Follow
YAĞMUR DEMİREL ÖZBEK
YAĞMUR DEMİREL ÖZBEK
Verified email at erdogan.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
İleri glikasyon son ürünleri ve böbrek hastalıkları
Y Demirel, H Yıldıran
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 210-217, 2018
182018
Nutrition improves COVID-19 clinical progress
A Sümer, LN Uzun, YD Özbek, HH Tok, C Altınsoy
Irish Journal of Medical Science (1971-) 191 (5), 1967-1972, 2022
62022
Özel ve devlet huzurevleri menülerinin kalite ve yeterlilik açısından değerlendirmesi
Y Demirel, S Bilici, E Köksal
Beslenme ve Diyet Dergisi 46 (1), 24-29, 2018
62018
A study of the relationship between university students’ food neophobia and their tendencies towards orthorexia nervosa
AG Basaran, YD Ozbek
Behavioral Sciences 13 (12), 958, 2023
52023
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE BEDEN ALGISINA GÖRE PORSİYON TAHMİNLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
K Karlı, Y Demirel
International Anatolia Academic Online Journal Health Sciences 5 (2), 86-104, 2019
52019
Modern and traditional cooking methods affect the antioxidant activity and phenolic compounds content of Trachystemon Orientalis (L.) G. Don
Y Demirel Ozbek, O Saral, PF Turker
Plos one 19 (2), e0299037, 2024
42024
The effect of different cooking methods on the antioxidant activity of wild Swiss chard (Beta vulgaris L. var. cicla).
YD Ozbek, O Saral
Czech Journal of Food Sciences 41 (5), 2023
12023
Potential Renal Acid Load, Salivary Buffer Capacity and Healthy Eating Index as Predictors of Children’s Dental Caries: A Cross-Sectional Study
E Kibaroglu, A Kurt, YD Özbek, O Saral, O Hatipoglu
Cureus 15 (5), 2023
12023
Huzurevi ve yaşlı bakım merkezlerinde kalan yaşlıların beslenme durumunun saptanması ve sunulan menülerin kalite yönünden değerlendirilmesi
Y Demirel
Gazi Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Beslenme ve Diyetetik Ana …, 2018
12018
Factors affecting behaviors during complementary feeding in infants and children aged 6–24 months
Y Demirel Ozbek, I Celik, A Sahin Bilgin
PloS one 20 (1), e0314694, 2025
2025
Formation, level, reduction methods, and health risk assessment of acrylamide in coffee products
B Basaran, YD Özbek
Coffee in Health and Disease Prevention, 743-751, 2025
2025
Intern Doctors' Perception and Knowledge on Dietetics: A Cross-Sectional Study
YD Özbek, S Özsoy, AE Aksoy
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 13 (4), 1475-1484, 2024
2024
Kemoterapi Alan Meme Kanseri Hastalarının Beslenmeye İlişkin Deneyim Ve Algıları: Nitel Bir Çalışma
S Koçan, C Altınsoy, Y Özbek
Ordu Üniversitesi Hemşirelik Çalışmaları Dergisi (Online) 7 (2), 2024
2024
Nutritional Experiences and Perceptions of Breast Cancer Patients Receiving Chemotherapy: A Qualitative Study
S Koçan, C Altınsoy, YD Özbek
Ordu Üniversitesi Hemşirelik Çalışmaları Dergisi 7 (2), 358-368, 2024
2024
Başınçlı Pişirmenin Kaldirik Bitkisinin Antioksidan Kapasitesi ve Toplam Fenolik Madde Miktarı Üzerine Etkisi
YD Özbek, P Türker, Ö Saral
Sağlık Akademisi Kastamonu 9 (1), 13-24, 2024
2024
İleri Glikasyon Son Ürünlerinin Gebelik Üzerine Etkisi
Ö Akın, YD Özbek
Sakarya Üniversitesi Holistik Sağlık Dergisi 5 (1), 39-55, 2022
2022
Akut Solunum Sıkıntısı Sendromu Olan Hastalarda Omega-3 Kullanımının Hemodinamik ve Biyokimyasal Parametrelere Etkisinin Retrospektif Analizi
S Koçan, L Kazancıoğlu, Y Demirel, C Altınsoy
Sakarya Tıp Dergisi 11 (4), 816-822, 2021
2021
GEBELİKTE STEVİA KULLANIMI
Y Demirel, Ö Akın
Selçuk Sağlık Dergisi 2 (1), 76-92, 2021
2021
Gebelikte Stevia Kullanımı
Ö Akın, YD Özbek
Selçuk Üniversitesi, 2021
2021
DİYETİSYENLER İÇİN ÇOCUKLARDA KLİNİK DEĞERLENDİRME VE YÖNETİM
ÖÜDNÖ ERSÜ
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20