Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3211 | 2234 |
h-endeksi | 32 | 25 |
i10-endeksi | 60 | 47 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Mohammad ShahediProfessor of Food science and technology. Isfahan University of Technologycc.iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali NasirpourAssociate Professor of Food Science, Isfahan University of Technologycc.iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sara (Somayeh) Taghian DinaniUniversity of Missouri-Columbiaumsystem.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Nafiseh SoltanizadehAssociate Professor of Food Science, College of Agriculture, Isfahan University of Technologycc.iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Alireza Mousakhani GanjehLAQV-Requimte, University of Aveiro; University of Portoua.pt üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Behzad AbbasnezhadDepartment of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology, Iranag.iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Maryam Khakbaz HeshmatiUniversity of Tabriztabrizu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- faramarz TalatiUniversity of Tabriztabrizu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hejazi M AProfessor of Food Biotechnology, Agricultural Biotechnology Research Institute of Iranabrii.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Saadi Gharib-BibalanPh.Dag.iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sabihe Soleimanian-ZadProfessor of Food Microbiology at Isfahan University of Technology,Isfahan,Iran
Takip et
Nasser Hamdami
Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology, Iran
iut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa