Takip et
Dr. Eda Hazarhun
Dr. Eda Hazarhun
ogr.deu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Coğrafi işarete sahip olan yöresel ürün ve yemeklerin Manisa’nın gastronomi turizminin gelişimine katkısı
E Hazarhun, M Tepeci
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 371-389, 2018
972018
Manisa’da Yöresel Yemeklerin ve Lezzetlerin Turizmin Gelişimine Katkısının Belirlenmesi*
E Özleyen, M Tepeci
Turizm Akademik Dergisi 4 (2), 140-152, 2017
39*2017
RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ
E Hazarhun, ÖD Yılmaz
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 4 (3), 384-399, 2020
272020
Manisa İlindeki Otel İşletmelerinde Otel Şeflerinin Menü Planlamasına Bakış Açılarının Değerlendirilmesi (Evaluation of the Perspectives of Hotel Executives within the Province …
E HAZARHUN, Y KOÇAK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1549-1572, 2019
152019
İzmir’in Gastronomi Turizmi Potansiyeline Turist Rehberlerinin Bakış Açıları
V Altıntaş, E Hazarhun
International Journal of Applied Economic and Finance Studies 5 (2), 13-36, 2020
132020
Her şey Dahil Sistemde Çalışan Mutfak Şeflerinin Sıfır Atık Uygulamalarına Bakış Açıları: Antalya Beş yıldızlı Her şey Dahil Sistem Otel Örneği
E Hazarhun, CB Çetinsöz, O Gündoğdu
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 4 (Special), 581- 600, 2020
92020
Üniversite öğrencilerinin zorunlu staj tecrübeleri ve turizm kariyerine bakış açıları
Y KOÇAK, E HAZARHUN, İ ENSER
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 3 (4), 702-722, 2019
72019
GIDA ETİKETLERİNDEKİ E-KODLU KATKI MADDELERİNİN HELAL GIDA KAPSAMINDA İNCELENMESİ.
I ÖZGEN, E HAZARHUN
Balikesir University Journal of Social Sciences Institute 22 (41), 2019
62019
The contribution of the local products and meals which have geographical indication to the development of gastronomy tourism in manisa.
E Hazarhun, M Tepeci
62018
Dijital dönüşüm sürecinin turizm sektörüne yansımaları: Akıllı turizm teknolojileri kullanımına yönelik bir araştırma
E Hazarhun
Danışman: Doç. Dr. Özgür Devrim Yılmaz). Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal …, 2022
52022
Geleceğin Otellerine Günümüzden Bakış: Bir Senaryo Analizi
E Hazarhun, ÖD Yılmaz
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 9 (3), 1901-1931, 2021
42021
Turizm Endüstrisinde Yeni Bir Trend: Bleisure Seyahatler ve Motivasyon Unsurları
E Hazarhun, CB Çetinsöz
Journal of Recreation and Tourism Research 7 (4), 500-527, 2020
2*2020
MUTFAK ÇALIŞANLARININ KARİYER PLANLAMASI: Y KUŞAĞI ÇALIŞANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
BC ÇETİNSÖZ, E HAZARHUN, O GÜNDOĞDU
International Journal of Contemporary Tourism Research 4 (1), 15-30, 2020
22020
Analysis of the website of hotels with sustainable tourism certificate: The case of Türkiye
E HAZARHUN, BC ÇETİNSÖZ, YK BİLGİN
Journal of Tourism Leisure and Hospitality 5 (2), 96-108, 2023
12023
Determination of Faith Tourism Routes in the Context of Touristic Product Diversification: A Study on Manisa Province
E Hazarhun, BC Cetinsöz
Anatolian Landscape and Faith Tourism: Ancient Times to Present, 2023
12023
The Evaluation of Business Travelers Profiles and Preferences from The Perspectives of Hotel Executives in Manisa
M TEPECİ, E HAZARHUN, İ Ceren
CITY TOURISM, 218, 2019
12019
Tüketim Kültürü ve Etik Sorun Taşıyan Reklamlar
E Hazarhun
ULUSAL-ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, 450, 2019
12019
Analysis of Instagram Content of the United Nations World Tourism Organization (UN Tourism)
E Hazarhun, S Bülbül, PT Arslan, BC Cetinsöz
The 5th Conference on Managing Tourism Across Continents – Tourism for a …, 2024
2024
Turizmde Dijital Pazarlama Stratejileri
BC Cetinsöz, E Hazarhun, YK Bilgin
2024
Manisa'da Gastronomi Turizmi
E Hazarhun
Manisa Turizmi, 2023
2023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20