Problems, suggestions and last trends related to salgam beverage which is traditional product of Turkey H Tangüler, SÖ Dinç, SC Beylikci Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (6), 1266-1271, 2020 | 8 | 2020 |
Effect of Production Method and Temperature on Quality Characteristics of Shalgam Beverages during Storage H Tangüler, SÖ Dinç, G Ekenel, DA Aytekin, C Şimşek, H ATAKLI Akademik Gıda 20 (1), 20-29, 2022 | 4 | 2022 |
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi SÖ DİNÇ, İE KÜNİLİ, F ÇOLAKOĞLU Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 36 (2), 447-460, 2022 | 3 | 2022 |
Determination the changes of E. coli depuration times in Ruditapes decussatus and Venus verrucosa by production area and species differences İE Künili, SÖ Dinç AQUATIC ANIMAL REPORTS (AQAR) 2 (1), 1-8, 2024 | 1 | 2024 |
Geleneksel et üretimi ve tüketimine alternatif: Et analogları İE Künili, D Selin, F Çolakoğlu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 12 (1), 159-174, 2023 | 1 | 2023 |
Besinsel lif ilavesinin kefirlerin konjüge linoleik asit içeriği üzerine etkisi SÖ Dinç Yüksek Lisans tezi. Ömer Halis demir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü …, 2017 | 1 | 2017 |
Effect of morphometric variables and natural microbial load on the survival time of live Mytilus galloprovincialis during postharvest cold storage: Microbial load and survival … İE KÜNİLİ, SÖ DİNÇ, U ARABACIOĞLU, YK ONGAN, C ÇELEN, M HİSAR MARINE REPORTS (MAREP) 3 (2), 152-166, 2024 | | 2024 |
Profiling the effects of starter cultures on biochemical compounds in fermented fish sauces and their relationships with sensory perceptions SO Dinc, F Colakoglu, IE Kunili, HB Ormanci International Journal of Food Science and Technology 59 (9), 6473-6490, 2024 | | 2024 |
Aroma profiles of shalgam: Effect of purple carrot (Daucus carota) amount H Tanguler, K Sen, SO Dinc Food Science & Nutrition, 2024 | | 2024 |
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi İE Künili, F Çolakoğlu, HB Ormancı, TG Ertuğral, S Çolakoğlu, SÖ Dinç Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 29 (1), 71-83, 2024 | | 2024 |
Impact of climate change process on sustainable and safe food production. SÖ Dinç, FA Çolakoglu, IE Künili | | 2022 |
İNÜLİN VE MALTODEKSTRİN İLAVESİNİN KEFİRLERİN KONJÜGE LİNOLEİK ASİT İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ. SÖ Dinç, A Özbey, Ö Erinç GIDA/The Journal of FOOD 43 (3), 413-421, 2018 | | 2018 |
EFFECT OF INULIN AND MALTODEXTRIN ADDITION ON CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF KEFIRS A Özbey, S Dinç, Ö Erinç | | |