Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 1618 | 1507 |
h-endeksi | 19 | 19 |
i10-endeksi | 24 | 24 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali NasirpourAssociate Professor of Food Science, Isfahan University of Technologycc.iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Milad FathiAssociate Professor; Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technologyiut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hossein TavanaiProfessor of Textile Scienceiut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Fateme AmaniIsfahan university of medical Scienceut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Azra SalehiPh.D. Student in Food Safety-Shiraz University of Medical Sciencessums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jaleh VarshosazIsfahan University of Medical Sciencespharm.mui.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Atefe Rezaei
Assistant professor, Isfahan University of Medical Sciences
nutr.mui.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip