Takip et
melih guzel
melih guzel
gumushane.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Valorisation of fruit by-products: Production characterization of pectins from fruit peels
M Güzel, Ö Akpınar
Food and Bioproducts Processing 115, 126-133, 2019
2012019
Production and characterization of bacterial cellulose from citrus peels
M Güzel, Ö Akpınar
Waste and Biomass Valorization, 1-11, 2018
972018
Preparation and characterization of bacterial cellulose produced from fruit and vegetable peels by Komagataeibacter hansenii GA2016
M Güzel, Ö Akpınar
International Journal of Biological Macromolecules 162, 1597-1604, 2020
622020
Effect of pH on protein extraction from sour cherry kernels and functional properties of resulting protein concentrate
M Çelik, M Güzel, M Yildirim
Journal of Food Science and Technology, 1-10, 2019
372019
Süt serum proteinleri ve türevlerinin biyolojik ve fizyolojik aktiviteleri
F Gür, M Güzel, N Öncül, Z Yıldırım, M Yıldırım
Akademik Gıda 8 (1), 23-31, 2010
352010
Turunçgil Kabuklarının Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
M Güzel, Ö Akpınar
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 7 (2), 153-167, 2017
272017
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
M Güzel, Ö Akpınar
Akademik Gıda 15 (1), 17-28, 2017
162017
Komagataeibacter hansenii GA2016 ile bakteriyel selüloz üretimi ve karakterizasyonu
M Güzel, Ö Akpınar
Gıda 42 (5), 620-633, 2017
132017
Effect of pH on Protein Extraction from Mahaleb Kernels and Functional Properties of Resulting Protein Concentrate
M Güzel, M Çelik, M Yildirim
International Journal of Food Engineering, 2019
72019
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
M Güzel, Ö Akpınar
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (4), 768-780, 2019
52019
Mahlep Çekirdeği İçinden Üretilen Protein Konsantresinin Bazı Kimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri
M Güzel
Yüksek lisans tezi), Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği …, 2011
52011
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
M Güzel, Ö Akpınar
Akademik Gıda 16 (2), 241-251, 2018
42018
ALTERNATIVE PECTIN PRODUCTION METHODS AND SOURCES
M GÜZEL, NT TAŞAN, Ö AKPINAR
AGROFOR International Journal 5 (1), 38-45, 2020
22020
Comparison and characterization of pectins obtained from citrus peels.
M Güzel, Ö Akpınar
Akademik Gida 15 (1), 17-28, 2017
22017
Valorisation of bread wastes via the bacterial cellulose production
M Güzel
Biomass Conversion and Biorefinery, 1-14, 2024
2024
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–15