Tuncay KAN
Tuncay KAN
Malatya Turgut Özal Üniversitesi
ozal.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Characterization of promising apricot (Prunus armeniaca L.) genetic resources in Malatya, Turkey
BM Asma, T Kan, O Birhanlı
Genetic Resources and Crop Evolution 54 (1), 205-212, 2007
692007
Organic acids, sugars, vitamin C content and some pomological characteristics of eleven hawthorn species (Crataegus spp.) from Turkey
M Gundogdu, K Ozrenk, S Ercisli, T Kan, O Kodad, A Hegedus
Biological Research 47, 1-5, 2014
542014
Physicochemical characteristics of wild and cultivated apricots (Prunus armeniaca L.) from Aras valley in Turkey
MK Gecer, T Kan, M Gundogdu, S Ercisli, G Ilhan, HI Sagbas
Genetic Resources and Crop Evolution 67 (4), 935-945, 2020
342020
Phenolic compounds and vitamins in wild and cultivated apricot (Prunus armeniaca L.) fruits grown in irrigated and dry farming conditions
T Kan, M Gundogdu, S Ercisli, F Muradoglu, F Celik, MK Gecer, O Kodad, ...
Biological research 47 (1), 1-6, 2014
262014
Morphological diversity on fruit characteristics among some selected mulberry genotypes from Turkey
KU Yilmaz, Y Zengin, S Ercisli, MN Demirtas, T Kan, AR Nazli
Journal of Animal and Plant Sciences 22 (211), e214, 2012
232012
Çatak ve Tatvan yörelerinde yetiştirilen yerel elma çeşitlerinin pomolojik özellikleri
K Özrenk, M Gündoğdu, K Tuncay, KAN Tuncay
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 21 (1), 57-63, 2011
232011
Vitamins, flavonoids, and phenolic acid levels in early-and late-ripening apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars from Turkey
M Gündoğdu, T Kan, MK Gecer
HortScience 48 (6), 696-700, 2013
162013
Van Gölü havzası yerel armutları
K Özrenk, M Gündoğdu, T Kan
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 20 (1), 46-51, 2010
162010
Changes of contents of polyphenols and vitamin a of organic and conventional fresh and dried apricot cultivars (Prunus armeniaca L.)
T Kan, SZ Bostan
World Journal of Agricultural Sciences 6 (2), 120-126, 2010
152010
Bioactive and antioxidant characteristics of blackberry cultivars from East Anatolia
M GÜNDOĞDU, T Kan, I Canan
Turkish Journal of Agriculture and Forestry 40 (3), 344-351, 2016
132016
Phenolic compounds, bioactive content and antioxidant capacity of the fruits of mulberry (Morus spp.) germplasm in Turkey
M Gundogdu, I Canan, MK Gecer, T Kan, S Ercisli
Folia Horticulturae 29 (2), 251-262, 2017
122017
Malatya Yöresinde Yetiştirilen" Arapkızı"’Elma Çeşidinde Klon Seleksiyonu I
E ÇÖÇEN, C ERNİM, T MACİT, R KOKARGÜL, U Yılmaz, KAN Tuncay, ...
Meyve Bilimi 5 (2), 43-48, 2018
102018
Fire blight (Erwinia amylovora) resistant/susceptibility of native apple germplasm from eastern Turkey
K Ozrenk, F Balta, M Guleryuz, T Kan
Crop Protection 30 (5), 526-530, 2011
92011
Dünya kayısı üretimi ve önemli kayısı üreticisi ülkeler
BM Asma, T Kan
Kayısı Sempozyumu, Malatya, 35-40, 2001
92001
Farklı rakımlarda yetiştirilen bazı kayısı çeşitleri ile zerdali meyvelerinde fenolik bileşiklerin incelenmesi
T Kan, F Karaat
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi 29 (1), 88-93, 2019
72019
Kayısıda kükürt sorunu
BM Asma, A Gültek, T Kan, O Birhanlı
Malatya: Öz Gayret Ofset, 2005
72005
Çok Amaçlı Kayısı Islah Projesi
BM Asma, T Kan, O Birhanlı, T Abacı, A Erdoğan
Türkiye V. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi 1, 145-149, 2007
62007
Diversity on color and phenolic compounds in apricot fruits
M Gundogdu, S Ercisli, S Berk, T Kan, I Canan, MK Gecer
Journal of Food Measurement and Characterization 11 (4), 2087-2093, 2017
52017
Morphologıcal dıversıty on fruıt characterıstıcs among some selected mulberry genotypes from Turkey. JAPS
KU Yılmaz, Y Zengin, S Ercisli, MN Demirtas, T Kan, AR Nazli
Journal of Animal and Plant Sciences 22 (1), 211-214, 2012
52012
Van gölü havzası cevizleri bazı pomolojik ve kimyasal özelliklerinin karşılaştırılması
K Özrenk, K Tuncay, F Balta, KAN Tuncay
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 1 (4), 15-22, 2011
52011
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20