Devam Bağlılığı, Presenteeism ve İşten Ayrılma Niyeti Arasındaki İlişki: Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma H Kendir, E Arslan, H Özçelik Bozkurt İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (4), 1029-1046, 2018 | 26 | 2018 |
Psychological capital as a moderator in the relationship between job insecurity, job stress, and hotel employees' turnover intention during the Russia-Ukraine war GS Ergun, HÖ Bozkurt, E Arslan, H Kendir, Ö Yayla International Journal of Hospitality Management, 2023 | 24 | 2023 |
Tokat İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi ve Geliştirilmesi H Özçelik Bozkurt Yönetim Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi 2 (3), 49-55, 2018 | 18 | 2018 |
Çalışanlarda Öznel İyi Olma Halinin Algılanan İstihdam Edilebilirlik ve İşten Ayrılma Niyeti ile İlişkisi: Konaklama İşletmelerinde Bir Uygulama H Özçelik Bozkurt, AG Özkoç Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 265-285, 2019 | 16 | 2019 |
OTEL İŞLETMELERİNDE İŞTEN AYRILMA NİYETİNİN YORDAYICISI OLARAK İŞ GÜVENCESİ ALGISI: İŞE GÖMÜLMÜŞLÜĞÜN ARACI ROLÜ HÖ BOZKURT, Z DEMİREL Business & Management Studies: An International Journal 7 (4), 1383-1404, 2019 | 12 | 2019 |
Investigation of Tokat Bez Sucuk, a Geographically Indicated Local Food, within the Scope of Sustainable Gastronomy E Arslan, H Kendir, H Akmeşe, HÖ Bozkurt, K Akyollu, CT Hiçyakmazer Sustainability 15 (17), 12889, 2023 | 7 | 2023 |
The moderator role of environmental interpretations in the relationship between planned behavior level and environmental awareness perception of hotel employees Ö Yayla, HÖ Bozkurt, E Arslan, H Kendir Journal of Tourism and Services 12 (23), 150-168, 2021 | 7 | 2021 |
İş Güvencesizliği, Çalışma Koşulları ve Mesleki Sosyal Statünün Mesleği Bırakma Niyeti Üzerine Etkisi H Özçelik Bozkurt, AT Bayram Busıness And Economıcs Research Journal 11 (3), 891-905, 2020 | 6* | 2020 |
Gastronomi Turizmi Kapsamında Ziyaretçilerin Yöresel Yiyecek Tercihleri: Tokat İli Örneği E Arslan, H Kendir, H Özçelik Bozkurt Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5, 261-275, 2021 | 5* | 2021 |
Turizm Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sosyal Medya Bağımlılıkları ile Akademik Erteleme Davranışları Arasındaki İlişki H Özçelik Bozkurt Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2685-2698., 2020 | 5* | 2020 |
The Effect of Financial Stress and Affective Job Insecurity on Hotel Employees’ Life Satisfaction: A Research Conducted During the Covid-19 Pandemic H Özçelik Bozkurt, O Sezen Doğancılı İşletme Araştırmaları Dergisi 13 (2), 1242-1254, 2021 | 4 | 2021 |
Job security as the predictor of turnover intention in hotel businesses: mediating role of job embeddedness HÖ BOZKURT, Z DEMİREL Business & Management Studies: An International Journal 7 (4), 1383, 2019 | 4 | 2019 |
Examining the Accommodation Experience in Historical Buildings with Content Analysis: Amasya Mansions Example H Kendir, E Arslan, HÖ Bozkurt Journal of New Tourism Trends 4 (2), 28-40, 2023 | 3 | 2023 |
GASTRONOMİK LEZZETLERE YÖNELİK ÇEVRİMİÇİ TURİST DENEYİMLERİNİN İNCELENMESİ: SİNOP MANTISI ÖRNEĞİ HÖ Bozkurt Review of Tourism Administration Journal 4 (1), 1-11, 2023 | 3 | 2023 |
KONAKLAMA İŞLETMESİ MUTFAK PERSONELİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİYE YÖNELİK GÖRÜŞLERİ D Şanlı, H Özçelik Bozkurt, AT Bayram Journal of Recreation and Tourism Research 5 (3), 36-44, 2018 | 3 | 2018 |
The Relationship Between Job Stress and Presenteeism in Five-Star Hotel Employees: An Example from Istanbul Province E Arslan, H Kendir, HÖ Bozkurt İşletme Araştırmaları Dergisi 15 (4), 2795-2806, 2023 | 2 | 2023 |
An offal meal in Turkish culinary culture: Gaziantep mumbar dolması and related consumer opinions HÖ BOZKURT Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (3), 1827-1843, 2023 | 2 | 2023 |
The Effect of Uncertainty Intolerance on Career Anxiety and Career Change Intention: A Case Study of the Hospitality Industry HÖ Bozkurt İşletme Araştırmaları Dergisi 15 (3), 2084-2095, 2023 | 2 | 2023 |
SİNOP TURİZMİNE YÖNELİK LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ HÖ Bozkurt Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu / 21-24 Ekim 2021, 2021 | 1* | 2021 |
TÜRK MUTFAĞI SAKATAT YEMEKLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ HÖ BOZKURT GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI, 110, 2021 | 1 | 2021 |