Follow
selin özge dinç
Title
Cited by
Cited by
Year
Problems, suggestions and last trends related to salgam beverage which is traditional product of Turkey
H Tangüler, SÖ Dinç, SC Beylikci
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (6), 1266-1271, 2020
72020
Effect of Production Method and Temperature on Quality Characteristics of Shalgam Beverages during Storage
H Tangüler, SÖ Dinç, G Ekenel, DA Aytekin, C Şimşek, H ATAKLI
Akademik Gıda 20 (1), 20-29, 2022
42022
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
SÖ DİNÇ, İE KÜNİLİ, F ÇOLAKOĞLU
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 36 (2), 447-460, 2022
12022
Besinsel lif ilavesinin kefirlerin konjüge linoleik asit içeriği üzerine etkisi
SÖ Dinç
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2017
12017
Determination the changes of E. coli depuration times in Ruditapes decussatus and Venus verrucosa by production area and species differences
İE Künili, SÖ Dinç
AQUATIC ANIMAL REPORTS (AQAR) 2 (1), 1-8, 2024
2024
Geleneksel et üretimi ve tüketimine alternatif: Et analogları
İE Künili, D Selin, F Çolakoğlu
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 12 (1), 159-174, 2023
2023
Impact of climate change process on sustainable and safe food production.
SÖ Dinç, FA Çolakoglu, IE Künili
2022
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
İE KÜNİLİ, F ÇOLAKOĞLU, HB ORMANCI, TG ERTUĞRAL, ...
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 29 (1), 71-83, 2022
2022
İNÜLİN VE MALTODEKSTRİN İLAVESİNİN KEFİRLERİN KONJÜGE LİNOLEİK ASİT İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ.
SÖ Dinç, A Özbey, Ö Erinç
GIDA/The Journal of FOOD 43 (3), 413-421, 2018
2018
EFFECT OF INULIN AND MALTODEXTRIN ADDITION ON CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF KEFIRS
A Özbey, S Dinç, Ö Erinç
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–10