Takip et
Derya ERBAŞ
Derya ERBAŞ
Diğer adlarErbas, D., Bayındır, D.
Isparta University of Applied Sciences, Faculty of Agriculture, Department of Horticulture
isparta.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Postharvest treatments of salicylic acid, oxalic acid and putrescine influences bioactive compounds and quality of pomegranate during controlled atmosphere storage
MA Koyuncu, D Erbas, CE Onursal, T Secmen, A Guneyli, SS Uzumcu
Journal of Food Science and Technology 56 (1), 350-359, 2019
572019
1-metilsiklopropen uygulamasının Angeleno erik çeşidinin depolanma süresi ve kalitesi üzerine etkileri
D ERBAŞ, MAA KOYUNCU
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 53 (1), 43-50, 2016
35*2016
Derim sonrası salisilik asit uygulamasının Aprikoz kayısı çeşidinin soğukta depolanması üzerine etkileri
D ERBAŞ, C ONURSAL, MA KOYUNCU
Meyve Bilimi 2 (2), 50-57, 2015
30*2015
The effects of several postharvest treatments on shelf life quality of bunch tomatoes
T DİLmaçünal, MA Koyuncu, H Aktaş, D Bayindir
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 39 (2), 209-213, 2011
292011
Effect of ozone treatments on the removal of pesticide residues and postharvest quality in green pepper
T Özen, MA Koyuncu, D Erbaş
Journal of Food Science and Technology, 2186–2196, 2021
272021
Efficacy of some antimicrobial treatments compared to sodium hypochlorite on physical, physiological and microbial quality of fresh-cut melons (Cucumis melo L. var. inodorus)
T Dilmaçünal, D Erbaş, MA Koyuncu, CE Onursal, H Kuleaşan
LWT-Food Science and Technology 59 (2), 1146-1151, 2014
252014
The effects of minerals, ascorbic acid, and salicylic acid on the bunch quality of tomatoes (Solanum lycopersicum) at high and low temperatures
H Aktas, D Bayındır, T Dilmaçünal, MA Koyuncu
HortScience 47 (10), 1478-1483, 2012
172012
Combined Effects of MAP and Postharvest Salicylic Acid Treatment on Quality Attributes of Dill (Anethum graveolens L.) Bunches during Storage
MA Koyuncu, A Güneyli, D Erbaş, CE Onursal, T Seçmen
Journal of Agricultural Sciences 24 (3), 340-348, 2018
162018
The combined effect of controlled atmosphere with ozone and prochloraz treatment on storage life and quality of pomegranate cv. Hicaznar
H Bolel, MA Koyuncu, D Erbaş
Academic Journal of Agriculture 8 (2), 195-202, 2019
13*2019
The Effects of Ozone and Fungicide Treatments on the Fruit Quality Changes of Pomegranate during Cold Storage
H BOLEL, MA KOYUNCU, D ERBAŞ
Journal of the Institute of Science and Technology 9 (4), 1841-1850, 2019
13*2019
Quality of raisins under different packaging and storage conditions
K Akev, MA Koyuncu, D Erbaş
The Journal of Horticultural Science and Biotechnology 93 (1), 107-112, 2018
122018
USE OF CARVACROL HELPS MAINTAIN POSTHARVEST QUALITY OF RED GLOBE TABLE GRAPE
Z Babalık, CE Onursal, D Erbaş, MA Koyuncu
The Journal of Animal & Plant Sciences 30 (3), 655-662, 2020
92020
Hıyarlarda salisilik asit uygulaması ile depolama süresinin uzatılması ve kalite kayıplarının azaltılması
E ALTIKARDEŞ, MA KOYUNCU, D ERBAŞ
Akademik Ziraat Dergisi 7 (2), 143-150, 2018
9*2018
Üzüm muhafazasında salisilik asit kullanımı
D Erbaş, CE Onursal, Z Babalık, MA Koyuncu
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 22-25, 2014
92014
The effect of some growing substrate media on yield and fruit quality of eggplant (Solanum melongena L.) grown and irrigated by drip irrigation system in green house
H Aktas, S Daler, O Ozen, K Gencer, D Bayindir, I Erdal
Infrastruktura i Ekologia Terenów Wiejskich, 2013
92013
Angeleno erik çeşidinin normal, modifiye ve kontrollü atmosfer koşullarında depolanması
D Bayındır
SDÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, 2011
92011
Effects of pre-harvest putrescine treatment on fruit quality of sweet cherry cv. 0900 Ziraat
D ERBAŞ, MA KOYUNCU, F ÖZÜSOY, CE ONURSAL
Academic Journal of Agriculture 7 (2), 151-156, 2018
8*2018
Cold Storage of Pomegranate Arils Treated with Ozone Gas
DB Aydınoğlu, MA Koyuncu, D ERBAŞ
Fruit Science 4 (2), 26-32, 2017
8*2017
Using low dose fungicide by combining with intermittent ozone treatment to reduce fungicide residue, microbial load and quality losses in orange fruit during long term storage
MA Koyuncu, H Kuleaşan, D Erbaş, E Bodur
Food Control 144, 109363, 2023
72023
Derim sonrası putresin, nitrik oksit, oksalik ve salisilik asit, uygulamalarının Black Diamond erik çeşidinde depolama süresince meyve kalitesi üzerine etkileri
D ERBAŞ, MA KOYUNCU
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (4), 1830-1840, 2019
7*2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20