Ultrasonication-assisted kefir production and its effect on fermentation time and EPS production G Düven, S Kumcuoğlu, D Kışla Food Bioscience 42, 101059, 2021 | 17 | 2021 |
Chemical composition and biological activities of Cypriot propolis A Nalbantsoy, NB Sarıkahya, CS Özverel, AB Barlas, D Kırcı, İH Akgün, ... Journal of Apicultural Research 61 (2), 233-245, 2022 | 13 | 2022 |
A portable microfluidic platform for rapid determination of microbial load and somatic cell count in milk G Düven, B Çetin, H Kurtuldu, GT Gündüz, Ş Tavman, D Kışla Biomedical Microdevices 21, 1-9, 2019 | 13 | 2019 |
Determination of hygienic status of refrigerators surface G Düven, G Gündüz, D Kişla Food and Health 7 (4), 251-258, 2021 | 2 | 2021 |
Çip-Üstü-Laboratuvar (ÇÜL) Teknolojisinin Gıda Mikrobiyolojisindeki Uygulamaları G Düven, B Çetin, D KIŞLA Akademik Gıda 16 (1), 78-87, 2018 | | 2018 |
Sütün mikrobiyal yükünün ve somatik hücre sayısının çip-üstü-laboratuvar (ÇÜL) cihazı ile belirlenmesi G Düven Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017 | | 2017 |
Effect of pasteurization on enhancing the shelf life of traditional beverage" Sübye" produced by reducing its sugar content G DÜVEN, D HACISALİHOĞLU, F KOREL | | |