MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNİN ÇALIŞMA KOŞULLARI, BESLENME DURUMLARI VE GÖRÜLEN SORUNLAR S Fereli, Ş Aktaç, FE Güneş Gazi Sağlık Bilimleri Dergisi 1 (3), 36-47, 2017 | 31 | 2017 |
Gastronomik ürünlerin coğrafi işaretleme açısından değerlendirilmesi: Erzurum-Olur örneği TP Üzümcü, Ö Alyakut, S Fereli Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (2), 44-53, 2017 | 20 | 2017 |
DÜNYA KÜLTÜR MİRASI LİSTESİNE ALINAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: GELENEKSEL YEMEKLERİ S Fereli, Ö Alyakut Uluslararası Turizm Ekonomi ve İşletme Bilimleri Dergisi 2 (2), 476-494, 2018 | 5 | 2018 |
Working conditions, nutritional status and problems seen on seasonal agricultural workers S Fereli, S Aktac, FE Güneş Gazi J Health Sci 1 (3), 36-47, 2016 | 5 | 2016 |
Examination of traditional fermented food consumption and product awareness of university students in Istanbul, Turkey Ş Aktaç, S Kundakçı, FE Güneş The North African Journal of Food and Nutrition Research 5 (12), 122-129, 2021 | 3 | 2021 |
Fenilketonürili Çocukların Beslenme Durum ve Davranışları Üzerine Annelerin Besleme Davranışlarının Etkisi Ş AKTAÇ, G ÖĞREN, S FERELİ, D KARĞIN, İ Hayrunisa Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi, 1-7, 2020 | 1 | 2020 |
Galaktagog içeren bitki çayı tüketiminin anne sütü makro besin ögesi bileşimine etkisi S Fereli Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2018 | 1 | 2018 |
Effect of Ramadan fasting on breast milk. M Basibüyük, S Aktaç, S Kundakçi, Ö Büke, N Karabayir | | 2023 |
Effect of Ramadan Fasting on Breast Milk M Başıbüyük, Ş Aktaç, S Kundakçı, Ö Büke, N Karabayır Breastfeeding Medicine 18 (8), 596-601, 2023 | | 2023 |
Influences of Consumption of Herbal Galactagogue Tea on Composition of Human Milk Macronutrients S Kundakçı, Ş Aktaç, P Boran Journal of Health Sciences and Management 2 (1), 14-19, 2022 | | 2022 |
Sustainable Nutrition Knowledge and Attitudes of University Students Studying in Departments related to Nutrition Ş Aktaç, S Kundakçı, SN Kartal, SB Esmanur Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 13 (1), 46-54, 2022 | | 2022 |
Okul temelli toplum çalışmaları kapsamında yürütülen beslenme faaliyetleri: Soyaç Modeli Ş AKTAÇ, S KUNDAKÇI, E OĞUZ | | 2021 |
GIDA REKLAMLARINDA KULLANILAN ‘’SAĞLIKLI BESLENME İLETİLERİNİN’’DEĞERLENDİRİLMESİ Ö Alyakut, S Fereli Selçuk İletişim 12 (2), 532-574, 2019 | | 2019 |
Akdeniz Diyetinin Kognitif Fonksiyonlar Üzerine Etkileri. H İÇEN, S FERELİ, İA BAŞOĞLU, FE GÜNEŞ Turkiye Klinikleri Journal of Health Sciences 4 (2), 2019 | | 2019 |
A Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture: Boza S KUNDAKÇI | | 2017 |
Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği S KUNDAKÇI | | 2017 |
BESİN ALERJİSİ TANISINA GÖRE EBEVEYNLERİN BESİN SATIN ALMA ALIŞKANLIKLARININ KARŞILAŞTIRILMASI ZM ÇELİK, EK AYDINER, S KUNDAKÇI, Ş AKTAÇ, FE GÜNEŞ GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI VE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ, 114, 0 | | |