Takip et
Düriye BOZOK
Düriye BOZOK
balikesir.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Termal turizm amaçlı seyahat eden turistlerde destinasyon imajı: Gönen örneği
MO İlban, A Köroğlu, D Bozok
İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2008
1792008
Bibliometric analysis of rural tourism on tourism literature Turizm literatüründe kırsal turizmin bibliyometrik analizi
D Bozok, SN Kılıç, SS Özdemir
Journal of Human Sciences 14 (1), 187-202, 2017
742017
Turizm sektörünün sanal rakibi (mi?): Arttırılmış gerçeklik
RE Özgüneş, D Bozok
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (2), 146-160, 2017
632017
TÜRK HAMAMI VE GELENEKLERİNİN TURİZMDE UYGULANIŞI
D Bozok
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 8 (13), 62-86, 2005
602005
Kırsal turizmde yöresel yemek kültürünün rolü: Balıkesir
D Bozok, K Kahraman
International Journal of Social and Economic Sciences 5 (1), 85-90, 2015
592015
Presenteeism (işte varolamama) ile yaşam doyumu, fiziksel ve ruhsal iyilik halinin etkileşimine yönelik seyahat acentası işgörenleri üzerinde bir araştırma
ÖG DEMİRBULAT, D BOZOK
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2015
572015
Eko-turizm
D Bozok, Ö Yılmaz
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi 1, 2008
41*2008
Müşteri temelli marka değerinin yaratılması ve termal turizm amaçlı seyahat eden turistlerin marka algılarının ölçülmesi: Balçova termal tesislerine yönelik bir araştırma
M Gül, D Bozok
342015
Türkiye'ye yönelik uluslararası turizm talebinin yapısal analizi ve gelişme stratejileri
D Bozok
Balıkesir Üniversitesi sosyal Bilimler Enstitüsü, 1996
341996
Turizm İşletmelerinin Pazarlamasında Tutundurma
D Bozok
Avcıkurt D.(Editörler), Turizm İşletmelerinin Pazarlamasında 7P ve C 7 (1), 2009
332009
Gastronomide yeni trend: siyah yiyecekler
D BOZOK, G YALIN
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 251-261, 2018
242018
Isparta lavantasının kırsal turizm kapsamında swot analizi yöntemiyle değerlendirilmesi: Kuyucak köyü örneği
D Bozok, R Karaman
International Journal of Social and Economic Sciences 8 (2), 27-33, 2018
232018
El Sanatları ve Turizm İlişkisi Çerçevesinde Türk Halı Dokumacılığının UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde Yer Alan Örnekler Doğrultusunda Değerlendirilmesi, 14
Ö Güdü, SS Özdemir, D Bozak
Geleneksel Turizm Paneli Bildiriler Kitabı. Sakarya. Ss, 564-579, 2015
23*2015
Duyusal deneyim memnuniyeti ve yöresel yiyecek deneyimi arasındaki ilişki ve değişkenlerin davranışsal niyet üzerindeki etkisi
A BALIKOĞLU, SN KILIÇ, D Bozok
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 1334-1361, 2020
212020
Yiyecek ve İçecek Sektöründe İleri Teknoloji ve Pandemik Düzene Doğru: Yakın Gelecekte Bir Robota ‘Eline Sağlık!’Diyebilir Miyiz?
RE Özgüneş, D Bozok, D Küçükaltan
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 22 (4), 1124-1139, 2020
182020
Akdeniz ülkelerine yönelik uluslararası turizm hareketleri
D BOZOK, A Köroğlu
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 146-157, 2007
182007
Ekoturizm ve Kaz Dağında Bir Uygulama, 1
D Bozok
Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, 2004
182004
Turistlerin Kişilik Özellikleri ile Postmodern Turizme Eğilimleri Arasındaki İlişkiyi İncelemeye Yönelik Bir Araştırma, Balıkesir İli Örneği
D Bozok, Ö Açıksözlü, NN Şahin, İ Varol
9th Internatıonal Conference: New Perspectıves In Tourısm And Hospıtalıty …, 2014
172014
Türkiye’de uygulanan turizm politikaları
D Bozok, S Şahin
Türk Turizm Tarihi–Yapısal ve Sektörel Gelişim kitabı içinde (bölüm 12 …, 2009
172009
Alanya’nın engelli turizmine ilişkin durumunun belirlenmesine yönelik bir çalışma
D Bozok, Ç Kaya, Ö Açıksözlü
A. Klıçlar (Editör). Birinci Baskı. Ankara 15, 17, 2014
152014
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20