Takip et
Dilek Kahraman Yılmaz
Dilek Kahraman Yılmaz
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi
comu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetosundan kroket yapımı ve kalite niteliklerinin belirlenmesi
N BERIK, C CANKIRILIGIL, D KAHRAMAN
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 17 (5), 2011
222011
Kefal balığı sucuklarında duyusal ve besin kompozisyonun belirlenmesi
N BERIK, D KAHRAMAN
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ 16 (1), 2010
172010
Metagenomic characterization of planktonic communities during a mucilage event in the Çanakkale Strait (Dardanelles), Turkey
S Yılmaz, MA Küçüker, D Kahraman
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences 6 (3), 421-427, 2021
102021
Shotgun Metagenomic Analysis for Mucilage in the Surface Waters of The Çanakkale Strait (Dardanelles): Metabolic Diversity, Microbial Community Structure and Antibiotic …
S YILMAZ, DK YILMAZ, EŞ Çelik, MA Küçüker
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences 6 (4), 717-726, 2021
62021
Determination of quality attributes and production of fingers from rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet.
N Berik, C Cankırılıgil, D Kahraman
62011
Determination of sensory and nutrient composition at mullet fish sausage.
N Berİk, D Kahraman
62010
Asma Yaprağında Sardalya Balığı
N Berik, D Kahraman
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 27-29, 2009
62009
Element contents of spiny dogfish (Squalus acanthias l., 1758) from the Marmara Sea (Turkey)
N Berik, D Kahraman
Fresenius environmental bulletin 21 (2), 2012
52012
Quality determination of experimental sausage production from shark meat
D Kahraman, N Berik
Marine Science and Technology Bulletin 2 (2), 1-4, 2013
32013
Köpekbalığı etinden deneysel sosis ve sucuk yapılarak kalite niteliklerinin belirlenmesi
D Kahraman
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2010
22010
Effect of Anisakis pegreffii (Nematoda: Anisakidae) on Biochemical and Haematological Characteristics of Chub Mackerel (Scomber japonicus Houttuyn, 1782) Caught in the …
EŞ Çelik, RE Kanat, P Dermanci, DK YILMAZ, E Turgay, SK STEINUM, ...
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries 5 …, 2022
12022
Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
DK YILMAZ, N Berik
Aquatic Sciences and Engineering 37 (4), 188-194, 2022
12022
Fish Sausage Production from Different Fish Species
N Berik, D Yilmaz
UARD Jubilee International Scientific Conference, 2018
12018
Isolation, Identification, and Pathogenicity of Vibrio gigantis Retrieved from European Seabass (Dicentrarchus labrax) Farmed in Türkiye
S Yilmaz, S Karataş, TM Steinum, M Gürkan, DK Yilmaz, HMR Abdel-Latif
Animals 13 (22), 3580, 2023
2023
Cyanobacterial Communities in Mucilage Collected from Çanakkale Strait (Dardanelles): Metagenomic Approach
S YILMAZ, EŞ Çelik, DK YILMAZ, MA Küçüker
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries 5 …, 2022
2022
Geleneksel Beyaz Ekmeğe Spirulina Katkısının Değerlendirilmesi
GT BERİK N., AK İ., KAHRAMAN YILMAZ D.
Hasad Gıda 314, 42-45, 2011
2011
Farklı Bitki Ekstrakt ve Esansiyel Yağların Lakerda Örneklerinden İzole Edilen Bakteriler Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Araştırılması
DK YILMAZ, N Berik
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries 6 …, 0
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
MMSS YILMAZ
Çanakkale Mutfağında Su Ürünlerinin Yeri
DK YILMAZ, N Berik
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries 5 …, 0
BİYOBOZUNUR FİLM VE AMBALAJ MALZEMELERİNİN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANILABİLİRLİĞİ
N BERİK, D KAHRAMAN YILMAZ
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20