Follow
Gürkan Uçar
Title
Cited by
Cited by
Year
Aflatoxin M1 levels in butter and cream cheese consumed in Turkey
KK Tekinşen, G Uçar
Food Control 19 (1), 27-30, 2008
902008
Production of caseins and their usages
A Badem, G Uçar
Int J Food Sci Nutr 2 (1), 4-9, 2017
452017
Konya'da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri
M Atasever, A Keleş, A Güner, G Uçar
Veteriner Bilimleri Dergisi 14 (2), 27-32, 1998
32*1998
The possible usage of konjac gum in ice-cream production.
KK Tekinșen, A Güner, G Uçar
31*2011
Comparison of commercial and traditional kefir microbiota using metagenomic analysis
Y Biçer, AE Telli, G Sönmez, G Turkal, N Telli, G Uçar
International Journal of Dairy Technology 74 (3), 528-534, 2021
302021
The effects of natural smoke and liquid smoke applications on the quality factors of Kashar cheese
M ATASEVER, G UÇAR, A KELEŞ, Z KÖSE
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 27 (4), 781-787, 2003
26*2003
The effect of sodium and potassium nitrate on the quality of Turkish pastrami (pastirma) during production
Y Dogruer, A Guner, U Gurbuz, G Ucar
SCIENTIFIC TECHNICAL RESEARCH COUNCIL TURKEY, 2003
25*2003
Cheese analogues
A Badem, G Ucar
J Food Dairy Technol 4 (3), 44-48, 2016
222016
Konya yöresinde üretilen mahalli tulum peynirleri
KK Tekinşen, G Uçar
Akademik Gıda 4 (6), 33-37, 2007
212007
Konya garnizon birliklerindeki kuyu suları ile şehir şebeke sularının su kalitesi ve ağır metaller yönünden karşılaştırılması
ÜC Kahraman
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2007
172007
Escherichia coli Enfeksiyonları
G UÇAR, NG YÖRÜK, A GÜNER
J Food Hyg Technol 1 (3), 22-29, 2015
15*2015
Kolostrumun özellikleri ve sporcularda kullanımı
AO KIVRAK, G UÇAR
Spor bilimleri Dergisi 14 (2), 138-142, 2012
152012
Comparison of microbiota and volatile organic compounds in milk from different sheep breeds
Y Biçer, AE Telli, G Sönmez, N Telli, G Uçar
Journal of Dairy Science 104 (12), 12303-12311, 2021
122021
Evaluation of the desserts; which are hosmerim, cheese halva, kunafah produced in Turkish cuisine-in aspect of tourism
Y Seçim, G Uçar
International Journal of Social Sciences and Education Research 3 (5 S …, 2017
112017
Use of different salting techniques in Halloumi cheese: effect on sensory, microbiological and chemical properties
M Atasever, A Keleş, G Ucar, A Guner
Acta alimentaria 32 (1), 7-14, 2003
112003
Hindi eti ve ürünlerinde termofilik Campylobacter türlerinin varlığının araştırılması
G UÇAR, A KELEŞ, A GÜNER, Y DOĞRUER, M ARDIÇ
Veteriner Bilimleri Dergisi 2 (4), 129-133, 2007
92007
İnek ve Koyun Sütünden Üretilen ve Farklı Ambalajlarda Olgunlaştırılan Hellim Peynirinin Bazı Kalite Nitelikleri
A Keleş, M Atasever, A Güner, G Uçar
GIDA 26 (1), 61-70, 2001
9*2001
İnek ve Koyun Sütü Kullanımının ve Farklı Tuzlama Tekniklerinin Maraş Peynirinin Bazı Kalite Niteliklerine Etkisi
OC Tekinşen, M Atasever, A Keleş, G Uçar
Anim. Sci 23 (2), 213-226, 1999
91999
Isolation and antimicrobial resistance of vancomycin resistant Enterococcus spp.(VRE) and methicillin-resistant S. aureus (MRSA) on beef and chicken meat, and workers hands …
N Telli, AE Telli, Y Biçer, G Turkal, G Uçar
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society 72 (4), 3345-3354, 2021
82021
Konya yöresel yayla balı ile püren balının kalite kriterleri yönünden karşılaştırılması
E Çiftci
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2014
82014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20