteristics A Şener, K Muharrem Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences 32 (4), 692-704, 2022 | 1 | 2022 |
Yerel fasulye (Phaseolus vulgaris L.) genotiplerinin agro-morfolojik karakterizasyonu A ŞENER, K Muharrem Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 27 (2), 318-330, 2022 | 1 | 2022 |
Makarnalık Buğday ve Tritikale Çeşitlerinde Hasat Zamanı ve Azotlu Gübre Uygulamasının Tane Verimi ile Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi İ AKGÜN, E ÖZBEK, A ŞENER Türk Doğa ve Fen Dergisi 10 (2), 53-63, 2021 | 1 | 2021 |
Influence of different zinc application methods on yield and mineral composition of grains in mungbeans (Vigna radiata Wilczek). M Kaya, R Karaman, A Şener International Journal of Agriculture & Biology 19 (4), 2017 | 1 | 2017 |
Isparta Koşullarında Kışlık Mercimek Çeşitlerinin Verim ve Bazı Kalite Kriterleri Yönünden Değerlendirilmesi A Şener, M Kaya Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 12 (1), 48-58, 2024 | | 2024 |
Effect of biochar on some soil properties after 4-year application and its effect on growth, yield and nutrient uptake of wheat grown on an alkaline soil İ Erdal, P Alaboz, K Ekinci, ŞA Türkan, C Yaylacı, A Şener Rendiconti Lincei. Scienze Fisiche e Naturali, 1-13, 2024 | | 2024 |
DETERMINATION OF YIELD AND SOME QUALITY TRAITS IN HULLED (Hordeum vulgare L.) AND HULL-LESS TWO-ROW BARLEY (Hordeum vulgare L. var. nudum Hook f.) GENOTYPES İ AKGÜN, T GÜMÜŞ, A ŞENER Turkish Journal Of Field Crops 28 (2), 254-261, 2023 | | 2023 |
LEGUME (LEGUMINOSAE) – MICROORGANISM (RHIZOBIUM) RELATIONSHIPS A ŞENER PLANT MICROBE INTERACTIONS, 197-210, 2023 | | 2023 |
Farklı Siyez Buğdayı Genotiplerinin Verim ve Bazı Verim Unsurları Yönünden Değerlendirilmesi K Muharrem, A ŞENER, N Çelik Erciyes Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi 6 (2), 52-59, 2023 | | 2023 |