Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 434 | 425 |
h-endeksi | 9 | 9 |
i10-endeksi | 9 | 9 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle3 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Rafael AurasProfessor, School of Packaging, Michigan State Universitymsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jasim AhmedKuwait Institute for Scientific Research & Adjunct Professsor-The School of Packaging, Michigankisr.edu.kw üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mehraj Fatema MullaTeagasc Food Research Centre Ashtownteagasc.ie üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Carlos Enrique SchvezovInstitute of Materials of Misionesfceqyn.unam.edu.ar üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yasir Ali Arfatkisr.edu.kw üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Pooja C MayekarMichigan State Universitymsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ilke Uysal UnalanDepartment of Food Science, Aarhus Universityfood.au.dk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Maria RubinoProfessor of Packagingmsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip