Takip et
Emrah Yıldız
Emrah Yıldız
anadolu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Durumluk-sürekli kaygı ölçeğinin (staı-tx) rastgele seçilmiş bireylerde uygulanması ve sonuçları
E Yıldız, EN Yeniçeri, K Öngel
Smyrna Tıp Dergisi 1, 19-24, 2019
92019
Gastronomi mi Yiyecek İçecek İşletmeciliği mi?(Gastronomy or Food and Beverage Management?)
D CANKÜL, E YILDIZ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 3002-3020, 2020
72020
Application of state-trait anxiety scale (STAI-TX) in randomly selected ındividuals and results
E Yıldız, EN Yeniçeri, K Öngel
Smyrna Tıp Derg 1, 19-24, 2019
62019
Kanserli ebeveyne sahip adölesanların aile işlevselliği algısının durumluk sürekli kaygı düzeyi ile ilişkisi
EÖ Yıldız
Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, 2011
62011
Yöneticilerin perspektifinden yiyecek içecek işletmelerinde gizli müşteri uygulamaları
E YILDIZ, B KILIÇ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 322-332, 2017
42017
Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri
O GÜLDEMİR, G ŞALLI, E YILDIZ, O TUGAY, SÇ YEŞİL
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 11 (2), 815-835, 2022
32022
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses
O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil
Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021
32021
Yöresel Ne Kadar Yöresel? Cumalıkızık Örneği (How Long Local is Local? Example of Cumalıkızık)
SP TEMİZKAN, E YILDIZ
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (4), 2541-2564, 2020
22020
Culinary arts associate degree program, faculty of open education, Anadolu University
E Yıldız
Journal of Tourism Leisure and Hospitality 1 (2), 96-97, 2019
12019
BIBLIOMETRIC PROFILE OF MYSTERY SHOPPING LITERATURE FROM 1997 TO 2018
B KILIÇ, E YILDIZ
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel 2 (1), 3-13, 2019
12019
Yiyecek içecek işletmeleri çalışanlarının gizli müşteri uygulamalarına yönelik tutumları
E Yildiz
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
1*2017
Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (Aşomder)
E Yıldız, A Arman
Kamp’ın Kitabı 1, 3 - 19, 2017
2017
Fransız Mutfağı
E Yıldız
Dünya Mutfakları 1 1, 02-53, 2016
2016
Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları
E Yıldız
Mutfak Hizmetleri Yönetimi 1, 58-89, 2016
2016
Soslar ve Çorbalar
E Yıldız
Temel Mutfak Teknikleri 1, 60-81, 2016
2016
Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları
O Güldemir, E Yıldız
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 2 1, 83-96, 2016
2016
Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı Ardından
E Yıldız
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 26 (1), 168-169, 2015
2015
Yiyecek & İçecek Sektörü İçin Mesleki İngilizce
O Güldemir, E Yıldız
Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015
2015
Yöneticilerin Perspektifinden Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gizli Müşteri
E YILDIZ, B KILIÇ
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–19