Takip et
ilyas çelik
ilyas çelik
Gıda Mühendisliği Bölümü, Doçent,Pamukkale Üniversitesi
pau.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effect of soapwort extract on physical and sensory properties of sponge cakes and rheological properties of sponge cake batters
İ Çelik, Y Yılmaz, F Işık, Ö Üstün
Food Chemistry 101 (3), 907-911, 2007
1132007
Akıllı telefon bağımlılığı ölçeği’nin (ATBÖ) Türk lise öğrencileri için uyarlama çalışması
Ş Mehmet, İ ÇELİK, Z Ertürk, UE TAŞ
Journal of Measurement and Evaluation in Education and Psychology 7 (1), 156-169, 2016
802016
Cancer Statistics in Turkey and in the World 1993-1995
D Fırat, İ Çelik
Turkish Association For the Cancer Research and Control. Ankara, 1998
541998
The effects of the addition of baker's yeast on the functional properties and quality of tarhana, a traditional fermented food
I Çelik, F Işik, Ö Şimşek, O Gürsoy
Czech Journal of Food Sciences, 2005
522005
Ortaokul öğrencilerinin özgüven düzeyinin bazı değişkenler açısından değerlendirilmesi Afyonkarahisar örneği
İ Çelik
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
432014
Chemical, rheological and sensory properties of tarhana with wheat bran as a functional constituent
İ ÇELİK, I Fatma, Y YILMAZ
Akademik Gıda 8 (3), 11-17, 2010
422010
Ekmeğin besin değeri ve beslenmedeki önemi
G KOTANCILAR, İ Çelik, Z Ertugay
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 26 (3), 2011
402011
Mineral composition and total phenolic content of pomegranate molasses
Y Yilmaz, I Çelik, F Isik
Journal of Food Agriculture and Environment 5 (3/4), 102, 2007
312007
Ergenlerde insani değerler ve ahlaki olgunluk arasındaki ilişkinin incelenmesi
H Sarıçam, İ Çelik, N Arıcı, MM Kaya
International Journal of Human Sciences 11 (1), 1325-1342, 2014
282014
Gıda ambalajlamada son gelişmeler
İ Çelik, G Tümer
Akademik Gıda 14 (2), 180-188, 2016
242016
Türkiye’de kanser istatistikleri
M Şengelen, İ Çelik, Ş Ruacan, D Fırat
Bilim Uzmanlığı Tezi, Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Ankara, 2002
222002
Turkish adaptation of the Short Grit Scale (Grit-S): Validity and reliability study
H Sarıçam, İ Çelik, A Oğuz
International Journal of Turkish Literature Culture Education 5 (2), 927-935, 2016
212016
Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flour
A Goencue, İ Çelik
Food Science and Technology 40, 574-581, 2020
202020
Facebook addiction and social emotional learning skills
R Aftab, İ Çelik, H Sarıçam
Ozean Journal of Social Science 8 (2), 109-120, 2015
192015
Modifiye nişasta eldesi ve fırın ürünlerinde kullanımı
MM Karaoğlu, HG Kotancılar, İ Çelik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 29 (2), 359-368, 1998
171998
Effect of cornelian cherry use on physical and chemical properties of tarhana
I Fatma, İ Çelik, Y YILMAZ
Akademik Gıda 12 (2), 34-40, 2014
162014
Effect of roasted yellow chickpea (leblebi) flour addition on chemical, rheological and sensory properties of boza
İ Çelİk, F Işik, Y Yilmaz
Journal of Food Processing and Preservation 40 (6), 1400-1406, 2016
142016
İlköğretim okulu öğrencilerinin kahvaltı alışkanlıkları ve okul kantini ile ilişkilerinin belirlenmesi
A Orhan, İ Çelik
Akademik Gıda 12 (1), 51-56, 2014
142014
Kadife balığı (Tinca tinca L., 1758) etiyle zenginleştirmenin hamurun reolojik özellikleri ve ekmeğin duyusal özellikleri üzerine etkisi
S Dursun, A Yapar, İ Çelik
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 4 (3), 44-58, 2009
132009
Süne (Eurygaster Spp.) Zararı Görmüş Buğday ile Görmemiş Buğdaya Farklı Tavlama Metodları Uygulamasının I
Z Ertugay, İ Çelik, A Elgün, MF Ertugay
Öğütme Değeri ile Unun Bazı Kalitatif Özellikleri Üzerine Etkisi. Unlu …, 1995
131995
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20