Takip et
Kemal Birdir
Kemal Birdir
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastronomi turizmi ve Türkiye’yi ziyaret eden yabancı turistlerin gastronomi deneyimlerinin değerlendirilmesi
K Birdir, Y Akgöl
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi 3 (2), 57-68, 2015
2302015
Research chefs’ competencies: a Delphi approach
K Birdir, TE Pearson
International journal of contemporary hospitality management 12 (3), 205-209, 2000
2092000
General manager turnover and root causes
K Birdir
International journal of contemporary hospitality management 14 (1), 43-47, 2002
1902002
Willingness to pay as an economic instrument for coastal tourism management: Cases from Mersin, Turkey
S Birdir, Ö Ünal, K Birdir, AT Williams
Tourism Management 36, 279-283, 2013
1462013
The relationship between tourism, CO2 emissions and economic growth: a case of Mediterranean countries
E Balli, C Sigeze, M Manga, S Birdir, K Birdir
Asia Pacific Journal of Tourism Research 24 (3), 219-232, 2019
1402019
Otel Genel Müdürlerinde Tükenmişlik Sendromu ve Tükenmişliğin Genel Müdür! erin işlerini Değiştirme Eğilimlerine Etkileri
K Birdir, M Tepeci
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 14 (2), 93-106, 2003
1082003
Tripadvisor. com’da yer alan restoran şikâyetlerinin analizi: Mersin ve Hatay’da yöresel yiyecek sunan restoranlara yönelik bir araştırma
A DALGIÇ, O Güler, K Birdir
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 153-173, 2016
972016
The relation among food involvement, food variety seeking and food neophobia: A study on foreign tourists visiting Turkey
S Derinalp Çanakçı, K Birdir
Current Issues in Tourism 23 (8), 917-928, 2020
692020
Turizm ve otel işletmeciliği eğitimi alan lisans öğrencilerinin turizm endüstrisinde çalışmayı tercih etmemelerinin temel nedenleri: Bir nominal grup tekniği araştırması
K Birdir
Turizm Eğitimi Konferans-Workshop 11, 13, 2002
642002
Türkiye’de medikal turizm incelemesi: Özel hastanelerde bir çalışma
Z Buzcu, K Birdir
Gaziantep University Journal of Social Sciences 18 (1), 311-327, 2019
622019
Otel çalışanlarında tükenmişlik sendromu
M Tepeci, K Birdir
II. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Afyon: Afyon Kocatepe …, 2003
622003
Türkiye'de Otel Genel Müdürlerinin iş Devir Süreleri ve Nedenleri Üzerine Bir Araştırma
K Birdir
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 11 (2), 142-148, 2000
572000
JCI akreditasyon belgesine sahip olan sağlık kuruluşlarının web sitelerinin medikal turizm açısından değerlendirilmesi
K Birdir, Z Buzcu
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 11 (1), 1-19, 2014
562014
Gastronomik Akimlar Çerçevesinde Gida Tüketim Ölçegi1
K Karamustafa, K Birdir, R Kiliçhan
Tüketici ve Tüketim Araştırmaları Dergisi= Journal of Consumer and …, 2016
482016
Yayla turizmine katılan turistlerin seyahat motivasyonları, algılanan değer, tatmin düzeyleri ve sadakatleri üzerine bir araştırma
A DALGIÇ, K Birdir
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (3), 3-17, 2015
472015
Smart hotels and technological applications
A Dalgic, K Birdir
Handbook of research on smart technology applications in the tourism …, 2020
452020
Hüzün turizmi: Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkını ziyaret eden yabancı turistlerin deneyimleri
K Birdir, A DALGIÇ, O Güler, Y Kayaalp
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (4), 12-23, 2015
432015
Gaziantep İlinin Turizm Açısından Swot Analizi ve Turizmin Geliştirmesine Yönelik Öneriler.
K Birdir, Hİ Karakan, O Çolak
Journal of Travel & Hospitality Management/Seyahat ve Otel İşletmeciliği …, 2016
412016
Mutfak şeflerinin mesleki eğitim düzeyleri ve yaşadıkları eğitim problemlerinin tespitine yönelik bir çalışma. 14
K Birdir, R Kılıçhan
Ulusal Turizm Kongresi, 5-8, 2013
382013
Hospitality certification: experiences in North America‐international implications
K Birdir, TE Pearson
International Journal of Contemporary Hospitality Management 10 (3), 116-121, 1998
371998
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20