Follow
AYŞE GÜLNİHAL KAHRAMAN
AYŞE GÜLNİHAL KAHRAMAN
Verified email at erdogan.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Osmanlı mutfak kültüründe balık tüketimi ve dolma zeytin turşusunun kırsal turizm gastronomisine kazandırılması üzerine bir çalışma
AG Kahraman, AS Sönmezdağ
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi 10 (1), 20-26, 2017
72017
Tabak prezantasyonunun kötü görünümlü yiyeceklerin kabulüne etkisi: Şırdan örneği
C Uçuk, AG Kahraman, SS Özdemir
İrfan Yazıcıoğlu, 2022
62022
Balıklı’da Yaşatılan Somut Olmayan Kültürel Miras: Kaz Pilavı Geleneği (Elfana)
AG KAHRAMAN, B ISLAK
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi (IRTAD) E-ISSN: 2602-4462 2 …, 2018
32018
Geçmişten günümüze Anadolu topraklarında soslar ve örnek sosların yiyecek-içecek sektörüne kazandırılabilirliği üzerine bir çalışma
AG Kahraman
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019
12019
OLGULARIN AĞIZ TADIYLA İFADESİ: TÜRK HALK KÜLTÜRÜNDE ACI, TATLI, EKŞİ VE TUZLU.
SS ÖZDEMİR, AG KAHRAMAN
Milli Folklor 34 (135), 2022
2022
Olguların ağız tadıyla ifadesi: Türk halk kültüründe acı, tatlı, ekşi ve tuzlu
SS Özdemir, AG Kahraman
Milli Folklor 17 (135), 160-172, 2022
2022
Expressing The Facts with Taste: Bitter, Sweet, Sour and Salty in Turkish Folk Culture
S Ozdemir, A KAHRAMAN
MILLI FOLKLOR 135 (135), 2022
2022
Fish Consumption in Ottoman Cusine Cultureand a Study on theRecruitment of Farci Olive Pickleto Rural Tourism Gastronomy
AG Kahraman
Uluslararası Kırsal Turizm ve Kalkınma Dergisi 1 (2), 1-7, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–8