Tourism and innovation: A literature review C Işık, EG Küçükaltan, S Taş, E Akoğul, A Uyrun, T Hajiyeva, B Turan, ... Journal of Ekonomi 1 (2), 98-154, 2019 | 52 | 2019 |
Trabzon ve ekoturizm: yerli ziyaretçilerin yöreyi değerlendirmesine yönelik bir araştırma S Taş Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012 | 42 | 2012 |
The two-way perspective of tourism undergraduates towards (post-) viral world: The future of tourism, and vocational development and career F Seyitoğlu, O Atsız, F Kaya, S Taş Journal of Hospitality, Leisure, Sport & Tourism Education 31, 100400, 2022 | 27 | 2022 |
TURİZM VE İNOVASYON İLİŞKİSİ: LİTERATÜR TARAMASI C Işık, E Akoğul, S Taş, A Uyrun, T Hajiyeva, B Turan, AH Dırbo Journal of Tourism Intelligence and Smartness 1 (2), 34-74, 2018 | 19 | 2018 |
İşletme yöneticilerinin coğrafi işaret tesciline yönelik bakış açıları: Gümüşhane ili örneği SSK Taş, S Taş Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (2), 985-994, 2020 | 17 | 2020 |
Doğu Karadeniz Bölgesi gastronomik unsurlarının gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi SS Taş, S Taş Dokap Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, 1-10, 2017 | 13 | 2017 |
Double-edged perspectives on service robots: working with robots and robots’ future career impacts F Seyitoğlu, O Atsız, S Taş, F Kaya Journal of Teaching in Travel & Tourism 23 (1), 1-19, 2023 | 12 | 2023 |
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ. S TAŞ, K BAŞKAN, SS KAMBER TAŞ Journal of International Social Research 10 (54), 2017 | 11 | 2017 |
Turizm eğitimi alan öğrencilerin turizm sektörü hakkındaki görüşleri ve beklentileri: Çeşme turizm ve otelcilik yüksekokulu örneği E Özkan, S Taş, K Başkan, SC Curkan 16 Ulusal Turizm Kongresi, 2015 | 7 | 2015 |
Akademisyenlerin Turizm ve Rekreasyon İlişkisine Bakış Açıları MH Akın, S Taş Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi 3, 248-257, 2015 | 7 | 2015 |
Küçük Ölçekli Kayak Merkezlerinde Destinasyon Rekabetçiliği: Zigana Kış Turizmi Merkezi Örneği (Destination Competitiveness in Small-Scale Ski Centers: The Case of Zigana … S Evren, Hİ Zeybek, TAŞ Sedat Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 1269-1290, 2020 | 6 | 2020 |
Uluslararası Turizm Pazarlaması S TAŞ, K BAŞKAN TURİZM PAZARLAMASI, (Kitap Bölümü) 459-484, 2015 | 1 | 2015 |
Kültürel Miras Unsuru Olarak Yayla Mutfak Kültürü: Gümüşhane İli Örneği S Akyürek, İ Çalık, S Taş, R Pir, F Kaya, Hİ Zeybek Milli Folklor 18 (141), 78-91, 2024 | | 2024 |
Yerli ve Yabancı Turistlerin Bakış Açısı İle Trabzon'un Gastronomik İmajı GNS S. TAŞ JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL 7 (3), 847-872, 2024 | | 2024 |
Plateau Cuisine Culture as a Cultural Heritage: The Case of Gümüşhane İ Çalık, S Taş, R Pir, F Kaya, Hİ Zeybek, S Akyürek Milli Folklor, 2024 | | 2024 |
Turizm İşletmelerinde Rekreasyonel Liderlik S Taş Turizm İşletmelerinde Liderlik kitabı içinde, 229-244, 2021 | | 2021 |
Mutfakta Atık Yönetimi ve Geridönüşüm S Taş, SS Kamber Taş Endüstriyel Mutfaklar Kavramlar Uygulamalar kitabı içinde, 403-428, 2021 | | 2021 |
Temalı Oteller ve Restoranlar S Taş NeoGastronomik Akımlar kitabı içinde, 55-75, 2021 | | 2021 |
YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL SÜRECİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI VE KARAR VERME İLİŞKİSİ: TRABZON’DAKİ 4 VE 5 YILDIZLI OTELLER ÜZERİNE BİR UYGULAMA NS BİLİCİ, TAŞ Sedat Verimlilik Dergisi, 65-94, 2020 | | 2020 |
2. International Sustainable Turism Congress 20-22 September 2018 S Taş, İ Çalık, S Evren, E Düzgün, E Polat Sustainable Tourism Congress Proceedings Book, 2018 | | 2018 |