Follow
Abdullah BAYCAR
Abdullah BAYCAR
Siirt Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verified email at siirt.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Using white spread and compound chocolate as phenolic compound delivering agent: A model study with black carrot extract
A Baycar, N Konar, ES Poyrazoglu, H Goktas, O Sagdic
Journal of Food Processing and Preservation 45 (5), e15392, 2021
112021
Yerel ürünlerin müze aracılığıyla turizme kazandırılması: Siirt arıcılık müze önerisi
A BAYCAR
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences …, 2022
92022
The effects of beetroot powder as a colorant on the color stability and product quality of white compound chocolate and chocolate spread
A Baycar, N Konar, H Goktas, O Sagdic, DG Polat
Food Science and Technology 42, e66220, 2021
82021
Yerel gastronomik kimlik oluşum unsuru olarak gastronomi müzeleri: safranbolu türk kahve müzesi örneği
A BAYCAR
Aydın Gastronomy 6 (2), 119-136, 2022
52022
Balın moleküler gastronomideki kullanımı
M Kardeş, A Baycar
Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar. Necmettin Erbakan Üniversitesi …, 2021
52021
ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
A BAYCAR
Abant Sosyal Bilimler Dergisi 22 (2), 749-764, 2022
42022
Understanding kokorec through gastro-nationalism and securitization during eu-turkey membership negotiations
A Baycar
Disiplinlerarası Gıda Çalışmaları Dergisi 1 (1), 34-44, 2021
42021
Moleküler Gastronomide Sivi Azot Uygulamalari
M KARDEŞ, A BAYCAR
Journal of Applied Tourism Research 2 (2), 169-176, 2021
42021
Gıda Kontrol Laboratuvarlarında ISO IEC 17025 Standardı ve Akreditasyonun Önemi
A BAYCAR, İH TEKİNER, Ö HAYDAR
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 9 (1), 6-10, 2014
42014
SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
A BAYCAR
Atlas Sosyal Bilimler Dergisi 1 (13), 23-37, 2023
22023
Türkiye’ye Ait Yerel Ürünlerin Moleküler Gastornomide Kullanımı
A BAYCAR
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi 1 (2), 62-73, 2022
22022
Using paprika extract in chocolate spread and white compound chocolate: effects on color stability and bioavailability
H Goktas, A Baycar, N Konar, M Yaman, O Sagdic
Journal of Food Measurement and Characterization 17 (4), 3403-3412, 2023
12023
Işkının (Rheum ribes L.) Besin Öğeleri ve Fonksiyonel Niteliği
A Baycar
Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi 4 (1), 1-11, 2023
2023
Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
A BAYCAR, B TURAL, S TURAL
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 7 (1), 204-218, 2023
2023
Yöresel Ürünlerin Ulusallaşma Süreci İçinde Gastronomik Kimlik Kazanimi: Çiğ Köfte Örneği
A Baycar
Journal of Interdisciplinary Food Studies (Disiplinlerarası Gıda Çalışmaları …, 2022
2022
Gastronomi Müzeleri
A Baycar
Tüm Yönleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1, 123 -138, 2022
2022
Kalsiyum Fruktoborat’ın İnsan Beslenmesinde Yeri
A Baycar
Farklı Yaklaşımlarla Endüstriyel ve Sağlık Alanında Bor 1, 565 -572, 2022
2022
KENEVİR BİTKİSİNİN KIRSAL TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
A Baycar
FARKLI YAKLAŞIMLARLA ENDÜSTRİYEL ALANINDA KENEVİR 1, 483 -496, 2022
2022
GASTROTURİZM POTANSİYELİ OLAN YEREL BİTKİ KAHVELERİ
A Baycar
Uluslararası Anadolu Kahve ve Kakao Kongresi, 82-88, 2021
2021
Bazı doğal renklendiricilerin beyaz kokolin ve sürülebilir krema üretiminde kullanımı ve biyoerişilebilirliklerinin belirlenmesi
A Baycar
2021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20