Takip et
hulya uysal
hulya uysal
Dr.
tarim.gov.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Determinations of adaptation level of wine grape varieties in terms of climatic data in wine growing regions of turkey
F Ateş, H Uysal
BIO Web of Conferences 9, 01027, 2017
152017
Ege bölgesinde dışsatıma yönelik sofralık üzüm üretim ve pazarlama olanaklarının geliştirilmesi üzerine bir araştırma
H Uysal
Basılmamış Doktora Tezi, EÜ Fen Bilimleri Enstitüsü, Bornova-İzmir, 2007
112007
Forecasting and evaluation for raisin export in turkey
H Uysal, S Karabat
BIO Web of Conferences 9, 03002, 2017
82017
Türkiye’nin Avrupa Birliği Şarap Pazarında Rekabet Gücü
H UYSAL, G Saner, A Ela, S Gümüş, S Karabat
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi 5, 144-149, 2016
62016
Türkiye'de Sofralık Üzüm Dışsatımına İlişkin Temel Yaklaşımlar ve Hedefler.
H UYSAL, NCAN AĞIRBAŞ, G SANER
Turkish Journal of Agricultural Economics 22 (1), 2016
62016
Ege Bölgesi Bağ İşletmelerinde İşgücü Varlığı ve Kullanım Durumu
H UYSAL, G SANER
62012
Türkiye’de Sofralık Üzüm Üretim ve Dışsatımına yönelik Projeksiyonlar ve Değerlendirmeler
H Uysal, NC Ağırbaş, G Saner
XII. Tarım Ekonomisi Kongresi 1293, 1300, 2016
52016
Energy balance and cost analysis for raisin production in Aegean Region in Turkey
H Uysal, G Saner
BIO Web of Conferences 7, 03020, 2016
42016
Organik üzüm yetiştiriciliği
F Ateş, H UYSAL, Ö MERKEN, ÖÜN ÇETİNKAYA, A EŞİTKEN, ...
TAYEK. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü. Yayın, 263-274, 2007
42007
Sultani Çekirdeksiz Üzüm Çeşidinde Tüplü Asma Fidanı Üretiminin Maliyet Analizi
H UYSAL, A Fadime
Meyve Bilimi 1 (2), 55-58, 2014
32014
Determinations of Adaptation Level of Wine Grape Varieties in Terms of Climatic Data in Aegean Region
A Fadime, H UYSAL
Food Health and Technology Innovations 3 (7), 201-206, 2020
22020
Organik ve konvansiyonel tüplü asma fidanı üretim uygulamalarının ekonomik karşılaştırması
H UYSAL, F Ateş
Meyve Bilimi 3 (2), 8-12, 2016
22016
Forecasting and evaluation for raisin production in Turkey
H Uysal, S Karabat
XXX International Horticultural Congress IHC2018: International Symposium on …, 2018
12018
TÜRKİYE’DE ŞARAPLIK ÜZÜM ÜRETEN İŞLETMELERİN YAPISI, SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
H Uysal, G Saner, F Ateş, S Karabat, MA KİRACI, A YAĞCI, T Monis
Bahçe 47 (Özel Sayı 1), 287-292, 2018
12018
Türkiye'de Şaraplık Üzüm Üretimindeki Gelişmeler
H Uysal
Üzümün Akdeniz'deki Yolculuğu, 65-77, 2017
2017
Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgeleri Bağcılık İşletmelerinde Üreticilerin Yenilikleri Benimseme ve Memnuniyet Düzeyleri
S Karabat, H Uysal, MA Kiracı, F Pezikoğlu, OS Subaşı, MS İnan, Y Savaş
SELÇUK TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ A 27 (8. Bağcılık ve Teknolojileri …, 2015
2015
Impact of domestic resource costs on the competitiveness of Turkish table grape production
H Uysal
XXIX International Horticultural Congress on Horticulture: Sustaining Lives …, 2014
2014
Raisin production and marketing in Turkey.
H Uysal
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 673-677, 2013
2013
İÇ ANADOLUVEORTA KARADENİZ BÖLGELERİNDE İKLİM VERİLERİNE GÖRE YETİŞTİRİLEN ŞARAPLIK ÜZÜM ÇEŞİTLERİNİN BÖLGEYE UYUMLULUK DERECESİNİN BELİRLENMESİ
A Fadime, H UYSAL
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences 27, 2013
2013
A research on the improvement of possibilities fof table grape production and marketing oriented to export in Aegean region
H Uysal
Ege University, Graduate School of Natural and Applied Sciences, 2007
2007
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20