Takip et
Neslihan ŞİMŞEK
Neslihan ŞİMŞEK
Mersin University, Tourism Faculty, Department of Gastronomy and Culinary Arts
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sürdürülebilir gastronomi turizmi kapsamında yeşil nesil restoranları incelenmesi
N Şimşek, G Akdağ
The Journal of Academic Social Science Studies 60 (2), 351-368, 2017
252017
COVID-19 TEDBİRLERİ SONRASI YERLİ TURİSTLERİN TATİL TERCİHLERİ VE BEKLENTİLERİ ÜZERİNE BİR DURUM ARAŞTIRMASI (A CASE STUDY ON HOLIDAY
A KALE, O GÜLER, N ŞİMŞEK
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 5 (3), 1056-1072, 2022
72022
Bireylerin rahatlamak ve iyi hissetmek için tükettikleri gıdalar: Comfort food için Türkçe terim önerisi
N Şimşek, S Yalım Kaya
62018
Çay ve Kahve Hangi Durumlarda Neden Tüketilir, Hangi Duyguları Çağrıştırır
C Çakıcı, N Şimşek
VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 14-15, 2017
62017
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
N ŞİMŞEK, AG SOYLU, F ÖZKAYA
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (3), 496-508, 2020
52020
Konfor Gıda Tüketimi: Mersin’den Örnekler
N Şimşek, AC Çakıcı, S Yalım Kaya
Journal of Turkish Tourism Research 3 (1), 59-65, 2019
52019
Kantin Çalışanlarına Göre İlköğretim Öğrencilerinin Okul Kantininden Tüketim Tercihleri: Adana ve Mersin’de Bir İnceleme
S Yalım Kaya, E Şahin, A Duymaz, N Şimşek
32018
Alakart Restoran Menülerinde Balık Yemeği Tercihlerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma: Mersin Örneği
O Güler, N Şimşek, G Akdağ, S Akyel
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (4), 2713-2733, 2021
22021
KONFOR GIDALAR ÜZERİNE BİR DERLEME.
N ŞİMŞEK, S YALIM KAYA
Journal of International Social Research 11 (58), 2018
22018
Fonksiyonel Gıdaların Yararlı Bulunması ve Kullanım Sıklığı İlişkisi
N Şimşek, H Taştan, B Dönmez
http://www.futourismcongress.com/ftp/dosyalar/Futourism2017.pdf, 2017
22017
Gastronomi Çalışmalarının Türkiye’deki Bilimsel Evi Neresi? Kahve Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalardan Hareketle Disipliner Yapıya Yönelik Bir İnceleme
N ŞİMŞEK, O GÜLER, Mİ HASEKİ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (2), 1676-1695, 2023
12023
COVID-19 Pandemi Sürecinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Tüketimi: Yükleme Kuramı Temelinde Bir Araştırma (Medicinal and Aromatic Plant Consumption During The COVID-19 Pandemic: A …
N ŞİMŞEK, YÇ TÜRKSEVEN, C ÇAKICI
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 2689-2712, 2022
12022
Causes of Household Food Waste and Motivations to Reduce Food Waste: Sample of Mersin Province
N Şimşek, K Ünlüönen
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (4), 2384-2397, 2021
12021
İstanbul’da Düzenlenen Yiyecek İçecek Turlarının Viator Web Sitesi Üzerinden İncelenmesi
N ŞİMŞEK, AG SOYLU, B ÇINAR
ULUSAL-ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, 854, 2017
1*2017
Sürdürülebilirlik ve Yenilik Açısından Farklı Bir Deneyim: Yenilebilir Su Şişeleri
N Şimşek, G Akdağ
http://www.futourismcongress.com/ftp/dosyalar/Futourism2017.pdf, 2017
12017
Understanding consumers’ emotional responses towards extreme foodporn contents in social media: Case of whole oven baked camel
O Güler, N Şimşek, G Akdağ, SO Gündoğdu, SZ Akçay
International Journal of Gastronomy and Food Science 35, 100868, 2024
2024
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
O Güler, N Şimşek, Ü Sormaz
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 21 (1), 68-88, 2024
2024
Restoran Tercihinde Etnosentrizm Algısına Yönelik Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
O Güler, G Akdağ, N Şimşek
23. Ulusal Turizm Kongresi "Turizm Eğitimi", 971-988, 2023
2023
Yeni Bir Dönüştürücü Turizm Trendi Olarak “Ye-Dua Et-Sev Turizmi”: Kuramsal Bir Model Önerisi
O GÜLER, N ŞİMŞEK
JOURNAL OF ACADEMIC TOURISM STUDIES 3 (2), 50-65, 2022
2022
Türkiye'nin Yumuşak Gücü: Gastrodiplomasi
D Toksöz, N Şimşek
Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri-Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, 167-196, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20