Termal turizm amaçlı seyahat eden turistlerde destinasyon imajı: Gönen örneği MO İlban, A Köroğlu, D Bozok İstanbul Ticaret Üniversitesi, 2008 | 179 | 2008 |
Bibliometric analysis of rural tourism on tourism literature Turizm literatüründe kırsal turizmin bibliyometrik analizi D Bozok, SN Kılıç, SS Özdemir Journal of Human Sciences 14 (1), 187-202, 2017 | 74 | 2017 |
Turizm sektörünün sanal rakibi (mi?): Arttırılmış gerçeklik RE Özgüneş, D Bozok Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (2), 146-160, 2017 | 63 | 2017 |
TÜRK HAMAMI VE GELENEKLERİNİN TURİZMDE UYGULANIŞI D Bozok Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 8 (13), 62-86, 2005 | 60 | 2005 |
Kırsal turizmde yöresel yemek kültürünün rolü: Balıkesir D Bozok, K Kahraman International Journal of Social and Economic Sciences 5 (1), 85-90, 2015 | 59 | 2015 |
Presenteeism (işte varolamama) ile yaşam doyumu, fiziksel ve ruhsal iyilik halinin etkileşimine yönelik seyahat acentası işgörenleri üzerinde bir araştırma ÖG DEMİRBULAT, D BOZOK Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2015 | 57 | 2015 |
Eko-turizm D Bozok, Ö Yılmaz Turistik Ürün Çeşitlendirmesi 1, 2008 | 41* | 2008 |
Müşteri temelli marka değerinin yaratılması ve termal turizm amaçlı seyahat eden turistlerin marka algılarının ölçülmesi: Balçova termal tesislerine yönelik bir araştırma M Gül, D Bozok | 34 | 2015 |
Türkiye'ye yönelik uluslararası turizm talebinin yapısal analizi ve gelişme stratejileri D Bozok Balıkesir Üniversitesi sosyal Bilimler Enstitüsü, 1996 | 34 | 1996 |
Turizm İşletmelerinin Pazarlamasında Tutundurma D Bozok Avcıkurt D.(Editörler), Turizm İşletmelerinin Pazarlamasında 7P ve C 7 (1), 2009 | 33 | 2009 |
Gastronomide yeni trend: siyah yiyecekler D BOZOK, G YALIN Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 251-261, 2018 | 24 | 2018 |
Isparta lavantasının kırsal turizm kapsamında swot analizi yöntemiyle değerlendirilmesi: Kuyucak köyü örneği D Bozok, R Karaman International Journal of Social and Economic Sciences 8 (2), 27-33, 2018 | 23 | 2018 |
El Sanatları ve Turizm İlişkisi Çerçevesinde Türk Halı Dokumacılığının UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesinde Yer Alan Örnekler Doğrultusunda Değerlendirilmesi, 14 Ö Güdü, SS Özdemir, D Bozak Geleneksel Turizm Paneli Bildiriler Kitabı. Sakarya. Ss, 564-579, 2015 | 23* | 2015 |
Duyusal deneyim memnuniyeti ve yöresel yiyecek deneyimi arasındaki ilişki ve değişkenlerin davranışsal niyet üzerindeki etkisi A BALIKOĞLU, SN KILIÇ, D Bozok Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (2), 1334-1361, 2020 | 21 | 2020 |
Yiyecek ve İçecek Sektöründe İleri Teknoloji ve Pandemik Düzene Doğru: Yakın Gelecekte Bir Robota ‘Eline Sağlık!’Diyebilir Miyiz? RE Özgüneş, D Bozok, D Küçükaltan Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 22 (4), 1124-1139, 2020 | 18 | 2020 |
Akdeniz ülkelerine yönelik uluslararası turizm hareketleri D BOZOK, A Köroğlu Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 146-157, 2007 | 18 | 2007 |
Ekoturizm ve Kaz Dağında Bir Uygulama, 1 D Bozok Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, 2004 | 18 | 2004 |
Turistlerin Kişilik Özellikleri ile Postmodern Turizme Eğilimleri Arasındaki İlişkiyi İncelemeye Yönelik Bir Araştırma, Balıkesir İli Örneği D Bozok, Ö Açıksözlü, NN Şahin, İ Varol 9th Internatıonal Conference: New Perspectıves In Tourısm And Hospıtalıty …, 2014 | 17 | 2014 |
Türkiye’de uygulanan turizm politikaları D Bozok, S Şahin Türk Turizm Tarihi–Yapısal ve Sektörel Gelişim kitabı içinde (bölüm 12 …, 2009 | 17 | 2009 |
Alanya’nın engelli turizmine ilişkin durumunun belirlenmesine yönelik bir çalışma D Bozok, Ç Kaya, Ö Açıksözlü A. Klıçlar (Editör). Birinci Baskı. Ankara 15, 17, 2014 | 15 | 2014 |