Takip et
Erhan Babaç
Erhan Babaç
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi
aku.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Yeşil Nesil Restoranlara Yönelik Müşteri Yorumlarının İçerik Analizi ile Değerlendirilmesi
MS İpar, E Babaç, A Kök
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel, 2020
242020
Ekonomik Açıdan Rusya’ya Uygulanan Yaptırımlar ve Türkiye İle Yaşanan Uçak Krizinin Etkileri
A Abdullah, E Babaç
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi 5 (7), 2134-2143, 2016
232016
Termal turizm işletmelerinde işgörenlerin müşteri ilişkileri yönetimi algılamaları: Afyonkarahisar ili örneği
E Babaç
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
182014
Anadolu Üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin özyeterliklerine yönelik nitel bir araştırma
E Babaç, S Önçel
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 282-298, 2018
172018
Determination of user experience on food business websites by using Neuromarketing techniques
E Babaç, HR Yüncü
Tourism & Management Studies 18 (3), 49-64, 2022
152022
Turizm İşletmelerinde Yönetsel Ergonomi: Balıkesir İli Örneği
E Babaç, B Şahin, B Aydemir
19. Ulusal Ergonomi Kongresi, 289-300, 2013
42013
Gastronomi, Müzik ve Beyin
E BABAÇ, EE BABAÇ
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 169-184, 2021
32021
YİYECEK VE İÇECEK ARAŞTIRMALARINDA NÖROPAZARLAMA TEKNİKLERİNİN KULLANIMI
EBHR YÜNCÜ
SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL (SSSJournal) 7 (87), 3776-3786, 2022
2022
Destinasyon yönetiminde yeni yaklaşımlar
S Karasakal, O Doğan
Nobel Akademik Yayıncılık, 2021
2021
Destinasyon Yönetiminde Dijital Gastronomi
E Babaç
2021
Yiyecek ve İçecek Araştırmalarında Nöropazarlama Tekniklerinin Kullanımı
E Babaç, HR Yüncü
International Social Sciences Studies Journal 87 (7), 3776-3786, 2021
2021
Agro-Turizm
E Babaç
Ekoturizmi Anlamak, 255-261, 2021
2021
Yiyecek İşletmeleri Web Sitelerindeki Görsel İçeriklerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
HR Yüncü, R Ekmekçi, E Babaç
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2021
2021
Dijital Gastronomi
E Babaç
http://www.karahisarisahib.com/karahisar-i-sahib-ocak-subat-mart-nisan-2021/, 2021
2021
Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi
E Babaç, HR Yüncü
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 370-379, 2018
2018
GastroTeknoloji
A ERDEM, HÖ ŞEYHANLIOĞLU, A YILMAZ, LS GÖKTAŞ, C BEHREMEN, ...
YEŞİL NESİL RESTORANLARA YÖNELİK MÜŞTERİ YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ İLE
MS İPAR, E BABAÇ, A KÖK
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–17