Takip et
MEHMET SARIOĞLAN
MEHMET SARIOĞLAN
Turism Faculty, Balıkesir University
balikesir.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Muhasebe Meslek Mensuplarinin Meslek Etiğine Yaklaşimlari ve Balikesir il Merkezinde Bir Uygulama
Y Aymankuy, M Sarıoğlan
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 8 (14), 23-45, 2005
1492005
Türk mutfak kültürü: şerbetler
M SARIOĞLAN, G Cevizkaya
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları …, 2016
542016
Yiyecek-İçecek Olgusuna Sosyolojik Bir Bakış 1
C Avcıkurt, M Sarıoğlan, GK Girgin
Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler 4 (5), 2007
542007
Yiyecek-içecek felsefesi ve beslenme alışkanlığının geliştirilmesine yönelik bir model önerisi. 1
Y Aymankuy, M Sarıoğlan
Ulusal Gastronomi Sempozyumu, 31-33, 2007
532007
Fusion Cuisine Education and Its Relation with Molecular Gastronomy Education (Comparative Course Content Analysis).
M Sarioglan
Online Submission 5 (3), 64-70, 2014
432014
Otel işletmeleri yiyecek-içecek ünitelerinde işgören devri üzerine görgül bir araştırma
M Sarıoğlan, ÖM Let
Adıyaman Üniversitesi, 2010
402010
Türk Turizminin Dünya Turizmindeki Yeri
C Avcıkurt, A Köroğlu, M Sarıoğlan
Ed) Şenol Çavuş, Zehra Ege ve Osman Eralp Çolakoğlu, Türk Turizm Tarihi …, 2009
352009
A theoretical research on the constraints of development of gastronomy education in Turkey
M Sarıoğlan
Procedia-Social and Behavioral Sciences 116, 260-264, 2014
332014
New orientations in gastronomy education: molecular gastronomy
M Sarıoğlan
Procedia-Social and Behavioral Sciences 143, 320-324, 2014
302014
Türk mutfağının tanıtılmasında profesyonel turist rehberlerinin rolüne ilişkin ampirik bir çalışma. 1
A Köroğlu, Ö Köroğlu, M Sarıoğlan
I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, 4-5, 2007
282007
Destinasyon pazarlamasında yerel yönetimlerin gastronomik öğeleri kullanma eğilimlerinin ölçülmesine yönelik bir araştırma V
M Doğdubay, M Sarıoğlan, G Saatçi, S Sü Eroz
Ulusal Gastronomi Sempozyumu, 26-33, 2011
272011
Konaklama işletmelerinde tedarik zinciri yönetimi kapsaminda tedarikçi seçim kriterleri üzerine görgül bir araştirma
M Sarıoğlan
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 14 (25), 239-253, 2011
222011
Expectations of employee in food&beverage firm and gastronomy education (Case of Turkey)
M Sarıoğlan
European Journal of Research on Education 2 (6), 198-202, 2014
212014
Yiyecek içecek işletmelerinde moora yöntemi ile tedarikçi seçiminin uygulanabilirliği
M Sarıoğlan, K Arslan
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 19 (73), 254-270, 2020
182020
Industrial Provision of Practice Skills of Students Training Gastronomy Education (Case of Turkey).
M Sarioglan
Online Submission 4 (4), 216-220, 2013
182013
Prospects for the Turkish gastronomy tourism
M Sarıoğlan
Athens Journal of Tourism 2 (2), 117-126, 2015
152015
Project based learning approach in fusion cuisine education: A proposal
M Sarıoğlan, TS Sezen
New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences 4 (1 …, 2017
142017
Büyük ölçekli otel işletmelerinin yiyecek-içecek ünitelerinde üretim dengesini bozan üretim kayıplarının rapor edilmesi
M Doğdubay, M SARIOĞLAN
TÜBAV Bilim Dergisi 3 (1), 2010
142010
4 ve 5 yıldızlı otel işletmelerinin yiyecek içecek departmanlarında işgören devir hızı: Çeşme yöresinde bir uygulama
M Sarıoğlan
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2007
122007
Gastronomi sosyolojisine genel bakış
C Avcıkurt, M Sarıoğlan
C. Avcıkurt ve M. Sarıoğlan (Yay. Haz.). Gastronomi olgusuna sosyolojik …, 2019
102019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20