Takip et
Aykut ŞİMŞEK
Aykut ŞİMŞEK
Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi, Aykut ŞİMŞEK
kastamonu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastro turistlerin tipolojisinin belirlenmesi: Gaziantep ölçeğinde bir uygulama
A Şimşek, GN SELÇUK
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (1), 28-43, 2018
412018
Sosyal bilgiler öğretimi
A Şimşek
Ankara: Pegem A Yayıncılık, 2012
322012
Coğrafi işaretli gastronomik bir ürün: Elâzığ orciği
A Şimşek, E Güleç
Aydın Gastronomy 4 (2), 73-81, 2020
132020
POTANSİYEL İŞ GÜCÜ OLARAK TURİZM ÖĞRENCİLERİNİN ETİK EĞİLİMLERİNİN BELİRLENMESİ: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİNE YÖNELİK BİR UYGULAMA
E Aydın, A Şimşek, E Çilesiz
Turizm ve Araştırma Dergisi 5 (2), 2016
13*2016
COĞRAFİ İŞARETLİ YÖRESEL ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: SİVAS MUTFAĞI ÖRNEĞİ
A ŞİMŞEK
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 317-327, 2020
122020
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
A ŞİMŞEK, E GÜLEÇ, U Sevim
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 51-59, 2020
122020
YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ
A ŞİMŞEK, R SOLMAZ, E GÜLEÇ
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 127-137, 2020
10*2020
Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği
A ŞİMŞEK, E GÜLEÇ
Aydın Gastronomy 4 (2), 73-81, 2020
102020
Festival çevre atmosferi, ziyaretçi memnuniyeti ve bağlılığı: Ulubey kanyon kültür ve turizm festivali örneği
O Çatır, A Şimşek
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 132-154, 2019
102019
Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi
A Şimşek, S Yıldız
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (1), 684-699, 2020
82020
Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecekİçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma
N Çetinkaya, A Şimşek, S Aydın
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 411-421, 2018
82018
Ticari mutfaklarda hijyen ve sanitasyon: Turizm lisans öğrencilerinin hijyen ve sanitasyon alışkanlıklarının belirlenmesine yönelik bir araştırma
A Şimşek, K Buyruk
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2014
82014
Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü
A Şimşek
ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 76-95, 2021
7*2021
Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği
Ç Akkuş, A Şimşek
8th International Vocational Schools Symposium, 45-48, 2019
72019
İ., & Çakmak, SD (2020)
A Şimşek, EN Durmuş
Yenilebilir otlar ve yemeklerde kullanım şekilleri: Kastamonu örneği …, 0
7
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi
A Şimşek, S Aytuğar
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 43-57, 2021
62021
Yenilebilir Otlar ve Yemeklerde Kullanım Şekilleri: Kastamonu Örneği
A Şimşek, ENİ Durmuş, SD Çakmak
Tourism and Recreation 2 (1), 8-12, 2020
62020
UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ YÖRESEL YEMEKLERİN TURİZM POTANSİYELİ SAĞLAMADAKİ ÖNEMİ: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ
A Şimşek, T Türkmendağ, Z Türkmendağ
INTERNATIONAL CONGRESS ON CULTURAL HERITAGE AND TOURISM (ICCHT - 2017), 737-746, 2017
62017
El tercihi ile dominant göz arasındaki ilişkinin farklı yöntemlerle incelendiği orijinal bir çalışma
NÜ GÜNDOĞAN, AC YAZICI, E ÖĞÜŞ, A ŞİMŞEK
Turkiye Klinikleri Journal of Medical Sciences 27 (2), 155-163, 2007
62007
Destinasyon imajının algılanan değer ve deneyim kalitesine etkisi: Kültür turistleri üzerine bir araştırma
Ç Akkuş, A Şimşek
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (1), 127-144, 2021
52021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20