The human dimension: A review of human resources management issues in the tourism and hospitality industry S Kusluvan, Z Kusluvan, I Ilhan, L Buyruk Cornell Hospitality Quarterly 51 (2), 171-214, 2010 | 902 | 2010 |
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma DA Aydemir, L Buyruk Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2018 | 32 | 2018 |
Otel işletmelerinde hizmet kalitesi ve otel işgörenlerinin hizmet kalitesini algılamaları konusunda bir araştırma L Buyruk PQDT-Global, 1999 | 30 | 1999 |
Kapadokya'da butik otel işletmeciliğinin gelişimi ve sorunları L Buyruk Nevşehir Üniversitesi Yayınları, 2012 | 16 | 2012 |
Otel yiyecek-içecek departmanında çalışan işgörenlerin hijyen algılamaları konusunda bir araştırma L Buyruk, N Şahin Başkent Üniversitesi Haberal Eğitim Vakfı, 2002 | 14 | 2002 |
BUTİK OTEL ÇALIŞANLARININ BUTİK OTEL KAVRAM, ÖZELLİK VE HİZMETLERİNİ ALGILAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: NEVŞEHİR ÖRNEĞİ L Buyruk, D Eren Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 15 (27), 339-355, 2012 | 11 | 2012 |
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım L Buyruk, İ İlhan, İA Özen Bozok Üniversite Yayınları, 2017 | 9 | 2017 |
Ticari mutfaklarda hijyen ve sanitasyon: Turizm lisans öğrencilerinin hijyen ve sanitasyon alışkanlıklarının belirlenmesine yönelik bir araştırma A Şimşek, K Buyruk Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2014 | 8 | 2014 |
Turizm lisans eğitimi alan öğrencilerin kariyer beklentileri üzerine bir araştırma L Buyruk Detay yayınları, 2009 | 8 | 2009 |
Personel seçiminde psikoteknik yöntem ve Nevşehir yöresi otel işletmelerinde bir anket uygulaması L Buyruk Sosyal Bilimler Enstitüsü, 1993 | 7 | 1993 |
Turistlerin yiyeceklerin kalitesine ilişkin algılarının tatmine ve tatminin davranışsal niyete etkisi: Nevşehir örneği Ç Çamlıca, L Buyruk Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2020 | 6 | 2020 |
Otel işletmeleri mutfak ve servis bölümünde çalışanların menü planlama konusundaki düşüncelerinin karşılaştırılması: Nevşehir'de bir araştırma L Buyruk Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 8 (3), 2011 | 6 | 2011 |
Konaklama işletmelerinde örgütsel adaletin işe yabancılaşma üzerine etkisi: Nevşehir’de bir araştırma M Tekeli, L Buyruk Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 3 (2), 33-44, 2018 | 5 | 2018 |
The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia L Buyruk, DA Aydemir Journal of Multidisciplinary Academic Tourism 7 (1), 31-40, 2022 | 4 | 2022 |
Bibliometric analysis of researches on street food E Aykaç, L Buyruk Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021 | 4 | 2021 |
Kapadokya Bölgesine Gelen Turistlerin Restoran Seçim Ölçütleri Üzerine Bir Araştırma U Araz, L Buyruk Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2019 | 4 | 2019 |
Turizm işletmelerinde kariyer engelleri L Buyruk Detay Yayıncılık, 2014 | 4 | 2014 |
Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi Yönetimi L Buyruk Kapadokya Toplantıları IX Turizm İşletmelerinde Kalite 16, 102-134, 2002 | 4 | 2002 |
The relationship between the fear of contracting coronavirus and the holiday purchase intention of employees working in public institutions Y Doğan, L Buyruk, SB Dedeoğlu, C Ercik Anais Brasileiros De Estudos Turísticos, 2022 | 3 | 2022 |
Tüketicilerin deniz ürünleri tercihleri ile restoran menülerinin karşılaştırılması: Bandırma örneği E Gündoğdu, L Buyruk Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 5 (2), 252-276, 2021 | 3 | 2021 |