Orta Asya'dan Anadolu'ya kurutulmuş gıdalar AÜ Alçay, S Yalçın, K Bostan, E Dinçel Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi, 83-93, 2015 | 59 | 2015 |
Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt K Bostan, A Unver Alcay, S Yalçin, U Eren Vapur, M Nizamlioglu Food science and biotechnology 26, 1625-1632, 2017 | 16 | 2017 |
Sporcu üniversite öğrencilerinin beslenme bilgi düzeylerinin ölçülmesi U Gizem, HF AKGÖZ, S YALÇIN, BG ÇÖL İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 227-240, 2021 | 13 | 2021 |
İç ortam havası biyoaerosolleri ve mikrobiyal hava kalitesi ölçüm metodları AÜ Alçay, S Yalçın Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi, 17-30, 2015 | 13 | 2015 |
The usage of bakers' yeast in laying hen rations. AG Önol, S Yalçın | 7 | 1995 |
A Study on Prevalence of Escherichia coli O157 with a Verified Method in Foods S Yalçın, AÜ Alçay, G Yüzbaşıoğlu, B Çakmak, A Sağlam Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (4), 294-298, 2017 | 6 | 2017 |
Possible protein sources for the future AÜ Alçay, A Sağlam, S YALÇIN, K Bostan Akademik Gıda 16 (2), 197-204, 2018 | 4 | 2018 |
Sağlık bilimleri öğrencilerinin beslenme alışkanlıkları ve obezite durumu BG Çöl, N Elkin, S Yalçın, M Nizamlıoğlu, AY Barut, HNO Öztürk, ... Istanbul Gelisim University Journal of Health Sciences, 194-207, 2023 | 2 | 2023 |
The effect of bakers' yeast added to the rations of laying hens on some blood parameters. S Yalçın, AG Önol, B Salmanoğlu | 2 | 1995 |
Microbiological quality and chemical composition of frog meat. S Yalçın, Y Doğruer, S Yalçın | 2 | 1995 |
İstanbul’da Bir Özel Hastanede İdrar Yolu Enfeksiyonu Bulunan Hastalardan İzole Edilen Bakteriler ve Antibiyotik Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi H DEĞİRMENCİ, S VURAL, S YALÇIN İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, 426-439, 2022 | 1 | 2022 |
Ethiological, Clinical and Epidemiological Overview of Covid-19 Pandemia S YALÇIN Journal of Immunology and Clinical Microbiology 6 (1), 37-45, 2021 | 1 | 2021 |
Biological and genomic characteristics of three novel bacteriophages and a phage-plasmid of Klebsiella pneumoniae A Uskudar-Guclu, S Unlu, H Salih-Dogan, S Yalcin, A Basustaoglu Canadian Journal of Microbiology, 2024 | | 2024 |
Barsak Mikrobiyotası ve Probiyotiklerin Obezite Üzerine Etkisi BG ÇÖL, S YALÇIN, M NİZAMLIOĞLU Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics 4 (2), 35-43, 2018 | | 2018 |
BARSAK MIKROBIYATASI VE PROBIYOTIKLER, Bölüm adı:(BARSAK MIKROBIYATASI VE PROBIYOTIKLERIN OBEZITE ÜZERINE ETKISI) MN BASAK GÖKÇE ÇÖL , SEMIHA YALÇIN TÜRKİYE KLİNİKLERİ/ISBN:978-975-9118-79-2/Yayın No: 4314023, 2018 | | 2018 |
The investigation of Legionella pneumophila serogroup 1 presence in clinical symptomed dogs by culture, PCR, and urinary antigen methods. SA Yalçın, A Ilgaz Veteriner Fakültesi Dergisi (Istanbul) 36 (2), 17-24, 2010 | | 2010 |
Klinik Belirtili Köpeklerde Legionella pneumophila Serogrup 1 Varlığının Kültür, PCR ve Üriner Antijen Aranması Yöntemleri ile Araştırılması SA Yalçın, A Ilgaz İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 36 (2), 17-24, 2010 | | 2010 |
The effect of quality and the use of hot smoking on the development of Postrami production techniques U Gurbuz, Y Dogruer, S Yalcin, M Nizamlioglu, A Guner The Journal of Veterinary Science (Turkey) 19 (1), 2003 | | 2003 |
ATATÜRK YOLU DERGİSİ TF ERTAN, O AYTEPE, İ ÖZTOPRAK, B SÜKAN, F DEMİR, İ GÜNEŞ, ... | | |
Bitkisel Kaynaklı Gıdalardan İzole Edilen B. cereus Suşlarının Bazı Antibiyotiklere Karşı Duyarlılık Profillerinin Belirlenmesi S YALÇIN, BG ÇÖL, A Harun Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (2), 75-79, 0 | | |