İleri glikasyon son ürünleri ve böbrek hastalıkları Y Demirel, H Yıldıran Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 210-217, 2018 | 18 | 2018 |
Nutrition improves COVID-19 clinical progress A Sümer, LN Uzun, YD Özbek, HH Tok, C Altınsoy Irish Journal of Medical Science (1971-) 191 (5), 1967-1972, 2022 | 6 | 2022 |
Özel ve devlet huzurevleri menülerinin kalite ve yeterlilik açısından değerlendirmesi Y Demirel, S Bilici, E Köksal Beslenme ve Diyet Dergisi 46 (1), 24-29, 2018 | 6 | 2018 |
A study of the relationship between university students’ food neophobia and their tendencies towards orthorexia nervosa AG Basaran, YD Ozbek Behavioral Sciences 13 (12), 958, 2023 | 5 | 2023 |
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE BEDEN ALGISINA GÖRE PORSİYON TAHMİNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ K Karlı, Y Demirel International Anatolia Academic Online Journal Health Sciences 5 (2), 86-104, 2019 | 5 | 2019 |
Modern and traditional cooking methods affect the antioxidant activity and phenolic compounds content of Trachystemon Orientalis (L.) G. Don Y Demirel Ozbek, O Saral, PF Turker Plos one 19 (2), e0299037, 2024 | 4 | 2024 |
The effect of different cooking methods on the antioxidant activity of wild Swiss chard (Beta vulgaris L. var. cicla). YD Ozbek, O Saral Czech Journal of Food Sciences 41 (5), 2023 | 1 | 2023 |
Potential Renal Acid Load, Salivary Buffer Capacity and Healthy Eating Index as Predictors of Children’s Dental Caries: A Cross-Sectional Study E Kibaroglu, A Kurt, YD Özbek, O Saral, O Hatipoglu Cureus 15 (5), 2023 | 1 | 2023 |
Huzurevi ve yaşlı bakım merkezlerinde kalan yaşlıların beslenme durumunun saptanması ve sunulan menülerin kalite yönünden değerlendirilmesi Y Demirel Gazi Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana …, 2018 | 1 | 2018 |
Factors affecting behaviors during complementary feeding in infants and children aged 6–24 months Y Demirel Ozbek, I Celik, A Sahin Bilgin PloS one 20 (1), e0314694, 2025 | | 2025 |
Formation, level, reduction methods, and health risk assessment of acrylamide in coffee products B Basaran, YD Özbek Coffee in Health and Disease Prevention, 743-751, 2025 | | 2025 |
Intern Doctors' Perception and Knowledge on Dietetics: A Cross-Sectional Study YD Özbek, S Özsoy, AE Aksoy Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 13 (4), 1475-1484, 2024 | | 2024 |
Kemoterapi Alan Meme Kanseri Hastalarının Beslenmeye İlişkin Deneyim Ve Algıları: Nitel Bir Çalışma S Koçan, C Altınsoy, Y Özbek Ordu Üniversitesi Hemşirelik Çalışmaları Dergisi (Online) 7 (2), 2024 | | 2024 |
Nutritional Experiences and Perceptions of Breast Cancer Patients Receiving Chemotherapy: A Qualitative Study S Koçan, C Altınsoy, YD Özbek Ordu Üniversitesi Hemşirelik Çalışmaları Dergisi 7 (2), 358-368, 2024 | | 2024 |
Başınçlı Pişirmenin Kaldirik Bitkisinin Antioksidan Kapasitesi ve Toplam Fenolik Madde Miktarı Üzerine Etkisi YD Özbek, P Türker, Ö Saral Sağlık Akademisi Kastamonu 9 (1), 13-24, 2024 | | 2024 |
İleri Glikasyon Son Ürünlerinin Gebelik Üzerine Etkisi Ö Akın, YD Özbek Sakarya Üniversitesi Holistik Sağlık Dergisi 5 (1), 39-55, 2022 | | 2022 |
Akut Solunum Sıkıntısı Sendromu Olan Hastalarda Omega-3 Kullanımının Hemodinamik ve Biyokimyasal Parametrelere Etkisinin Retrospektif Analizi S Koçan, L Kazancıoğlu, Y Demirel, C Altınsoy Sakarya Tıp Dergisi 11 (4), 816-822, 2021 | | 2021 |
GEBELİKTE STEVİA KULLANIMI Y Demirel, Ö Akın Selçuk Sağlık Dergisi 2 (1), 76-92, 2021 | | 2021 |
Gebelikte Stevia Kullanımı Ö Akın, YD Özbek Selçuk Üniversitesi, 2021 | | 2021 |
DİYETİSYENLER İÇİN ÇOCUKLARDA KLİNİK DEĞERLENDİRME VE YÖNETİM ÖÜDNÖ ERSÜ | | |