Sinema perdesinde gastronomi görüntüsü: Yemeğin sosyolojik yansımaları MU Çakır, S Şengül, E Parmaksızoğlu Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2020 | 16 | 2020 |
Gastronomi ve dijitalleşme Ş AYDIN, MU ÇAKIR Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi 12 (4), 2143-2159, 2022 | 10 | 2022 |
Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Kapsamında Van Gastronomi Rotası Önerisi UÇM OCAK ELVAN, CEYLAN ZAFER, KOÇ PELİN, OKAT ÇİNUÇEN, TORUSDAĞ GÜLŞEN BERAT Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (4), 2655-2669, 2021 | 7 | 2021 |
Koronavirüs Günlerinde X ve Y Kuşaklarının Gıda Tüketimlerinin İncelenmesi Ç Okat, S Özer, M Uçkan Çakır MTCON CONFERENCE PAPER, 2021 | 7 | 2021 |
Güney Kore Sinemasında Politik Bir Silah: Yemek M Uçkan Çakır, P Koç, Ç Okat GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE GASTRONOMİNİN İZLERİ ARAŞTIRMALARA DAYALI KANITLAR, 197-220, 2022 | 4* | 2022 |
Snack barlar ve tüketim eğilimleri YB Saygı, E Mankan, Z Ceylan, Ş Çelik, MU Çakır Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (3), 607-627, 2022 | 3 | 2022 |
The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website MU Cakir, G ÖZBAY International Journal of Contemporary Tourism Research 6 (1), 40-53, 2022 | 3 | 2022 |
MÜŞTERİ ŞİKÂYETLERİ YÖNETİMİ Ç Okat, M Uçkan Çakır YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE MÜŞTERİ YÖNETİMİ, 2021 | 2 | 2021 |
The Relationships between corporate social responsibility, customer intimacy and customer citizenship behavior in the restaurant industry Ü Can, C Okat, MU ÇAKIR International Journal of Contemporary Economics and Administrative Sciences …, 2022 | 1 | 2022 |
Yerel mutfak kültürünün sürdürülebilirliği kapsamında van gastronomi rotası önerisi (Within the scope of the sustainability of local culinary culture van gastronomy route proposal) O Elvan, Z CEYLAN, O Çinuçen, KOÇ Pelin, GB TORUSDAĞ, MU ÇAKIR Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (4), 2655-2669, 2021 | 1 | 2021 |
The Use of Food in Cinema as a Soft Power Instrument S Şengül, MU Çakır Global Perspectives on Soft Power Management in Business, 425-442, 2023 | | 2023 |
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR PAZARLAMA M Uçkan Çakır, Ş Çavuş Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri, 2022 | | 2022 |
Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın G ÖZBAY, MU ÇAKIR Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 6 (2), 307-322, 2022 | | 2022 |
THE SOCIAL LIFE OF COFFEE: TURKEY’S LOCAL COFFEE GB Torusdağ, MU Çakır, Ç Okat 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE AND COCOA, 1-10, 2022 | | 2022 |
A Short History of Spices: An Overview on Pepper History G ÖZBAY, MU ÇAKIR INTERNATIONAL PEPPER AND SPICES CONFERENCE, 23, 2022 | | 2022 |
The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website M Uçkan Çakır, G Özbay GLOSERV, 2021 | | 2021 |
Van ilinde yaşayan bireylerin dini yönelimlerinin yeme motivasyonları üzerindeki etkileri/ The effects of religious orientation of individuals living in Van province on eating … MU Çakır Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2021 | | 2021 |
Balık Kültürü, Gastronomi ve Turizm P Koç, M Uçkan Çakır Denizden Gastronomiye (Ed. Zafer, Ceylan; Esra, Doğu Baykut), 2021 | | 2021 |
Yiyecek İçecek Sektörünün Genel Yapısı G Özbay, M Uçkan Çakır Yiyecek İçecek Pazarlaması (Ed. Şevki Ulema), 2021 | | 2021 |
Examining the Food Consumption of Generations X and Y in Coronavirus Days Ç Okat, S Özer, MU Çakır Co-Editors, 64, 2021 | | 2021 |