MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN ÇALIŞMA KOŞULLARI, BESLENME DURUMLARI VE GÖRÜLEN SORUNLAR S Fereli, Ş Aktaç, FE Güneş Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi 1 (3), 36-47, 2017 | 42* | 2017 |
Gastronomik ürünlerin coğrafi işaretleme açısından değerlendirilmesi: Erzurum-Olur örneği TP Üzümcü, Ö Alyakut, S Fereli Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (2), 44-53, 2017 | 22 | 2017 |
DÜNYA KÜLTÜR MİRASI LİSTESİNE ALINAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: GELENEKSEL YEMEKLERİ S Fereli, Ö Alyakut Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (2), 476-494, 2018 | 7 | 2018 |
Examination of traditional fermented food consumption and product awareness of university students in Istanbul, Turkey Ş Aktaç, S Kundakçı, FE Güneş The North African Journal of Food and Nutrition Research 5 (12), 122-129, 2021 | 3 | 2021 |
Effect of Ramadan fasting on breast milk M Başıbüyük, Ş Aktaç, S Kundakçı, Ö Büke, N Karabayır Breastfeeding Medicine 18 (8), 596-601, 2023 | 2 | 2023 |
Galaktagog içeren bitki çayı tüketiminin anne sütü makro besin ögesi bileşimine etkisi S Fereli Marmara Üniversitesi, 2018 | 2 | 2018 |
Fenilketonürili Çocukların Beslenme Durum ve Davranışları Üzerine Annelerin Besleme Davranışlarının Etkisi Ş AKTAÇ, G ÖĞREN, S FERELİ, D KARĞIN, İ Hayrunisa Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi, 1-7, 2020 | 1 | 2020 |
GIDA REKLAMLARINDA KULLANILAN ‘’SAĞLIKLI BESLENME İLETİLERİNİN’’DEĞERLENDİRİLMESİ Ö Alyakut, S Fereli Selçuk İletişim 12 (2), 532-574, 2019 | 1* | 2019 |
Çiğ, Filizlenmiş ve Pişmiş Yemeklik Tane Baklagillerde Kadmiyum ve Kurşun Miktarının Tayini S Kundakçı, G Kara, S Acar, ZM Çelik Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 9 (1), 90-98, 2025 | | 2025 |
The Longitudinal Association Between Human Milk Composition and Nutritional Status of Exclusively Breastfeeding Mothers Ş Aktaç, S Kundakçı, G Sabuncular, ZM Çelik, AH İslamoğlu, P Boran, ... Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 16 (1), 40-49, 2025 | | 2025 |
Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) kökünün suyu ve farklı bitkisel sütler kullanılarak vegan dondurma geliştirilmesi S Kundakçı, G Sabuncular, E Bal, İG Arslan Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy 3 (2), 171-179, 2024 | | 2024 |
Mediterranean Diet Adherence and Health Literacy Levels in Pregnant Women with Gestational Diabetes: A Case-Control Study S Kundakçı, P Geyik, R Bağlayici, Ş Aktaç Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 8 (3), 109-121, 2024 | | 2024 |
Influences of Consumption of Herbal Galactagogue Tea on Composition of Human Milk Macronutrients S KUNDAKÇI, Ş AKTAÇ, P BORAN Journal of Health Sciences and Management 1, 2022 | | 2022 |
Sustainable Nutrition Knowledge and Attitudes of University Students Studying in Departments related to Nutrition Ş Aktaç, S Kundakçı, SN Kartal, SB Esmanur Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 13 (1), 46-54, 2022 | | 2022 |
Okul temelli toplum çalışmaları kapsamında yürütülen beslenme faaliyetleri: Soyaç Modeli Ş AKTAÇ, S KUNDAKÇI, E OĞUZ | | 2021 |
Akdeniz Diyetinin Kognitif Fonksiyonlar Üzerine Etkileri. H İÇEN, S FERELİ, İA BAŞOĞLU, FE GÜNEŞ Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 4 (2), 2019 | | 2019 |
A Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture: Boza S KUNDAKÇI | | 2017 |
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Alan ve Almayan Çocukların Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi A İslamoğlu, S Kundakçı | | |
BESİN ALERJİSİ TANISINA GÖRE EBEVEYNLERİN BESİN SATIN ALMA ALIŞKANLIKLARININ KARŞILAŞTIRILMASI ZM ÇELİK, EK AYDINER, S KUNDAKÇI, Ş AKTAÇ, FE GÜNEŞ GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ, 114, 0 | | |