Takip et
Alev DÜNDAR ARIKAN
Alev DÜNDAR ARIKAN
Turizm Fakültesi, Anadolu Üniversitesi
anadolu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Örgütsel çekicilik bağlamında otel işletmelerini rakiplerinden ayıran özellikler
AD Arıkan
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 14 (1), 175-185, 2014
412014
Eskişehir’deki yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde Eskişehir mutfağının yeri
A Dündar Arıkan
Journal of Human Sciences 14 (2), 2061-2077, 2017
262017
Cumhuriyet döneminde Türk mutfak kültürü
Ö Samancı
AD Arıkan içinde, Türk Mutfak Kültürü, 86-105, 2016
232016
Innovative approaches to tourism and leisure
V Katsoni, K Velander
Springer, 2018
162018
Eskişehir’deki yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde Eskişehir mutfağının yeri
AD Arıkan
Journal of Human Sciences 14 (2), 2061-2077, 2017
152017
Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği (Availability of the Local Food in the Restaurants of the Hotels in Eskişehir)
AD ARIKAN, M ÖZKEŞKEK, S YERSÜREN, E YALÇIN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (3), 1972-1992, 2020
112020
Kent Merkezinde Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Araçsal ve Sembolik Özelliklerin Örgütsel Çekiciliğe Etkisi
AD Akçay, N Timur, C Ulukan
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 8 (1 …, 2013
102013
TÜRK MUTFAĞINDA GELENEKSEL EKMEK PİŞİRME YÖNTEM, ARAÇ VE GEREÇLERİNİN YAŞATILMASINA YÖNELİK ÖNERİLER: PİLEKİ ÖRNEĞİ
AD Arıkan, M Özkeşkek
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 52-61, 2019
8*2019
Is cittaslow an effective model in destination development for sustainable tourism? A case study in Austria, 1-11
I Arıkan, A Dündar, LS Edlinger
42018
Cittaslow Philosophy in Yedi Bilgeler Winery—Turkey
AD Arikan, I Arikan
Innovative Approaches to Tourism and Leisure: Fourth International …, 2018
32018
Tourism Strategic and Marketing Planning and Cultural Cooperation Channels Between Greece and Turkey
V Katsoni, I Arikan, A Dündar
Tourism and Culture in the Age of Innovation: Second International …, 2016
32016
The place of sherbet in beverage preferences of university students
AD Arıkan, HH Çakıcı, E Altunbağ
The 11th Tourism Outlook Conference Heritage Tourism beyond Borders and …, 2018
22018
THE ROLE OF LOCAL FOOD IN CULINARY TOURISM DEVELOPMENT A CASE STUDY ON THE THRACE WINE ROUTE
AD Arikan
8th ADVANCES, 2018
22018
THE 11th TOURISM OUTLOOK CONFERENCE Heritage Tourism beyond Borders and Civilizations
G YÜKSEK, D KARAGÖZ
2018
8th ADVANCES IN HOSPITALITY AND TOURISM MARKETING AND MANAGEMENT (AHTMM) CONFERENCE
D Gursoy, S Deesilatham, P Piboonrungroj
2018
Eskisehir cuisine in the menus of food and beverage businesses in Eskisehir Eskişehir’deki yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde Eskişehir mutfağının yeri
AD Arıkan
Journal of Human Sciences 14 (2), 2061-2077, 2017
2017
Personality Trait Inferences about Hotel Businesses: Development of a Scale
AD Akcay
GLOBAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 530, 2014
2014
Örgütsel Çekicilik Bağlamında Otel İşletmelerini Rakiplerinden Ayıran Özellikler
A Dündar Akçay
Anadolu Üniversitesi, 2014
2014
ESKİŞEHİR’İN DİJİTAL TANITIMINDA GASTRONOMİK ÖĞELERİN YERİ (THE ROLE OF
AD ARIKAN
Eskisehir cuisine in the menus of food and beverage businesses in Eskisehir1
AD Arıkan
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20