Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2539 | 1333 |
h-endeksi | 23 | 17 |
i10-endeksi | 24 | 22 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
3 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Michael J McCarthyProfessor Emeritus, University of California Davisucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Tamer Uyar, FRSCFiber Science Program, Dept of Human Centered Design, Cornell Universitycornell.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Zeynep AytacHarvard Universityhsph.harvard.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ahmet KAYA(Associate Professor) Department of Educational Sciences, Harran Universityharran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Fahrettin GogusGıda Mühendisliği Profesörü, Gaziantep Üniversitesigantep.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Marta Martínez-SanzCIAL-CSICcsic.es üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Laura G. Gómez-MascaraqueTeagasc Food Research Centreteagasc.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Erhan HoruzGaziantep Universitygantep.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- MECIT OZTOPMiddle East Technical University , Department of Food Engineeringmetu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- David LavensonChevron USA, Inc.chevron.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Rohan V. TikekarUniversity of Maryland College Parkumd.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nitin N.Professor, University of California, Davisucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Aylin Altan
Department of Food Engineering, Mersin University
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip