Üniversite Öğrencilerinde Ortoreksiya Nervoza Eğiliminin Belirlenmesi S OĞUR, A AKSOY Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 4 (2), 93-102, 2015 | 39 | 2015 |
Bariatrik Cerrahide Beslenme Yönetimi Ş Güngör Beslenme ve Diyet Dergisi 47 (3), 76-84, 2019 | 4 | 2019 |
Obezitenin Tedavisinde Geçmiş ve Güncel Bariatrik Cerrahi Uygulamaları Ş Güngör Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 7 (2), 697-705, 2019 | 4 | 2019 |
Tamamlayıcı tıp uygulamalarından akupunkturun obezite ve beslenme durumu üzerine etkisi K Şeyda, P TÜRKER İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (1 …, 0 | 3* | |
CURRENT HEALTH BENEFITS OF PUMPKIN SEEDS (CUCURBITA SPP.) AS A NUTRACEUTICAL: A DETAILED LITERATURE REVIEW Ş KAYA, PF TÜRKER world journal of advance healthcare research 6 (8), 54-64, 2022 | 2 | 2022 |
Hospitalize Hastalarda Nütrisyonel Durumun Yemekhane Hizmetlerinden Memnuniyet Durumuyla İlişkisi Ş GÜNGÖR Hacettepe University Faculty of Health Sciences Journal 8 (1), 27-38, 2021 | 1 | 2021 |
COVID-19 Pandemisi sürecinin tüketicilerin bazı ambalajsız gıda ürünlerini satın alma davranışlarına etkisinin incelenmesi Ş Kaya GEVHER NESIBE JOURNAL OF MEDICAL AND HEALTH SCIENCES 7 (16), 17-22, 2022 | | 2022 |
WORLD JOURNAL OF ADVANCE HEALTHCARE RESEARCH Ş Kaya, PF Türker WORLD 6 (8), 2022 | | 2022 |
İRON SAZLIĞI’NDA (BİTLİS, TÜRKİYE) YETİŞEN KARABURUN BALIĞININ [Chondrostoma regium (Heckel, 1843)] BESİN ÖĞELERİNİN İNCELENMESİ Ş Kaya, HD Bekmezci GIDA/The Journal of FOOD 46 (2), 2021 | | 2021 |
INVESTIGATION OF THE EFFECT OF THE COVID-19 PANDEMIC PROCESS ON THE CONSUMERS PURCHASING BEHAVIORS OF UNPACKAGED FOOD PRODUCTS Ş KAYA 2nd INTERNATIONAL HEALTH AND MEDICAL SCIENCES CONFERENCE, 5-6, 2021 | | 2021 |
İRON SAZLIĞI’NDA (BİTLİS, TÜRKİYE) YETİŞEN KARABURUN BALIĞININ [Chondrostoma regium (Heckel, 1843)] BESİN ÖĞELERİNİN İNCELENMESİ Ş GÜNGÖR, HD Bekmezci Gıda 46 (2), 351-357, 2021 | | 2021 |
Gıdalarda Işınlama ve Mikrodalga Uygulamaları Ş Güngör 4. ULUSLARARASI BATTALGAZİ BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ, 23-24, 2020 | | 2020 |
Bitlis Yöresi Yemeklerinde Kullanılan Akdarının (Panicum miliaceum L.) Besin Ögesi Değerlerinin Araştırılması K Şeyda Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi 4 (4), 21-33, 0 | | |
Covid-19 Pandemisinde İmmünonütrientlerin Önemi: Arjinin, Glutamin ve Omega-3 Yağ Asitleri The Importance of Immunonutrients in The Covid-19 Pandemic: Arginine, Glutamine and … Ş KAYA, PF TÜRKER | | |
İRON SAZLIĞI’NDA (BİTLİS, TÜRKİYE) YETİŞEN KARABURUN BALIĞININ Ş Kaya, HD Bekmezci | | |
Covid-19 Pandemisinde İmmünonütrientlerin Önemi: Arjinin, Glutamin ve Omega-3 Yağ Asitleri K Şeyda, P TÜRKER Samsun Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (2), 279-290, 0 | | |
BESİNSEL ERGOJENİK YARDIMCILARDAN PROTEİN SUPLEMANLARI Ş GÜNGÖR | | |