Selçuklu ve Osmanlı mutfağının gastronomi açısından değerlendirilmesi Y Seçim Journal of Tourism Theory and Research 4 (2), 122-133, 2018 | 75* | 2018 |
Yöresel Bir Ürün Olan Konya Etliekmeği ve Genel Özellikleri Hakkında Nitel Bir Çalışma Y Seçim Journal of Tourism an Gastronomy Studies (JOTAGS) 6 (4), 197-209, 2018 | 30 | 2018 |
Konya Mutfağında Yer Alan Yöresel Yemeklerin İşletme Menülerinde Yer Alma Düzeylerinin Tespit Edilmesi Y Seçim, MF Esen Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 22 (1), 279-294, 2020 | 23 | 2020 |
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA D Çoşan, Y Seçim Karadeniz İncelemeleri Dergisi 2019 (27), 279-292, 2019 | 20 | 2019 |
Yöresel Mutfağın Turizm Ürünü Olarak Kullanımının Yerel Halk Tarafından Değerlendirilmesi; Konya İli Örneği MF Esen, Y Seçim JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES 8 (1), 158, 2020 | 17 | 2020 |
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA D Çoşan, Y Seçim Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 129-142, 2020 | 17* | 2020 |
SİNOP YÖRESEL MUTFAĞININ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ TATLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ NA Genç, Y Seçim Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi 44 (winter), 302-319, 2019 | 17 | 2019 |
Suriye Göçmenlerinin Mutfak Kültürü Uyum Süreci; Konya Örneği ÖY Avşar, Y Seçim Journal of Recreation and Tourism Research 7 (2), 209-221, 2020 | 14 | 2020 |
TÜRK MUTFAĞINDA KULLANILAN BAZI FONKSİYONEL GIDALAR VE ÖZELLİKLERİ2 Y SEÇİM Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (1), 2018 | 12 | 2018 |
Evaluation of the desserts; which are hosmerim, cheese halva, kunafah produced in Turkish cuisine-in aspect of tourism Y Seçim, G Uçar International Journal of Social Sciences and Education Research 3 (5 S …, 2017 | 12 | 2017 |
Vejetaryen Beslenme Türleri Y Seçim, N Akyol, M Kaya Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 5 (1), 66-82, 2022 | 11 | 2022 |
Development of chili pepper ganache filled chocolate in artisan chocolate production, determination of sensory and physicochemical characteristics B Seçuk, Y SEÇİM Food Science and Technology 42, e01721, 2021 | 11 | 2021 |
Konya mutfağı, mutfak kültürü ve yemekleri Y Seçim, SY Güleç, C Bilgi Literatürk Academia Yayınları, Konya, 2019 | 11 | 2019 |
KONYA MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA Y Seçim, A Şen Sosyal Bilimler Dergisi (SOBİDER) 5 (32), 552-560, 2018 | 11 | 2018 |
ŞEB-İ ARUS ETKİNLİĞİNE KATILAN TURİSTLERİN MEVLEVİ MUTFAĞI YEMEK TALEPLERİNİN TESPİT EDİLMESİ Y Seçim Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 778-796, 2020 | 9 | 2020 |
Gastronomi Eğitimi Alan Öğrencilerin İşletme Mutfaklarına Yönelik Tutumları Y Seçim Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 641-652, 2020 | 9 | 2020 |
Microbiological Quality of Some Milky Sweets Offered for Consumption in the City Center of Konya and Manufactured Experimentally Y Secim, G Ucar Pakistan Journal of Nutrition 13 (1), 56-61, 2017 | 8 | 2017 |
Konya il merkezinde tüketime sunulan ve deneysel olarak üretilen bazı sütlü tatlıların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesi Y Seçim Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2011 | 8 | 2011 |
KARAÇAY TÜRKLERİ VE YEMEK KÜLTÜRLERİ Y Seçim, K Metehan Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research 4 (1), 70-85, 2020 | 7 | 2020 |
Bartın yöresel yemek alışkanlıklarının tespit edilmesi üzerine bir araştırma Y Seçim, D Coşan Alternatif Turizm Araştırmaları (ss. 3-26). Ankara: İKSAD Yayınevi, 2019 | 7 | 2019 |