Takip et
Simay Fereli Kundakçı
Simay Fereli Kundakçı
marun.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN ÇALIŞMA KOŞULLARI, BESLENME DURUMLARI VE GÖRÜLEN SORUNLAR
S Fereli, Ş Aktaç, FE Güneş
Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi 1 (3), 36-47, 2017
312017
Gastronomik ürünlerin coğrafi işaretleme açısından değerlendirilmesi: Erzurum-Olur örneği
TP Üzümcü, Ö Alyakut, S Fereli
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (2), 44-53, 2017
202017
DÜNYA KÜLTÜR MİRASI LİSTESİNE ALINAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: GELENEKSEL YEMEKLERİ
S Fereli, Ö Alyakut
Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (2), 476-494, 2018
62018
Working conditions, nutritional status and problems seen on seasonal agricultural workers
S Fereli, S Aktac, FE Güneş
Gazi J Health Sci 1 (3), 36-47, 2016
52016
Examination of traditional fermented food consumption and product awareness of university students in Istanbul, Turkey
Ş Aktaç, S Kundakçı, FE Güneş
The North African Journal of Food and Nutrition Research 5 (12), 122-129, 2021
32021
Galaktagog içeren bitki çayı tüketiminin anne sütü makro besin ögesi bileşimine etkisi
S Fereli
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018
22018
Fenilketonürili Çocukların Beslenme Durum ve Davranışları Üzerine Annelerin Besleme Davranışlarının Etkisi
Ş AKTAÇ, G ÖĞREN, S FERELİ, D KARĞIN, İ Hayrunisa
Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi, 1-7, 2020
12020
Effect of Ramadan fasting on breast milk.
M Basibüyük, S Aktaç, S Kundakçi, Ö Büke, N Karabayir
2023
Effect of Ramadan Fasting on Breast Milk
M Başıbüyük, Ş Aktaç, S Kundakçı, Ö Büke, N Karabayır
Breastfeeding Medicine 18 (8), 596-601, 2023
2023
Influences of Consumption of Herbal Galactagogue Tea on Composition of Human Milk Macronutrients
S Kundakçı, Ş Aktaç, P Boran
Journal of Health Sciences and Management 2 (1), 14-19, 2022
2022
Sustainable Nutrition Knowledge and Attitudes of University Students Studying in Departments related to Nutrition
Ş Aktaç, S Kundakçı, SN Kartal, SB Esmanur
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 13 (1), 46-54, 2022
2022
Okul temelli toplum çalışmaları kapsamında yürütülen beslenme faaliyetleri: Soyaç Modeli
Ş AKTAÇ, S KUNDAKÇI, E OĞUZ
2021
GIDA REKLAMLARINDA KULLANILAN ‘’SAĞLIKLI BESLENME İLETİLERİNİN’’DEĞERLENDİRİLMESİ
Ö Alyakut, S Fereli
Selçuk İletişim 12 (2), 532-574, 2019
2019
Akdeniz Diyetinin Kognitif Fonksiyonlar Üzerine Etkileri.
H İÇEN, S FERELİ, İA BAŞOĞLU, FE GÜNEŞ
Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 4 (2), 2019
2019
Gıda Reklamlarında Kullanılan ‘’Sağlıklı Beslenme İletilerinin’’Değerlendirilmesi
Ö Alyakut, S Fereli
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, 2019
2019
A Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture: Boza
S KUNDAKÇI
2017
Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği
S KUNDAKÇI
2017
BESİN ALERJİSİ TANISINA GÖRE EBEVEYNLERİN BESİN SATIN ALMA ALIŞKANLIKLARININ KARŞILAŞTIRILMASI
ZM ÇELİK, EK AYDINER, S KUNDAKÇI, Ş AKTAÇ, FE GÜNEŞ
GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ, 114, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–18