Follow
Yilmaz Secim
Yilmaz Secim
necmettin erbakan üniversitesi
Verified email at erbakan.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Selçuklu ve Osmanlı mutfağının gastronomi açısından değerlendirilmesi
Y Seçim
Journal of Tourism Theory and Research 4 (2), 122-133, 2018
75*2018
Yöresel Bir Ürün Olan Konya Etliekmeği ve Genel Özellikleri Hakkında Nitel Bir Çalışma
Y Seçim
Journal of Tourism an Gastronomy Studies (JOTAGS) 6 (4), 197-209, 2018
302018
Konya Mutfağında Yer Alan Yöresel Yemeklerin İşletme Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Tespit Edilmesi
Y Seçim, MF Esen
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 22 (1), 279-294, 2020
232020
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
D Çoşan, Y Seçim
Karadeniz İncelemeleri Dergisi 2019 (27), 279-292, 2019
202019
Yöresel Mutfağın Turizm Ürünü Olarak Kullanımının Yerel Halk Tarafından Değerlendirilmesi; Konya İli Örneği
MF Esen, Y Seçim
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 8 (1), 158, 2020
172020
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
D Çoşan, Y Seçim
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 129-142, 2020
17*2020
SİNOP YÖRESEL MUTFAĞININ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ TATLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
NA Genç, Y Seçim
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi 44 (winter), 302-319, 2019
172019
Suriye Göçmenlerinin Mutfak Kültürü Uyum Süreci; Konya Örneği
ÖY Avşar, Y Seçim
Journal of Recreation and Tourism Research 7 (2), 209-221, 2020
142020
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN BAZI FONKSİYONEL GIDALAR VE ÖZELLİKLERİ2
Y SEÇİM
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 2018
122018
Evaluation of the desserts; which are hosmerim, cheese halva, kunafah produced in Turkish cuisine-in aspect of tourism
Y Seçim, G Uçar
International Journal of Social Sciences and Education Research 3 (5 S …, 2017
122017
Vejetaryen Beslenme Türleri
Y Seçim, N Akyol, M Kaya
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 5 (1), 66-82, 2022
112022
Development of chili pepper ganache filled chocolate in artisan chocolate production, determination of sensory and physicochemical characteristics
B Seçuk, Y SEÇİM
Food Science and Technology 42, e01721, 2021
112021
Konya mutfağı, mutfak kültürü ve yemekleri
Y Seçim, SY Güleç, C Bilgi
Literatürk Academia Yayınları, Konya, 2019
112019
KONYA MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Y Seçim, A Şen
Sosyal Bilimler Dergisi (SOBİDER) 5 (32), 552-560, 2018
112018
ŞEB-İ ARUS ETKİNLİĞİNE KATILAN TURİSTLERİN MEVLEVİ MUTFAĞI YEMEK TALEPLERİNİN TESPİT EDİLMESİ
Y Seçim
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 778-796, 2020
92020
Gastronomi Eğitimi Alan Öğrencilerin İşletme Mutfaklarına Yönelik Tutumları
Y Seçim
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 641-652, 2020
92020
Microbiological Quality of Some Milky Sweets Offered for Consumption in the City Center of Konya and Manufactured Experimentally
Y Secim, G Ucar
Pakistan Journal of Nutrition 13 (1), 56-61, 2017
82017
Konya il merkezinde tüketime sunulan ve deneysel olarak üretilen bazı sütlü tatlıların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi
Y Seçim
Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011
82011
KARAÇAY TÜRKLERİ VE YEMEK KÜLTÜRLERİ
Y Seçim, K Metehan
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 4 (1), 70-85, 2020
72020
Bartın yöresel yemek alışkanlıklarının tespit edilmesi üzerine bir araştırma
Y Seçim, D Coşan
Alternatif Turizm Araştırmaları (ss. 3-26). Ankara: İKSAD Yayınevi, 2019
72019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20