The investigation of bioremediation potential of Bacillus subtilis and B. thuringiensis isolates under controlled conditions in freshwater A Kalaycı Kara, Ö Fakıoğlu, R Kotan, M Atamanalp, G Alak Archives of microbiology 203, 2075-2085, 2021 | 14 | 2021 |
Phytochemical Research and Evaluation of Tarragon (Artemisia dracunculus L.) as a Food Additive K Ayşe, E ÇAĞLAK Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 3 (2 …, 2022 | 2 | 2022 |
Determination of antimicrobial and antioxidant activities of wastes (tea seed, orange, and mandarin peel) of some local product grown in Rize Province. E Çağlak, B Kara, B Karsli, AA Gürdal, ÖY Öğretmen, A Kara | 1 | 2022 |
Effect of climate change on fillet quality and shelf‐life of Oncorhynchus mykiss under controlled conditions G Alak, A Kara, A Akköse, SU Gelen, ŞT Tanas, A Uçar, V Parlak, ... Journal of the Science of Food and Agriculture 104 (3), 1511-1520, 2024 | | 2024 |
Sensory Properties and Proximate Composition of Fish Soup from European Anchovy (Engraulis encrasicolus Linnaeus, 1758) E Çağlak, B Karslı, FD Sonay, ÖY Öğretmen, A Kara, O Kobya Food Bulletin 2 (2), 37-43, 2023 | | 2023 |
Chemical and Biological Activities of Callistemon citrinus and Punica granatum ÜZÜ Esertaş, O Kobya, E Çağlak, A Kara Biology Bulletin 50 (Suppl 3), S338-S350, 2023 | | 2023 |
Rize İlinde Yetiştirilen Bazı Yöresel Ürün Atıklarının (Çay Tohumu, Portakal ve Mandalina Kabuğu) Antimikrobiyal ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi KA Çağlak E., Kara B., Karslı B., Gürdal A. A. , Öğretmen Ö. Y. Atatürk University Journal of Agricultural Faculty 53 (3), 166-177, 2022 | | 2022 |
An Overview Of The Glucosamine Molecule, A Biopolymer Originated Aquaculture KA Çağlak E. New Trends in Technical, Natural Sciences, Engineering and Health Sciences …, 2022 | | 2022 |
Biyoteknoloji KA Hukkamlı B., Reisoğlu B., Karaman S., Mısıroğlu K. Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik, 9-16, 2017 | | 2017 |
Tıbbi ve Aromatik Bitki Olarak Tarhun (Artemisia dracunculus L.)’Bitkisinin Değerlendirilmesi A Kara, E Çağlak | | |
Determınatıon of Physıcal Qualıty Characterıstıcs of Turkısh Ravıolı Wıth Anchovy O Kobya, E Sarı, A Kara, E Güneş, F Delihasan Sonay, B Karslı, E Çağlak, ... | | |