Örgütsel çekicilik bağlamında otel işletmelerini rakiplerinden ayıran özellikler AD Arıkan Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 14 (1), 175-185, 2014 | 41 | 2014 |
Eskişehir’deki yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde Eskişehir mutfağının yeri A Dündar Arıkan Journal of Human Sciences 14 (2), 2061-2077, 2017 | 26 | 2017 |
Cumhuriyet döneminde Türk mutfak kültürü Ö Samancı AD Arıkan içinde, Türk Mutfak Kültürü, 86-105, 2016 | 23 | 2016 |
Innovative approaches to tourism and leisure V Katsoni, K Velander Springer, 2018 | 16 | 2018 |
Eskişehir’deki yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde Eskişehir mutfağının yeri AD Arıkan Journal of Human Sciences 14 (2), 2061-2077, 2017 | 15 | 2017 |
Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği (Availability of the Local Food in the Restaurants of the Hotels in Eskişehir) AD ARIKAN, M ÖZKEŞKEK, S YERSÜREN, E YALÇIN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (3), 1972-1992, 2020 | 11 | 2020 |
Kent Merkezinde Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Araçsal ve Sembolik Özelliklerin Örgütsel Çekiciliğe Etkisi AD Akçay, N Timur, C Ulukan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 8 (1 …, 2013 | 10 | 2013 |
TÜRK MUTFAĞINDA GELENEKSEL EKMEK PİŞİRME YÖNTEM, ARAÇ VE GEREÇLERİNİN YAŞATILMASINA YÖNELİK ÖNERİLER: PİLEKİ ÖRNEĞİ AD Arıkan, M Özkeşkek Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 52-61, 2019 | 8* | 2019 |
Is cittaslow an effective model in destination development for sustainable tourism? A case study in Austria, 1-11 I Arıkan, A Dündar, LS Edlinger | 4 | 2018 |
Cittaslow Philosophy in Yedi Bilgeler Winery—Turkey AD Arikan, I Arikan Innovative Approaches to Tourism and Leisure: Fourth International …, 2018 | 3 | 2018 |
Tourism Strategic and Marketing Planning and Cultural Cooperation Channels Between Greece and Turkey V Katsoni, I Arikan, A Dündar Tourism and Culture in the Age of Innovation: Second International …, 2016 | 3 | 2016 |
The place of sherbet in beverage preferences of university students AD Arıkan, HH Çakıcı, E Altunbağ The 11th Tourism Outlook Conference Heritage Tourism beyond Borders and …, 2018 | 2 | 2018 |
THE ROLE OF LOCAL FOOD IN CULINARY TOURISM DEVELOPMENT A CASE STUDY ON THE THRACE WINE ROUTE AD Arikan 8th ADVANCES, 2018 | 2 | 2018 |
THE 11th TOURISM OUTLOOK CONFERENCE Heritage Tourism beyond Borders and Civilizations G YÜKSEK, D KARAGÖZ | | 2018 |
8th ADVANCES IN HOSPITALITY AND TOURISM MARKETING AND MANAGEMENT (AHTMM) CONFERENCE D Gursoy, S Deesilatham, P Piboonrungroj | | 2018 |
Eskisehir cuisine in the menus of food and beverage businesses in Eskisehir Eskişehir’deki yiyecek içecek işletmelerinin menülerinde Eskişehir mutfağının yeri AD Arıkan Journal of Human Sciences 14 (2), 2061-2077, 2017 | | 2017 |
Personality Trait Inferences about Hotel Businesses: Development of a Scale AD Akcay GLOBAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 530, 2014 | | 2014 |
Örgütsel Çekicilik Bağlamında Otel İşletmelerini Rakiplerinden Ayıran Özellikler A Dündar Akçay Anadolu Üniversitesi, 2014 | | 2014 |
ESKİŞEHİR’İN DİJİTAL TANITIMINDA GASTRONOMİK ÖĞELERİN YERİ (THE ROLE OF AD ARIKAN | | |
Eskisehir cuisine in the menus of food and beverage businesses in Eskisehir1 AD Arıkan | | |