Takip et
Sedat taş
Sedat taş
Turizm Fakültesi , Gümüşhane Üniversitesi
gumushane.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Tourism and innovation: A literature review
C Işık, EG Küçükaltan, S Taş, E Akoğul, A Uyrun, T Hajiyeva, B Turan, ...
Journal of Ekonomi 1 (2), 98-154, 2019
402019
Trabzon ve ekoturizm: yerli ziyaretçilerin yöreyi değerlendirmesine yönelik bir araştırma
S Taş
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012
332012
The two-way perspective of tourism undergraduates towards (post-) viral world: The future of tourism, and vocational development and career
F Seyitoğlu, O Atsız, F Kaya, S Taş
Journal of Hospitality, Leisure, Sport & Tourism Education 31, 100400, 2022
202022
Turizm ve inovasyon ilişkisi: Literatür taraması
C Işık, E Akoğul, S Taş, A Uyrun, T Hajiyeva, B Turan, AH Dırbo
Journal of Tourism Intelligence and Smartness 1 (2), 34-74, 2018
192018
İşletme yöneticilerinin coğrafi işaret tesciline yönelik bakış açıları: Gümüşhane ili örneği
SSK Taş, S Taş
Manas Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (2), 985-994, 2020
142020
TURİSTİK DESTİNASYON TERCİHLERİNDE FİLMLERİN VE TV DİZİLERİNİN ETKİSİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ.
S TAŞ, K BAŞKAN, SS KAMBER TAŞ
Journal of International Social Research 10 (54), 2017
112017
Double-edged perspectives on service robots: working with robots and robots’ future career impacts
F Seyitoğlu, O Atsız, S Taş, F Kaya
Journal of Teaching in Travel & Tourism 23 (1), 1-19, 2023
92023
Doğu Karadeniz Bölgesi gastronomik unsurlarının gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
SS Taş, S Taş
DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, Karadeniz Teknik Üniversitesi …, 2017
82017
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizm Sektörü Hakkındaki Görüşleri ve Beklentileri: Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu Örneği. 16 Ulusal Turizm Kongresi
E Özkan, S Taş, K Başkan, SC Curkan
16 Ulusal Turizm Kongresi, 2015
72015
Akademisyenlerin Turizm ve Rekreasyon İlişkisine Bakış Açıları
MH Akın, S Taş
Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi 3, 248-257, 2015
62015
Küçük Ölçekli Kayak Merkezlerinde Destinasyon Rekabetçiliği: Zigana Kış Turizmi Merkezi Örneği (Destination Competitiveness in Small-Scale Ski Centers: The Case of Zigana …
S Evren, Hİ Zeybek, TAŞ Sedat
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 1269-1290, 2020
52020
Uluslararası Turizm Pazarlaması
S TAŞ, K BAŞKAN
TURİZM PAZARLAMASI, (Kitap Bölümü) 459-484, 2015
12015
Kültürel Miras Unsuru Olarak Yayla Mutfak Kültürü: Gümüşhane İli Örneği
S Akyürek, İ Çalık, S Taş, R Pir, F Kaya, Hİ Zeybek
Milli Folklor 18 (141), 78-91, 2024
2024
Plateau Cuisine Culture as a Cultural Heritage: The Case of Gümüşhane
İ Çalık, S Taş, R Pir, F Kaya, Hİ Zeybek, S Akyürek
Milli Folklor, 2024
2024
Turizm İşletmelerinde Rekreasyonel Liderlik
S Taş
Turizm İşletmelerinde Liderlik kitabı içinde, 229-244, 2021
2021
Mutfakta Atık Yönetimi ve Geridönüşüm
S Taş, SS Kamber Taş
Endüstriyel Mutfaklar Kavramlar Uygulamalar kitabı içinde, 403-428, 2021
2021
Temalı Oteller ve Restoranlar
S Taş
NeoGastronomik Akımlar kitabı içinde, 55-75, 2021
2021
YİYECEK İÇECEK MALİYET KONTROL SÜRECİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI VE KARAR VERME İLİŞKİSİ: TRABZON’DAKİ 4 VE 5 YILDIZLI OTELLER ÜZERİNE BİR UYGULAMA
NS BİLİCİ, TAŞ Sedat
Verimlilik Dergisi, 65-94, 2020
2020
2. International Sustainable Turism Congress 20-22 September 2018
S Taş, İ Çalık, S Evren, E Düzgün, E Polat
Sustainable Tourism Congress Proceedings Book, 2018
2018
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ GASTRONOMİK UNSURLARININ GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
SS Kamber Taş, S Taş
2017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20