Takip et
Simay Fereli Kundakçı
Simay Fereli Kundakçı
marun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN ÇALIŞMA KOŞULLARI, BESLENME DURUMLARI VE GÖRÜLEN SORUNLAR
S Fereli, Ş Aktaç, FE Güneş
Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi 1 (3), 36-47, 2017
42*2017
Gastronomik ürünlerin coğrafi işaretleme açısından değerlendirilmesi: Erzurum-Olur örneği
TP Üzümcü, Ö Alyakut, S Fereli
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (2), 44-53, 2017
222017
DÜNYA KÜLTÜR MİRASI LİSTESİNE ALINAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: GELENEKSEL YEMEKLERİ
S Fereli, Ö Alyakut
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (2), 476-494, 2018
72018
Examination of traditional fermented food consumption and product awareness of university students in Istanbul, Turkey
Ş Aktaç, S Kundakçı, FE Güneş
The North African Journal of Food and Nutrition Research 5 (12), 122-129, 2021
32021
Effect of Ramadan fasting on breast milk
M Başıbüyük, Ş Aktaç, S Kundakçı, Ö Büke, N Karabayır
Breastfeeding Medicine 18 (8), 596-601, 2023
22023
Galaktagog içeren bitki çayı tüketiminin anne sütü makro besin ögesi bileşimine etkisi
S Fereli
Marmara Üniversitesi, 2018
22018
Fenilketonürili Çocukların Beslenme Durum ve Davranışları Üzerine Annelerin Besleme Davranışlarının Etkisi
Ş AKTAÇ, G ÖĞREN, S FERELİ, D KARĞIN, İ Hayrunisa
Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi, 1-7, 2020
12020
GIDA REKLAMLARINDA KULLANILAN ‘’SAĞLIKLI BESLENME İLETİLERİNİN’’DEĞERLENDİRİLMESİ
Ö Alyakut, S Fereli
Selçuk İletişim 12 (2), 532-574, 2019
1*2019
Çiğ, Filizlenmiş ve Pişmiş Yemeklik Tane Baklagillerde Kadmiyum ve Kurşun Miktarının Tayini
S Kundakçı, G Kara, S Acar, ZM Çelik
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 9 (1), 90-98, 2025
2025
The Longitudinal Association Between Human Milk Composition and Nutritional Status of Exclusively Breastfeeding Mothers
Ş Aktaç, S Kundakçı, G Sabuncular, ZM Çelik, AH İslamoğlu, P Boran, ...
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 16 (1), 40-49, 2025
2025
Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) kökünün suyu ve farklı bitkisel sütler kullanılarak vegan dondurma geliştirilmesi
S Kundakçı, G Sabuncular, E Bal, İG Arslan
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy 3 (2), 171-179, 2024
2024
Mediterranean Diet Adherence and Health Literacy Levels in Pregnant Women with Gestational Diabetes: A Case-Control Study
S Kundakçı, P Geyik, R Bağlayici, Ş Aktaç
Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 8 (3), 109-121, 2024
2024
Influences of Consumption of Herbal Galactagogue Tea on Composition of Human Milk Macronutrients
S KUNDAKÇI, Ş AKTAÇ, P BORAN
Journal of Health Sciences and Management 1, 2022
2022
Sustainable Nutrition Knowledge and Attitudes of University Students Studying in Departments related to Nutrition
Ş Aktaç, S Kundakçı, SN Kartal, SB Esmanur
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 13 (1), 46-54, 2022
2022
Okul temelli toplum çalışmaları kapsamında yürütülen beslenme faaliyetleri: Soyaç Modeli
Ş AKTAÇ, S KUNDAKÇI, E OĞUZ
2021
Akdeniz Diyetinin Kognitif Fonksiyonlar Üzerine Etkileri.
H İÇEN, S FERELİ, İA BAŞOĞLU, FE GÜNEŞ
Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 4 (2), 2019
2019
A Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture: Boza
S KUNDAKÇI
2017
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Alan ve Almayan Çocukların Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi
A İslamoğlu, S Kundakçı
BESİN ALERJİSİ TANISINA GÖRE EBEVEYNLERİN BESİN SATIN ALMA ALIŞKANLIKLARININ KARŞILAŞTIRILMASI
ZM ÇELİK, EK AYDINER, S KUNDAKÇI, Ş AKTAÇ, FE GÜNEŞ
GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ, 114, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–19