Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi ile Değerlendirilmesi MS İpar, E Babaç, A Kök Journal of Gastronomy Hospitality and Travel, 2020 | 24 | 2020 |
Ekonomik Açıdan Rusya’ya Uygulanan Yaptırımlar ve Türkiye İle Yaşanan Uçak Krizinin Etkileri A Abdullah, E Babaç İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi 5 (7), 2134-2143, 2016 | 23 | 2016 |
Termal turizm işletmelerinde işgörenlerin müşteri ilişkileri yönetimi algılamaları: Afyonkarahisar ili örneği E Babaç Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 18 | 2014 |
Anadolu Üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin özyeterliklerine yönelik nitel bir araştırma E Babaç, S Önçel Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 282-298, 2018 | 17 | 2018 |
Determination of user experience on food business websites by using Neuromarketing techniques E Babaç, HR Yüncü Tourism & Management Studies 18 (3), 49-64, 2022 | 15 | 2022 |
Turizm İşletmelerinde Yönetsel Ergonomi: Balıkesir İli Örneği E Babaç, B Şahin, B Aydemir 19. Ulusal Ergonomi Kongresi, 289-300, 2013 | 4 | 2013 |
Gastronomi, Müzik ve Beyin E BABAÇ, EE BABAÇ Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 169-184, 2021 | 3 | 2021 |
YİYECEK VE İÇECEK ARAŞTIRMALARINDA NÖROPAZARLAMA TEKNİKLERİNİN KULLANIMI EBHR YÜNCÜ SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 7 (87), 3776-3786, 2022 | | 2022 |
Destinasyon yönetiminde yeni yaklaşımlar S Karasakal, O Doğan Nobel Akademik Yayıncılık, 2021 | | 2021 |
Destinasyon Yönetiminde Dijital Gastronomi E Babaç | | 2021 |
Yiyecek ve İçecek Araştırmalarında Nöropazarlama Tekniklerinin Kullanımı E Babaç, HR Yüncü International Social Sciences Studies Journal 87 (7), 3776-3786, 2021 | | 2021 |
Agro-Turizm E Babaç Ekoturizmi Anlamak, 255-261, 2021 | | 2021 |
Yiyecek İşletmeleri Web Sitelerindeki Görsel İçeriklerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma HR Yüncü, R Ekmekçi, E Babaç Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2021 | | 2021 |
Dijital Gastronomi E Babaç http://www.karahisarisahib.com/karahisar-i-sahib-ocak-subat-mart-nisan-2021/, 2021 | | 2021 |
Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi E Babaç, HR Yüncü VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 370-379, 2018 | | 2018 |
GastroTeknoloji A ERDEM, HÖ ŞEYHANLIOĞLU, A YILMAZ, LS GÖKTAŞ, C BEHREMEN, ... | | |
YEŞİL NESİL RESTORANLARA YÖNELİK MÜŞTERİ YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ İLE MS İPAR, E BABAÇ, A KÖK | | |