Gastro turistlerin tipolojisinin belirlenmesi: Gaziantep ölçeğinde bir uygulama A Şimşek, GN SELÇUK Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (1), 28-43, 2018 | 41 | 2018 |
Sosyal bilgiler öğretimi A Şimşek Ankara: Pegem A Yayıncılık, 2012 | 32 | 2012 |
Coğrafi işaretli gastronomik bir ürün: Elâzığ orciği A Şimşek, E Güleç Aydın Gastronomy 4 (2), 73-81, 2020 | 13 | 2020 |
POTANSİYEL İŞ GÜCÜ OLARAK TURİZM ÖĞRENCİLERİNİN ETİK EĞİLİMLERİNİN BELİRLENMESİ: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİNE YÖNELİK BİR UYGULAMA E Aydın, A Şimşek, E Çilesiz Turizm ve Araştırma Dergisi 5 (2), 2016 | 13* | 2016 |
COĞRAFİ İŞARETLİ YÖRESEL ÜRÜNLERİN İNCELENMESİ: SİVAS MUTFAĞI ÖRNEĞİ A ŞİMŞEK Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (3), 317-327, 2020 | 12 | 2020 |
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi A ŞİMŞEK, E GÜLEÇ, U Sevim Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 51-59, 2020 | 12 | 2020 |
YÖK ATLAS VERİLERİNE GÖRE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: EGE BÖLGESİ ÖRNEĞİ A ŞİMŞEK, R SOLMAZ, E GÜLEÇ Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 127-137, 2020 | 10* | 2020 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Coğrafi İşaretli Ürün: Elazığ Orciği A ŞİMŞEK, E GÜLEÇ Aydın Gastronomy 4 (2), 73-81, 2020 | 10 | 2020 |
Festival çevre atmosferi, ziyaretçi memnuniyeti ve bağlılığı: Ulubey kanyon kültür ve turizm festivali örneği O Çatır, A Şimşek Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 132-154, 2019 | 10 | 2019 |
Türklere Özgü İçkilerin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi A Şimşek, S Yıldız Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (1), 684-699, 2020 | 8 | 2020 |
Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecekİçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma N Çetinkaya, A Şimşek, S Aydın VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 411-421, 2018 | 8 | 2018 |
Ticari mutfaklarda hijyen ve sanitasyon: Turizm lisans öğrencilerinin hijyen ve sanitasyon alışkanlıklarının belirlenmesine yönelik bir araştırma A Şimşek, K Buyruk Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2014 | 8 | 2014 |
Rakı ve Türk Rakı Sofrasındaki Yemek Kültürü A Şimşek ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 76-95, 2021 | 7* | 2021 |
Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyleri: Kastamonu Örneği Ç Akkuş, A Şimşek 8th International Vocational Schools Symposium, 45-48, 2019 | 7 | 2019 |
İ., & Çakmak, SD (2020) A Şimşek, EN Durmuş Yenilebilir otlar ve yemeklerde kullanım şekilleri: Kastamonu örneği …, 0 | 7 | |
Bolu İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi A Şimşek, S Aytuğar Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 43-57, 2021 | 6 | 2021 |
Yenilebilir Otlar ve Yemeklerde Kullanım Şekilleri: Kastamonu Örneği A Şimşek, ENİ Durmuş, SD Çakmak Tourism and Recreation 2 (1), 8-12, 2020 | 6 | 2020 |
UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ YÖRESEL YEMEKLERİN TURİZM POTANSİYELİ SAĞLAMADAKİ ÖNEMİ: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ A Şimşek, T Türkmendağ, Z Türkmendağ INTERNATIONAL CONGRESS ON CULTURAL HERITAGE AND TOURISM (ICCHT - 2017), 737-746, 2017 | 6 | 2017 |
El tercihi ile dominant göz arasındaki ilişkinin farklı yöntemlerle incelendiği orijinal bir çalışma NÜ GÜNDOĞAN, AC YAZICI, E ÖĞÜŞ, A ŞİMŞEK Turkiye Klinikleri Journal of Medical Sciences 27 (2), 155-163, 2007 | 6 | 2007 |
Destinasyon imajının algılanan değer ve deneyim kalitesine etkisi: Kültür turistleri üzerine bir araştırma Ç Akkuş, A Şimşek İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (1), 127-144, 2021 | 5 | 2021 |