Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 295 | 217 |
h-endeksi | 9 | 8 |
i10-endeksi | 9 | 7 |
Katkıda bulunan yazarlar
- Hassan SereshtiProfessor of Analytical Chemistry, University of Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hadi ParastarAssociate Professor of Analytical Chemistry, Sharif University ofsharif.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Zahra PoursorkhUniversity of British Columbiachem.ubc.ca üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shahin ZarreUniversity of Tehranut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sahar Ataolahialumni.ut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mostafa Rezaei-TaviraniProfessor of Biophysics, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iransbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Rasoul AliannejadDivision of pulmonary and critical care , shariati Hospital, Tehran University of Medical Sciencestums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Afsaneh Arefi OskouieShahid Beheshti University of Medical Sciences, Faculty of Paramedical Sciences, Department of Basicsbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Fariba FathiPhD of physicl chemistrywisc.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- B.fatemeh Nobakht M.Gh.Department of Basic Medical sciences, Neyshabur University of Medical Sciences, Neyshabur, Iransbmu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Ghazaleh Aliakbarzadeh
Department of Food Toxicology, Research center of Food technology and agricultural products,Iranian
standard.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip