Beslencenin sosyolojisi: Orta sınıf (lar) ın yeme içme ve eğlence örüntüleri E Akarçay Ankara, Phoenix Yayınları, 28-44, 2016 | 88 | 2016 |
Dışarıda Yemek: Eskişehir'de Yeni Orta Sınıfın Fast-Food Yeme-İçme Örüntüleri E Akarçay, N Suğur | 73* | 2015 |
Kâh Kahvehane Kâh Café: Küreselleşen Eskişehir'de Kahve Tüketimi Üzerine Kuramsal Bir Giriş. E Akarçay Ileti-s-im, 2012 | 72 | 2012 |
Bir muhafazakârlaştırma projesi olarak Türk-İslam sentezi E Akarçay PQDT-Global, 2015 | 17 | 2015 |
Sınıfiçi farklılaşma ve sınıfiçi bütünleşme biçimi olarak Eskişehir'de orta sınıfın yeme-içme örüntüleri E Akarçay PQDT-Global, 2017 | 13 | 2017 |
Eskişehir’de kentin ve tüketim mekânlarının dönüşümü E Akarçay, N Suğur Ankara Üniversitesi SBF Dergisi 71 (3), 797-825, 2016 | 13 | 2016 |
Eskişehir’de çalışan yoksullar, enformel istihdam ve yoksulluk ilişkileri N Suğur, S Suğur, T Gönç-Şavran, OB Çetin, E Akarçay Anadolu Üniversitesi Yay., EsNişehir, 2010 | 12 | 2010 |
Türkiye’de İslam ahlakı ve kapitalizmin ruhu (olabilir mi?) E Akarçay Ulusal Sosyoloji Kongresi Bildiri Kitabı (s. ss. 179-199). Aydın: http://www …, 2009 | 12 | 2009 |
Yeme pratikleri üzerinden (yeni?) orta sınıf (lar) ı anlamaya çalışmak E Akarçay Sosyoloji Konferanslari, 33, 2016 | 10 | 2016 |
Toplum, Bilim ve Yöntem TG ŞAVRAN, S Suğur, H Yeşildağ, E Akarçay, E Gökalp, N Karkıner, ... Sosyolojiye Giriş içinde, düzenleyen Nadir Suğur, Eskişehir: Anadolu …, 2012 | 7 | 2012 |
İzmir sokak lezzetleri E Akarçay Meltem İzmir Akdeniz Akademisi Dergisi 5, 106-109, 2019 | 6 | 2019 |
Gastronominin toplumsal serüveni: Sosyoloji E Akarçay Gastronomi ve Medya (ss. 212-237). Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2016 | 6 | 2016 |
Çağdaş Sosyoloji Kuramları AG Baran, S Suğur Baskı, Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2014 | 6 | 2014 |
Sanayi sonrası toplum Daniel Bell E Akarçay SS Editor, Çağdaş sosyoloji kuramları Eskişehir, 2-29, 2011 | 6 | 2011 |
Koca Ustadan Issız Adama Türkiye’de Aşçılık Mesleğinin Değişimi (The Change in Cookery Profession in Turkey: From Big Master Cooks to Cool Chefs) O GÜLDEMİR, E AKARÇAY Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 896-914, 2020 | 4 | 2020 |
ANADOLU MUTFAĞI GÜNCESİ: 6 ŞUBAT DEPREMLERİ SONRASI HATAY-BELEN’DE KURULAN SAHRA MUTFAĞINA İLİŞKİN OTOETNOGRAFİK DEĞERLENDİRME E Akarçay Sosyoloji Araştırmaları Dergisi 26 (2), 45-63, 2023 | | 2023 |
Tema Editörlerinden Ş İNCE, E AKARÇAY Moment Dergi 10 (1), 1-10, 2023 | | 2023 |
Interview with Fabio Parasecoli on Food Cultures İ Şengül, E Akarçay Moment Dergi 10 (1), 19-29, 2023 | | 2023 |
Eskişehir Şeker Fabrikası’nın Görsel Sosyolojisi: İşçi Deneyimleri GÖ AKARÇAY, E Akarçay Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (Özel Sayı), 117-146, 2023 | | 2023 |
HİZMET SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN YOKSULLARIN YOKSULLUK ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. N SUĞUR, S SUĞUR, OYAB ÇETİN, T GÖNÇ-ŮAVRAN, E AKARÇAY Iş, Güç: The Journal of Industrial Relations & Human Resources 10 (4), 2008 | | 2008 |