Osmanlı mutfak kültüründe balık tüketimi ve dolma zeytin turşusunun kırsal turizm gastronomisine kazandırılması üzerine bir çalışma AG Kahraman, AS Sönmezdağ Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (1), 20-26, 2017 | 7 | 2017 |
Tabak prezantasyonunun kötü görünümlü yiyeceklerin kabulüne etkisi: Şırdan örneği C Uçuk, AG Kahraman, SS Özdemir İrfan Yazıcıoğlu, 2022 | 6 | 2022 |
Balıklı’da Yaşatılan Somut Olmayan Kültürel Miras: Kaz Pilavı Geleneği (Elfana) AG KAHRAMAN, B ISLAK Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi (IRTAD) E-ISSN: 2602-4462 2 …, 2018 | 3 | 2018 |
Geçmişten günümüze Anadolu topraklarında soslar ve örnek sosların yiyecek-içecek sektörüne kazandırılabilirliği üzerine bir çalışma AG Kahraman Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019 | 1 | 2019 |
OLGULARIN AĞIZ TADIYLA İFADESİ: TÜRK HALK KÜLTÜRÜNDE ACI, TATLI, EKŞİ VE TUZLU. SS ÖZDEMİR, AG KAHRAMAN Milli Folklor 34 (135), 2022 | | 2022 |
Olguların ağız tadıyla ifadesi: Türk halk kültüründe acı, tatlı, ekşi ve tuzlu SS Özdemir, AG Kahraman Milli Folklor 17 (135), 160-172, 2022 | | 2022 |
Expressing The Facts with Taste: Bitter, Sweet, Sour and Salty in Turkish Folk Culture S Ozdemir, A KAHRAMAN MILLI FOLKLOR 135 (135), 2022 | | 2022 |
Fish Consumption in Ottoman Cusine Cultureand a Study on theRecruitment of Farci Olive Pickleto Rural Tourism Gastronomy AG Kahraman Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 1 (2), 1-7, 0 | | |