Coğrafi işarete sahip olan yöresel ürün ve yemeklerin Manisa’nın gastronomi turizminin gelişimine katkısı E Hazarhun, M Tepeci Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 371-389, 2018 | 97 | 2018 |
Manisa’da Yöresel Yemeklerin ve Lezzetlerin Turizmin Gelişimine Katkısının Belirlenmesi* E Özleyen, M Tepeci Turizm Akademik Dergisi 4 (2), 140-152, 2017 | 39* | 2017 |
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ E Hazarhun, ÖD Yılmaz Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 4 (3), 384-399, 2020 | 27 | 2020 |
Manisa İlindeki Otel İşletmelerinde Otel Şeflerinin Menü Planlamasına Bakış Açılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of the Perspectives of Hotel Executives within the Province … E HAZARHUN, Y KOÇAK Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1549-1572, 2019 | 15 | 2019 |
İzmir’in Gastronomi Turizmi Potansiyeline Turist Rehberlerinin Bakış Açıları V Altıntaş, E Hazarhun International Journal of Applied Economic and Finance Studies 5 (2), 13-36, 2020 | 13 | 2020 |
Her şey Dahil Sistemde Çalışan Mutfak Şeflerinin Sıfır Atık Uygulamalarına Bakış Açıları: Antalya Beş yıldızlı Her şey Dahil Sistem Otel Örneği E Hazarhun, CB Çetinsöz, O Gündoğdu JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 4 (Special), 581- 600, 2020 | 9 | 2020 |
Üniversite öğrencilerinin zorunlu staj tecrübeleri ve turizm kariyerine bakış açıları Y KOÇAK, E HAZARHUN, İ ENSER Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (4), 702-722, 2019 | 7 | 2019 |
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ. I ÖZGEN, E HAZARHUN Balikesir University Journal of Social Sciences Institute 22 (41), 2019 | 6 | 2019 |
The contribution of the local products and meals which have geographical indication to the development of gastronomy tourism in manisa. E Hazarhun, M Tepeci | 6 | 2018 |
Dijital dönüşüm sürecinin turizm sektörüne yansımaları: Akıllı turizm teknolojileri kullanımına yönelik bir araştırma E Hazarhun Danışman: Doç. Dr. Özgür Devrim Yılmaz). Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal …, 2022 | 5 | 2022 |
Geleceğin Otellerine Günümüzden Bakış: Bir Senaryo Analizi E Hazarhun, ÖD Yılmaz JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 9 (3), 1901-1931, 2021 | 4 | 2021 |
Turizm Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Bleisure Seyahatler ve Motivasyon Unsurları E Hazarhun, CB Çetinsöz Journal of Recreation and Tourism Research 7 (4), 500-527, 2020 | 2* | 2020 |
MUTFAK ÇALIŞANLARININ KARİYER PLANLAMASI: Y KUŞAĞI ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA BC ÇETİNSÖZ, E HAZARHUN, O GÜNDOĞDU International Journal of Contemporary Tourism Research 4 (1), 15-30, 2020 | 2 | 2020 |
Analysis of the website of hotels with sustainable tourism certificate: The case of Türkiye E HAZARHUN, BC ÇETİNSÖZ, YK BİLGİN Journal of Tourism Leisure and Hospitality 5 (2), 96-108, 2023 | 1 | 2023 |
Determination of Faith Tourism Routes in the Context of Touristic Product Diversification: A Study on Manisa Province E Hazarhun, BC Cetinsöz Anatolian Landscape and Faith Tourism: Ancient Times to Present, 2023 | 1 | 2023 |
The Evaluation of Business Travelers Profiles and Preferences from The Perspectives of Hotel Executives in Manisa M TEPECİ, E HAZARHUN, İ Ceren CITY TOURISM, 218, 2019 | 1 | 2019 |
Tüketim Kültürü ve Etik Sorun Taşıyan Reklamlar E Hazarhun ULUSAL-ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, 450, 2019 | 1 | 2019 |
Analysis of Instagram Content of the United Nations World Tourism Organization (UN Tourism) E Hazarhun, S Bülbül, PT Arslan, BC Cetinsöz The 5th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a …, 2024 | | 2024 |
Turizmde Dijital Pazarlama Stratejileri BC Cetinsöz, E Hazarhun, YK Bilgin | | 2024 |
Manisa'da Gastronomi Turizmi E Hazarhun Manisa Turizmi, 2023 | | 2023 |