Follow
Lütfi Buyruk
Lütfi Buyruk
Verified email at nevsehir.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
The human dimension: A review of human resources management issues in the tourism and hospitality industry
S Kusluvan, Z Kusluvan, I Ilhan, L Buyruk
Cornell Hospitality Quarterly 51 (2), 171-214, 2010
9022010
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
DA Aydemir, L Buyruk
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2018
322018
Otel işletmelerinde hizmet kalitesi ve otel işgörenlerinin hizmet kalitesini algılamaları konusunda bir araştırma
L Buyruk
PQDT-Global, 1999
301999
Kapadokya'da butik otel işletmeciliğinin gelişimi ve sorunları
L Buyruk
Nevşehir Üniversitesi Yayınları, 2012
162012
Otel yiyecek-içecek departmanında çalışan işgörenlerin hijyen algılamaları konusunda bir araştırma
L Buyruk, N Şahin
Başkent Üniversitesi Haberal Eğitim Vakfı, 2002
142002
BUTİK OTEL ÇALIŞANLARININ BUTİK OTEL KAVRAM, ÖZELLİK VE HİZMETLERİNİ ALGILAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: NEVŞEHİR ÖRNEĞİ
L Buyruk, D Eren
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 15 (27), 339-355, 2012
112012
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
L Buyruk, İ İlhan, İA Özen
Bozok Üniversite Yayınları, 2017
92017
Ticari mutfaklarda hijyen ve sanitasyon: Turizm lisans öğrencilerinin hijyen ve sanitasyon alışkanlıklarının belirlenmesine yönelik bir araştırma
A Şimşek, K Buyruk
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2014
82014
Turizm lisans eğitimi alan öğrencilerin kariyer beklentileri üzerine bir araştırma
L Buyruk
Detay yayınları, 2009
82009
Personel seçiminde psikoteknik yöntem ve Nevşehir yöresi otel işletmelerinde bir anket uygulaması
L Buyruk
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1993
71993
Turistlerin yiyeceklerin kalitesine ilişkin algılarının tatmine ve tatminin davranışsal niyete etkisi: Nevşehir örneği
Ç Çamlıca, L Buyruk
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2020
62020
Otel işletmeleri mutfak ve servis bölümünde çalışanların menü planlama konusundaki düşüncelerinin karşılaştırılması: Nevşehir'de bir araştırma
L Buyruk
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 8 (3), 2011
62011
Konaklama işletmelerinde örgütsel adaletin işe yabancılaşma üzerine etkisi: Nevşehir’de bir araştırma
M Tekeli, L Buyruk
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 3 (2), 33-44, 2018
52018
The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia
L Buyruk, DA Aydemir
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 7 (1), 31-40, 2022
42022
Bibliometric analysis of researches on street food
E Aykaç, L Buyruk
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021
42021
Kapadokya Bölgesine Gelen Turistlerin Restoran Seçim Ölçütleri Üzerine Bir Araştırma
U Araz, L Buyruk
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2019
42019
Turizm işletmelerinde kariyer engelleri
L Buyruk
Detay Yayıncılık, 2014
42014
Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi Yönetimi
L Buyruk
Kapadokya Toplantıları IX Turizm İşletmelerinde Kalite 16, 102-134, 2002
42002
The relationship between the fear of contracting coronavirus and the holiday purchase intention of employees working in public institutions
Y Doğan, L Buyruk, SB Dedeoğlu, C Ercik
Anais Brasileiros De Estudos Turísticos, 2022
32022
Tüketicilerin deniz ürünleri tercihleri ile restoran menülerinin karşılaştırılması: Bandırma örneği
E Gündoğdu, L Buyruk
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 5 (2), 252-276, 2021
32021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20