Aflatoxin M1 levels in butter and cream cheese consumed in Turkey KK Tekinşen, G Uçar Food Control 19 (1), 27-30, 2008 | 90 | 2008 |
Production of caseins and their usages A Badem, G Uçar Int J Food Sci Nutr 2 (1), 4-9, 2017 | 45 | 2017 |
Konya'da tüketime sunulan fermente sucukların bazı kalite nitelikleri M Atasever, A Keleş, A Güner, G Uçar Veteriner Bilimleri Dergisi 14 (2), 27-32, 1998 | 32* | 1998 |
The possible usage of konjac gum in ice-cream production. KK Tekinșen, A Güner, G Uçar | 31* | 2011 |
Comparison of commercial and traditional kefir microbiota using metagenomic analysis Y Biçer, AE Telli, G Sönmez, G Turkal, N Telli, G Uçar International Journal of Dairy Technology 74 (3), 528-534, 2021 | 30 | 2021 |
The effects of natural smoke and liquid smoke applications on the quality factors of Kashar cheese M ATASEVER, G UÇAR, A KELEŞ, Z KÖSE Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 27 (4), 781-787, 2003 | 26* | 2003 |
The effect of sodium and potassium nitrate on the quality of Turkish pastrami (pastirma) during production Y Dogruer, A Guner, U Gurbuz, G Ucar SCIENTIFIC TECHNICAL RESEARCH COUNCIL TURKEY, 2003 | 25* | 2003 |
Cheese analogues A Badem, G Ucar J Food Dairy Technol 4 (3), 44-48, 2016 | 22 | 2016 |
Konya yöresinde üretilen mahalli tulum peynirleri KK Tekinşen, G Uçar Akademik Gıda 4 (6), 33-37, 2007 | 21 | 2007 |
Konya garnizon birliklerindeki kuyu suları ile şehir şebeke sularının su kalitesi ve ağır metaller yönünden karşılaştırılması ÜC Kahraman Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2007 | 17 | 2007 |
Escherichia coli Enfeksiyonları G UÇAR, NG YÖRÜK, A GÜNER J Food Hyg Technol 1 (3), 22-29, 2015 | 15* | 2015 |
Kolostrumun özellikleri ve sporcularda kullanımı AO KIVRAK, G UÇAR Spor bilimleri Dergisi 14 (2), 138-142, 2012 | 15 | 2012 |
Comparison of microbiota and volatile organic compounds in milk from different sheep breeds Y Biçer, AE Telli, G Sönmez, N Telli, G Uçar Journal of Dairy Science 104 (12), 12303-12311, 2021 | 12 | 2021 |
Evaluation of the desserts; which are hosmerim, cheese halva, kunafah produced in Turkish cuisine-in aspect of tourism Y Seçim, G Uçar International Journal of Social Sciences and Education Research 3 (5 S …, 2017 | 11 | 2017 |
Use of different salting techniques in Halloumi cheese: effect on sensory, microbiological and chemical properties M Atasever, A Keleş, G Ucar, A Guner Acta alimentaria 32 (1), 7-14, 2003 | 11 | 2003 |
Hindi eti ve ürünlerinde termofilik Campylobacter türlerinin varlığının araştırılması G UÇAR, A KELEŞ, A GÜNER, Y DOĞRUER, M ARDIÇ Veteriner Bilimleri Dergisi 2 (4), 129-133, 2007 | 9 | 2007 |
İnek ve Koyun Sütünden Üretilen ve Farklı Ambalajlarda Olgunlaştırılan Hellim Peynirinin Bazı Kalite Nitelikleri A Keleş, M Atasever, A Güner, G Uçar GIDA 26 (1), 61-70, 2001 | 9* | 2001 |
İnek ve Koyun Sütü Kullanımının ve Farklı Tuzlama Tekniklerinin Maraş Peynirinin Bazı Kalite Niteliklerine Etkisi OC Tekinşen, M Atasever, A Keleş, G Uçar Anim. Sci 23 (2), 213-226, 1999 | 9 | 1999 |
Isolation and antimicrobial resistance of vancomycin resistant Enterococcus spp.(VRE) and methicillin-resistant S. aureus (MRSA) on beef and chicken meat, and workers hands … N Telli, AE Telli, Y Biçer, G Turkal, G Uçar Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society 72 (4), 3345-3354, 2021 | 8 | 2021 |
Konya yöresel yayla balı ile püren balının kalite kriterleri yönünden karşılaştırılması E Çiftci Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2014 | 8 | 2014 |