Konvansiyonel ekstraksiyona alternatif: yeşil teknolojiler N Kutlu, G Yeşilören, A İşci, Ö Şakıyan Gıda 42 (5), 514-526, 2017 | 17 | 2017 |
Türkiye'de Gıda Endüstrisi Kaynaklı Biyokütle ve Biyoyakıt Potansiyeli E Deniz, G Yeşilören, NÖ İşçi Gıda 40 (1), 47-54, 2015 | 16 | 2015 |
Siyah havuç posasından antosiyanin ekstraksiyonu G Yeşilören Akal Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019 | 7 | 2019 |
Gıda gerçekliği ve kontrol yöntemleri G Yeşilören, A Ekşi Gıda 39 (5), 315-322, 2014 | 6 | 2014 |
Vişne Suyu Asitliğinin Azaltilmasi için Nötralizasyon Alternatifi G Yeşilören, A Ekşi Gıda 40 (3), 157-162, 2015 | 1 | 2015 |
Biomass and Biofuel Potential of Food Industry in Turkey ED İşçi, G Yeşilören, N Özdem GIDA/THE JOURNAL OF FOOD; Cilt: 40 Sayı: 1, 2015 | | 2015 |
GOOD LABORATORY PRACTICES: DIFFERENCES ACCORDING TO NEW VERSION OF ISO/IEC 17025, APPLICATIONS AND REGULATIONS IN FOOD ANALYSIS GY AKAL INTERNATIONAL RESEARCH IN ENGINEERING SCIENCES, 330, 0 | | |
Siyah havuç posasından antosiyanin ekstraksiyonu GY Akal Fen Bilimleri Enstitüsü, 0 | | |
Gıda analiz laboratuvarları için akreditasyon süreci ve gerekliliği. Dünya Gıda Derg G Yeşilören, S Karataş | | |