Takip et
Şeyda KAYA
Şeyda KAYA
alparslan.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Üniversite Öğrencilerinde Ortoreksiya Nervoza Eğiliminin Belirlenmesi
S OĞUR, A AKSOY
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 4 (2), 93-102, 2015
392015
Bariatrik Cerrahide Beslenme Yönetimi
Ş Güngör
Beslenme ve Diyet Dergisi 47 (3), 76-84, 2019
42019
Obezitenin Tedavisinde Geçmiş ve Güncel Bariatrik Cerrahi Uygulamaları
Ş Güngör
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 7 (2), 697-705, 2019
42019
Tamamlayıcı tıp uygulamalarından akupunkturun obezite ve beslenme durumu üzerine etkisi
K Şeyda, P TÜRKER
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 7 (1 …, 0
3*
CURRENT HEALTH BENEFITS OF PUMPKIN SEEDS (CUCURBITA SPP.) AS A NUTRACEUTICAL: A DETAILED LITERATURE REVIEW
Ş KAYA, PF TÜRKER
world journal of advance healthcare research 6 (8), 54-64, 2022
22022
Hospitalize Hastalarda Nütrisyonel Durumun Yemekhane Hizmetlerinden Memnuniyet Durumuyla İlişkisi
Ş GÜNGÖR
Hacettepe University Faculty of Health Sciences Journal 8 (1), 27-38, 2021
12021
COVID-19 Pandemisi sürecinin tüketicilerin bazı ambalajsız gıda ürünlerini satın alma davranışlarına etkisinin incelenmesi
Ş Kaya
GEVHER NESIBE JOURNAL OF MEDICAL AND HEALTH SCIENCES 7 (16), 17-22, 2022
2022
WORLD JOURNAL OF ADVANCE HEALTHCARE RESEARCH
Ş Kaya, PF Türker
WORLD 6 (8), 2022
2022
İRON SAZLIĞI’NDA (BİTLİS, TÜRKİYE) YETİŞEN KARABURUN BALIĞININ [Chondrostoma regium (Heckel, 1843)] BESİN ÖĞELERİNİN İNCELENMESİ
Ş Kaya, HD Bekmezci
GIDA/The Journal of FOOD 46 (2), 2021
2021
INVESTIGATION OF THE EFFECT OF THE COVID-19 PANDEMIC PROCESS ON THE CONSUMERS PURCHASING BEHAVIORS OF UNPACKAGED FOOD PRODUCTS
Ş KAYA
2nd INTERNATIONAL HEALTH AND MEDICAL SCIENCES CONFERENCE, 5-6, 2021
2021
İRON SAZLIĞI’NDA (BİTLİS, TÜRKİYE) YETİŞEN KARABURUN BALIĞININ [Chondrostoma regium (Heckel, 1843)] BESİN ÖĞELERİNİN İNCELENMESİ
Ş GÜNGÖR, HD Bekmezci
Gıda 46 (2), 351-357, 2021
2021
Gıdalarda Işınlama ve Mikrodalga Uygulamaları
Ş Güngör
4. ULUSLARARASI BATTALGAZİ BİLİMSEL ÇALIŞMALAR KONGRESİ, 23-24, 2020
2020
Bitlis Yöresi Yemeklerinde Kullanılan Akdarının (Panicum miliaceum L.) Besin Ögesi Değerlerinin Araştırılması
K Şeyda
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi 4 (4), 21-33, 0
Covid-19 Pandemisinde İmmünonütrientlerin Önemi: Arjinin, Glutamin ve Omega-3 Yağ Asitleri The Importance of Immunonutrients in The Covid-19 Pandemic: Arginine, Glutamine and …
Ş KAYA, PF TÜRKER
İRON SAZLIĞI’NDA (BİTLİS, TÜRKİYE) YETİŞEN KARABURUN BALIĞININ
Ş Kaya, HD Bekmezci
Covid-19 Pandemisinde İmmünonütrientlerin Önemi: Arjinin, Glutamin ve Omega-3 Yağ Asitleri
K Şeyda, P TÜRKER
Samsun Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (2), 279-290, 0
BESİNSEL ERGOJENİK YARDIMCILARDAN PROTEİN SUPLEMANLARI
Ş GÜNGÖR
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–17