Valorisation of fruit by-products: Production characterization of pectins from fruit peels M Güzel, Ö Akpınar Food and Bioproducts Processing 115, 126-133, 2019 | 201 | 2019 |
Production and characterization of bacterial cellulose from citrus peels M Güzel, Ö Akpınar Waste and Biomass Valorization, 1-11, 2018 | 97 | 2018 |
Preparation and characterization of bacterial cellulose produced from fruit and vegetable peels by Komagataeibacter hansenii GA2016 M Güzel, Ö Akpınar International Journal of Biological Macromolecules 162, 1597-1604, 2020 | 62 | 2020 |
Effect of pH on protein extraction from sour cherry kernels and functional properties of resulting protein concentrate M Çelik, M Güzel, M Yildirim Journal of Food Science and Technology, 1-10, 2019 | 37 | 2019 |
Süt serum proteinleri ve türevlerinin biyolojik ve fizyolojik aktiviteleri F Gür, M Güzel, N Öncül, Z Yıldırım, M Yıldırım Akademik Gıda 8 (1), 23-31, 2010 | 35 | 2010 |
Turunçgil Kabuklarının Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi M Güzel, Ö Akpınar Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 7 (2), 153-167, 2017 | 27 | 2017 |
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması M Güzel, Ö Akpınar Akademik Gıda 15 (1), 17-28, 2017 | 16 | 2017 |
Komagataeibacter hansenii GA2016 ile bakteriyel selüloz üretimi ve karakterizasyonu M Güzel, Ö Akpınar Gıda 42 (5), 620-633, 2017 | 13 | 2017 |
Effect of pH on Protein Extraction from Mahaleb Kernels and Functional Properties of Resulting Protein Concentrate M Güzel, M Çelik, M Yildirim International Journal of Food Engineering, 2019 | 7 | 2019 |
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi M Güzel, Ö Akpınar Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (4), 768-780, 2019 | 5 | 2019 |
Mahlep Çekirdeği İçinden Üretilen Protein Konsantresinin Bazı Kimyasal ve Fonksiyonel Özellikleri M Güzel Yüksek lisans tezi), Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği …, 2011 | 5 | 2011 |
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı M Güzel, Ö Akpınar Akademik Gıda 16 (2), 241-251, 2018 | 4 | 2018 |
ALTERNATIVE PECTIN PRODUCTION METHODS AND SOURCES M GÜZEL, NT TAŞAN, Ö AKPINAR AGROFOR International Journal 5 (1), 38-45, 2020 | 2 | 2020 |
Comparison and characterization of pectins obtained from citrus peels. M Güzel, Ö Akpınar Akademik Gida 15 (1), 17-28, 2017 | 2 | 2017 |
Valorisation of bread wastes via the bacterial cellulose production M Güzel Biomass Conversion and Biorefinery, 1-14, 2024 | | 2024 |