Takip et
Handan ÖZÇELİK BOZKURT
Handan ÖZÇELİK BOZKURT
sinop.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Devam Bağlılığı, Presenteeism ve İşten Ayrılma Niyeti Arasındaki İlişki: Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
H Kendir, E Arslan, H Özçelik Bozkurt
İşletme Araştırmaları Dergisi 10 (4), 1029-1046, 2018
262018
Psychological capital as a moderator in the relationship between job insecurity, job stress, and hotel employees' turnover intention during the Russia-Ukraine war
GS Ergun, HÖ Bozkurt, E Arslan, H Kendir, Ö Yayla
International Journal of Hospitality Management, 2023
242023
Tokat İlinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi ve Geliştirilmesi
H Özçelik Bozkurt
Yönetim Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi 2 (3), 49-55, 2018
182018
Çalışanlarda Öznel İyi Olma Halinin Algılanan İstihdam Edilebilirlik ve İşten Ayrılma Niyeti ile İlişkisi: Konaklama İşletmelerinde Bir Uygulama
H Özçelik Bozkurt, AG Özkoç
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 7 (1), 265-285, 2019
162019
OTEL İŞLETMELERİNDE İŞTEN AYRILMA NİYETİNİN YORDAYICISI OLARAK İŞ GÜVENCESİ ALGISI: İŞE GÖMÜLMÜŞLÜĞÜN ARACI ROLÜ
HÖ BOZKURT, Z DEMİREL
Business & Management Studies: An International Journal 7 (4), 1383-1404, 2019
122019
Investigation of Tokat Bez Sucuk, a Geographically Indicated Local Food, within the Scope of Sustainable Gastronomy
E Arslan, H Kendir, H Akmeşe, HÖ Bozkurt, K Akyollu, CT Hiçyakmazer
Sustainability 15 (17), 12889, 2023
72023
The moderator role of environmental interpretations in the relationship between planned behavior level and environmental awareness perception of hotel employees
Ö Yayla, HÖ Bozkurt, E Arslan, H Kendir
Journal of Tourism and Services 12 (23), 150-168, 2021
72021
İş Güvencesizliği, Çalışma Koşulları ve Mesleki Sosyal Statünün Mesleği Bırakma Niyeti Üzerine Etkisi
H Özçelik Bozkurt, AT Bayram
Busıness And Economıcs Research Journal 11 (3), 891-905, 2020
6*2020
Gastronomi Turizmi Kapsamında Ziyaretçilerin Yöresel Yiyecek Tercihleri: Tokat İli Örneği
E Arslan, H Kendir, H Özçelik Bozkurt
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5, 261-275, 2021
5*2021
Turizm Bölümü Lisans Öğrencilerinin Sosyal Medya Bağımlılıkları ile Akademik Erteleme Davranışları Arasındaki İlişki
H Özçelik Bozkurt
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (3), 2685-2698., 2020
5*2020
The Effect of Financial Stress and Affective Job Insecurity on Hotel Employees’ Life Satisfaction: A Research Conducted During the Covid-19 Pandemic
H Özçelik Bozkurt, O Sezen Doğancılı
İşletme Araştırmaları Dergisi 13 (2), 1242-1254, 2021
42021
Job security as the predictor of turnover intention in hotel businesses: mediating role of job embeddedness
HÖ BOZKURT, Z DEMİREL
Business & Management Studies: An International Journal 7 (4), 1383, 2019
42019
Examining the Accommodation Experience in Historical Buildings with Content Analysis: Amasya Mansions Example
H Kendir, E Arslan, HÖ Bozkurt
Journal of New Tourism Trends 4 (2), 28-40, 2023
32023
GASTRONOMİK LEZZETLERE YÖNELİK ÇEVRİMİÇİ TURİST DENEYİMLERİNİN İNCELENMESİ: SİNOP MANTISI ÖRNEĞİ
HÖ Bozkurt
Review of Tourism Administration Journal 4 (1), 1-11, 2023
32023
KONAKLAMA İŞLETMESİ MUTFAK PERSONELİNİN MOLEKÜLER GASTRONOMİYE YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
D Şanlı, H Özçelik Bozkurt, AT Bayram
Journal of Recreation and Tourism Research 5 (3), 36-44, 2018
32018
The Relationship Between Job Stress and Presenteeism in Five-Star Hotel Employees: An Example from Istanbul Province
E Arslan, H Kendir, HÖ Bozkurt
İşletme Araştırmaları Dergisi 15 (4), 2795-2806, 2023
22023
An offal meal in Turkish culinary culture: Gaziantep mumbar dolması and related consumer opinions
HÖ BOZKURT
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (3), 1827-1843, 2023
22023
The Effect of Uncertainty Intolerance on Career Anxiety and Career Change Intention: A Case Study of the Hospitality Industry
HÖ Bozkurt
İşletme Araştırmaları Dergisi 15 (3), 2084-2095, 2023
22023
SİNOP TURİZMİNE YÖNELİK LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
HÖ Bozkurt
Sinop Kültür ve Turizm Sempozyumu / 21-24 Ekim 2021, 2021
1*2021
TÜRK MUTFAĞI SAKATAT YEMEKLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ
HÖ BOZKURT
GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI, 110, 2021
12021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20