Using white spread and compound chocolate as phenolic compound delivering agent: A model study with black carrot extract A Baycar, N Konar, ES Poyrazoglu, H Goktas, O Sagdic Journal of Food Processing and Preservation 45 (5), e15392, 2021 | 11 | 2021 |
Yerel ürünlerin müze aracılığıyla turizme kazandırılması: Siirt arıcılık müze önerisi A BAYCAR GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences …, 2022 | 9 | 2022 |
The effects of beetroot powder as a colorant on the color stability and product quality of white compound chocolate and chocolate spread A Baycar, N Konar, H Goktas, O Sagdic, DG Polat Food Science and Technology 42, e66220, 2021 | 8 | 2021 |
Yerel gastronomik kimlik oluşum unsuru olarak gastronomi müzeleri: safranbolu türk kahve müzesi örneği A BAYCAR Aydın Gastronomy 6 (2), 119-136, 2022 | 5 | 2022 |
Balın moleküler gastronomideki kullanımı M Kardeş, A Baycar Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar. Necmettin Erbakan Üniversitesi …, 2021 | 5 | 2021 |
ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ A BAYCAR Abant Sosyal Bilimler Dergisi 22 (2), 749-764, 2022 | 4 | 2022 |
Understanding kokorec through gastro-nationalism and securitization during eu-turkey membership negotiations A Baycar Disiplinlerarası Gıda Çalışmaları Dergisi 1 (1), 34-44, 2021 | 4 | 2021 |
Moleküler Gastronomide Sivi Azot Uygulamalari M KARDEŞ, A BAYCAR Journal of Applied Tourism Research 2 (2), 169-176, 2021 | 4 | 2021 |
Gıda Kontrol Laboratuvarlarında ISO IEC 17025 Standardı ve Akreditasyonun Önemi A BAYCAR, İH TEKİNER, Ö HAYDAR Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 9 (1), 6-10, 2014 | 4 | 2014 |
SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI A BAYCAR Atlas Sosyal Bilimler Dergisi 1 (13), 23-37, 2023 | 2 | 2023 |
Türkiye’ye Ait Yerel Ürünlerin Moleküler Gastornomide Kullanımı A BAYCAR Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi 1 (2), 62-73, 2022 | 2 | 2022 |
Using paprika extract in chocolate spread and white compound chocolate: effects on color stability and bioavailability H Goktas, A Baycar, N Konar, M Yaman, O Sagdic Journal of Food Measurement and Characterization 17 (4), 3403-3412, 2023 | 1 | 2023 |
Işkının (Rheum ribes L.) Besin Öğeleri ve Fonksiyonel Niteliği A Baycar Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi 4 (1), 1-11, 2023 | | 2023 |
Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli A BAYCAR, B TURAL, S TURAL Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 7 (1), 204-218, 2023 | | 2023 |
Yöresel Ürünlerin Ulusallaşma Süreci İçinde Gastronomik Kimlik Kazanimi: Çiğ Köfte Örneği A Baycar Journal of Interdisciplinary Food Studies (Disiplinlerarası Gıda Çalışmaları …, 2022 | | 2022 |
Gastronomi Müzeleri A Baycar Tüm Yönleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1, 123 -138, 2022 | | 2022 |
Kalsiyum Fruktoborat’ın İnsan Beslenmesinde Yeri A Baycar Farklı Yaklaşımlarla Endüstriyel ve Sağlık Alanında Bor 1, 565 -572, 2022 | | 2022 |
KENEVİR BİTKİSİNİN KIRSAL TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ A Baycar FARKLI YAKLAŞIMLARLA ENDÜSTRİYEL ALANINDA KENEVİR 1, 483 -496, 2022 | | 2022 |
GASTROTURİZM POTANSİYELİ OLAN YEREL BİTKİ KAHVELERİ A Baycar Uluslararası Anadolu Kahve ve Kakao Kongresi, 82-88, 2021 | | 2021 |
Bazı doğal renklendiricilerin beyaz kokolin ve sürülebilir krema üretiminde kullanımı ve biyoerişilebilirliklerinin belirlenmesi A Baycar | | 2021 |