Takip et
Onur Eraslan
Onur Eraslan
harran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Arkeolojik SİT alanlarına yönelik e-yorumların içerik analizi
Ö Köroğlu, G Cevizkaya, İH Kazoğlu, H Ar, O Eraslan, F Aydoğmuş, ...
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 377-393, 2014
152014
İşletmelerde Nakit Akım Analizi ve Borsa İstanbul Turizm Şirketlerinde Bir Uygulama
O Eraslan, MET Önder
Ida Academia Muhasebe ve Maliye Dergisi 3 (1), 42-62, 2020
42020
Turizm Destinasyonlarına Yönelik Yapılan Çevrimiçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: Sakin Şehir Halfeti Örneği
H Eraslan, O Eraslan
Destinasyon Konulu Güncel Araştırmalar - II, 237-266, 2021
32021
Festivallerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Halfeti Meyve Yemekleri Festivali Örneği
O Eraslan
Turizm ve Destinasyon Araştırmaları III 1, 35-58, 2023
22023
Sokak Lezzetlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Şanlıurfa Örneği
O ERASLAN, Y AYMANKUY
2023
Türkiye’de Turizmin İnşa Sürecinde Demokrat Parti Politikaları
A İlyas, O Eraslan
Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar 1, 15-26, 2023
2023
Sokak Lezzetlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Şanlıurfa Örneği
O Eraslan, Y Aymankuy
International Journal Of Tourism And Destination Studies - IJOTADS 2 (2 …, 2023
2023
Turistik Tüketicilerin Güvenli Turizm Sertifikası Algılarını Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma
Ş Aymankuy, Y Aymankuy, H Eraslan, O Eraslan
Ulusal Turizm Kongresi 2022, 1051-1069, 2022
2022
Turizm ve Destinasyon Pazarlamasında Bilgi Sistemleri
H Eraslan, O Eraslan
Turizm ve Destinasyon Pazarlaması 1, 265-280, 2022
2022
Ege Profesyonel Aşçılar Derneği
O Eraslan
Türkiye Turizm Ansiklopedisi 4, 2022
2022
Bursa Aşçılar Derneği
O Eraslan
Türkiye Turizm Ansiklopedisi 4, 2022
2022
Akıllı Destinasyon Yönetimi ve Turizm Uygulamaları
H Eraslan, O Eraslan
Destinasyon Konulu Güncel Araştırmalar - I, 196-214, 2021
2021
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi
B KİTABI
2014
FESTİVALLERİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: HALFETİ MEYVE YEMEKLERİ FESTİVALİ ÖRNEĞİ
O ERASLAN
TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI III, 35, 0
TURİSTİK TÜKETİCİLERİN GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI ALGILARINI ÖLÇMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Ş AYMANKUY, Y AYMANKUY, H ERASLAN, O ERASLAN
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–15