Destinasyon markalaşmasında gastronomi turizmin yeri ve önemi G Özaltaş Serçek, S Serçek Journal of Tourism Theory and Research, 2015 | 58 | 2015 |
X, Y ve Z kuşaklarındaki turistlerin destinasyon imaj algılarının karşılaştırılması GÖ SERÇEK, S Serçek Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (1), 6-19, 2017 | 43 | 2017 |
Mardin’in UNESCO yaratıcı şehirler ağında “gastronomi kenti” olabilirliğine ilişkin paydaş görüşleri S Gürbüz, G Özaltaş Serçek, L Toprak Journal of Tourism and Gastronomy S tudies, 2017 | 35 | 2017 |
SERBEST ZAMAN ETKİNLİKLERİ OLARAK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN REKREATİF ETKİNLİKLERE KATILMALARI VE SOSYALLEŞMELERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ S SERÇEK, GÖ SERÇEK Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 1-21, 2015 | 35 | 2015 |
Turizm sektörünün gelişmesi önündeki engel: Terörizm GÖ Serçek, S Serçek The Journal of Academic Social Science Studies 42 (3), 431-444, 2016 | 32 | 2016 |
Otel misafirperverliği algısının müşteri memnuniyeti üzerine etkisi: yabancı turistler üzerine bir araştırma GÖ Serçek, S Serçek İşletme Araştırmaları Dergisi 8 (4), 140-161, 2016 | 20 | 2016 |
The role and importance of gastronomy tourism on destination branding GÖ Serçek, S Serçek Journal of Tourism Theory and Research 1 (1), 15-28, 2015 | 19 | 2015 |
Önlisans turizm eğitim programının CIPP modeline göre değerlendirilmesi G Özaltaş Serçek Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2014 | 16 | 2014 |
Tüketicilerin helâl turizm konsepti uygulamalarına yönelik algıları. 1 GÖ Serçek, A Karakaş, S Serçek International Halal Tourism Congress, 180-189, 2017 | 13 | 2017 |
TURİST DENEYİMLERİNİN MÜŞTERİ ODAKLI MARKA DEĞERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. S Serçek, G ÖZALTAŞ SERÇEK Journal Of International Social Research 9 (42), 2016 | 13 | 2016 |
The relation between emotional labor, job burnout and intention to turnover: A research on travel agency workers L Toprak, G Ozaltas-Sercek, A Karakas, S Sercek Economie şi Sociologie, 47-57, 2015 | 11 | 2015 |
Engellilerin Tatil Alışkanlıkları ve Seyahat Engelleri, 15 GÖ Serçek, S Serçek Ulusal Turizm Kongresi, Engelsiz Turizm 13 (16), 1176-1191, 2014 | 10 | 2014 |
TURİZM SEKTÖRÜNDE DUYGUSAL EMEK: BİR META-SENTEZ ÇALIŞMASI S Serçek, GÖ Serçek Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7 (14), 417-436, 2017 | 8 | 2017 |
Turistlerin konaklama işletmesi tercihinde rekreasyon aktivitelerinin etkisi S Serçek, GÖ Serçek Turkish Studies International Periodical for the Languages, Literature and …, 2015 | 8 | 2015 |
Öğrencilerin üniversiteden rekreasyon aktiviteleri konusunda beklentileri L Toprak, S Serçek, GÖ Serçek VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 04-05, 2014 | 7 | 2014 |
Evaluating associate degree tourism curriculum according to the CIPP model GÖ Serçek, B Oral Journal of Tourism Theory and Research 2 (1), 1-18, 2016 | 6 | 2016 |
YEMEK VE SEYAHAT PROGRAMLARININ DESTİNASYON İMAJI VE DESTİNASYON SEÇİMİNE ETKİSİ G Özaltaş Serçek Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2016 | 6 | 2016 |
Hizmet Kalitesi Ölçümünde SERVPERF Analizi ve Bankacılık Okulunda Bir Uygulama S Serçek, G Özaltaş VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (12-15 Nisan 2012), ss …, 2012 | 5 | 2012 |
FIFA Dünya Kupasının Ekonomiye ve Turizme Etkileri G Özaltaş Serçek, HN Özaltaş, S Serçek | 4 | 2018 |
Evaluation of Foreign Tourists on Local Food Experiences S Serçek, G Özaltaş Serçek, A Boz 8th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and …, 2016 | 3 | 2016 |