Follow
gulen yesiloren akal
gulen yesiloren akal
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Konvansiyonel ekstraksiyona alternatif: yeşil teknolojiler
N Kutlu, G Yeşilören, A İşci, Ö Şakıyan
Gıda 42 (5), 514-526, 2017
172017
Türkiye'de Gıda Endüstrisi Kaynaklı Biyokütle ve Biyoyakıt Potansiyeli
E Deniz, G Yeşilören, NÖ İşçi
Gıda 40 (1), 47-54, 2015
162015
Siyah havuç posasından antosiyanin ekstraksiyonu
G Yeşilören Akal
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019
72019
Gıda gerçekliği ve kontrol yöntemleri
G Yeşilören, A Ekşi
Gıda 39 (5), 315-322, 2014
62014
Vişne Suyu Asitliğinin Azaltilmasi için Nötralizasyon Alternatifi
G Yeşilören, A Ekşi
Gıda 40 (3), 157-162, 2015
12015
Biomass and Biofuel Potential of Food Industry in Turkey
ED İşçi, G Yeşilören, N Özdem
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD; Cilt: 40 Sayı: 1, 2015
2015
GOOD LABORATORY PRACTICES: DIFFERENCES ACCORDING TO NEW VERSION OF ISO/IEC 17025, APPLICATIONS AND REGULATIONS IN FOOD ANALYSIS
GY AKAL
INTERNATIONAL RESEARCH IN ENGINEERING SCIENCES, 330, 0
Siyah havuç posasından antosiyanin ekstraksiyonu
GY Akal
Fen Bilimleri Enstitüsü, 0
Gıda analiz laboratuvarları için akreditasyon süreci ve gerekliliği. Dünya Gıda Derg
G Yeşilören, S Karataş
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–9