Influence of different essential oils on marinated anchovy (Engraulis encrasicolus L. 1758) during refrigerated storage D Kocatepe, H TURAN, CO Altan, I Keskin, A Ceylan, B KÖSTEKLİ, ... Food Science and Technology 39, 255-260, 2019 | 14 | 2019 |
Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) mince D Kocatepe, H Turan, CO Altan, I Keskin, A Ceylan Food science and technology international 22 (4), 343-352, 2016 | 13 | 2016 |
Web tabanlı teknoloji eğitimi İ Keskin Fen Bilimleri Enstitüsü, 2006 | 13 | 2006 |
Differences on Lipid Quality Index and Amino Acid Profiles of European Anchovy Caught from Different Area in Turkey Kocatepe, D., Erdem, M.E., Keskin, İ. Köstekli, B., Kaya, Y. Ukrainian Journal of Food Science 7 (1), 6-15, 2019 | 11 | 2019 |
Interaction between rancidity and organoleptic parameters of anchovy marinade (Engraulis encrasicolus L. 1758) include essential oils H Turan, D Kocatepe, İ Keskin, CO Altan, B Köstekli, C Candan, A Ceylan Journal of food science and technology 54, 3036-3043, 2017 | 10 | 2017 |
MARİNASYON İŞLEMİ SIRASINDA HAMSİDE (Engraulis encrasicolus L. 1758) MEYDANA GELEN RENK DEĞİŞİMİNİN VE BAZI KİMYASAL PARAMETRELERİN BELİRLENMESİ İ Keskin GIDA/THE JOURNAL OF FOOD 43 (4), 655-662, 2018 | 7* | 2018 |
Orta Karadeniz bölgesinde satılan Türk somonu ile Atlantik somonunun besin içeriği ve yağ asidi kompozisyonu yönünden karşılaştırılması İ KESKİN, B KÖSTEKLİ, ME ERDEM Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi, 18-25, 2022 | 6 | 2022 |
Trabzon İlinde Avlanan Hamsi Balıklarında (Engraulis encrasicholus) Toplam Mezofil Bakteri ve Bazı Patojen Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynaklarının Araştırılması ME Erdem, S Koral, Ş Kayış, H Çebi, İ Keskin 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı: Sürdürülebilir Balıkçılık, 2010 | 6 | 2010 |
The effect of frying–the chemical, microbiological, and acrylamide composition of mussels as a street Food D Kocatepe, İ Keskin, Y Kaya Journal of Aquatic Food Product Technology 28 (1), 117-128, 2019 | 5 | 2019 |
Consumer perceptions of food safety of fried mussel: multiple correspondence analysis D Kocatepe, BB Alkan, İ Keskin, Y Kaya Food and Health 6 (1), 9-19, 2020 | 4 | 2020 |
Farklı paketleme tekniklerinin hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758) marinatı üzerine uygulanabilirliği ve kalitelerinin incelenmesi İ Keskin Fen Bilimleri Enstitüsü, 2019 | 3 | 2019 |
Determination of the shelf life of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax Linaeus, 1758) marinade stored under refrigerated conditions (4°C). İ Keskin, B Köstekli, A Eyuboğlu, Y Kaya | 2 | 2019 |
Packaging methods used in aquaculture: vacuum packaging, map, biosensors, oxygen absorbing labels. ME Erdem, N Tunçtas, B Köstekli, I Keskin | 1 | 2022 |
Mineral Matter Content and Heavy Metal Contamination of Anchovy (Engraulis encrasicolus Linnaeus 1758) captured from different seas M ERDEM, B KÖSTEKLİ, İ Keskin, D Kocatepe, K Yalçın Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi 24 (2), 285-292, 2021 | 1 | 2021 |
The determination of some chemical parameters and color changes of anchovy (Engraulis encrasicolus L. 1758) during the marination process. İ Keskin, D Kocatepe, H Turan, CO Altan, B Kösteklİ, A Ceylan, C Candan | 1 | 2018 |
Comparison of Discoloration with Sensory and Chemical Qualities of Gray Mullet (Mugilcephalus L. 1758) Held at Room Temperature İ Keskin, B Köstekli, AD Eyuboglu, ME Erdem | 1 | 2017 |
BUZLANARAK DEPOLANAN HAMSİ BALIĞININ (Engraulis engrasicholus L., 1758) BUZDOLABI KOŞULLARINDA (4±1 C) RAF ÖMRÜNÜN BELİRLENMESİ HA DUYAR, A GARGACI, İ KESKİN 1. Ulusal Hamsi Çalıştayı, 2010 | 1 | 2010 |
Potential Contribution of Farmed Fishes to The Recommended Nutrient Intakes (RNIs): A Case Study of Farmed Atlantic Salmon (S. salar) and Different Origin Large Rainbow Trout … D KOCATEPE, B ÇORAPCI, C ALTAN, B KÖSTEKLİ, İ KESKİN, H TURAN Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi 14 (1), 23-37, 2024 | | 2024 |
The Effect of Cold Marination on Some Physical Properties and Nutritional Composition of Sardine (Sardina pilchardus) Y Kaya, B Köstekli, İ Keskin, D Kocatepe, M Erdem Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG) 39 (2 …, 2022 | | 2022 |
Su Ürünlerinde Kullanılan Paketleme Yöntemleri: Vakum Paketleme, MAP, Biosensörler, Oksijen Emici Etiketler ME ERDEM, N TUNÇTAŞ, B KÖSTEKLİ, İ KESKİN Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences 7 (2), 128-137, 2022 | | 2022 |