Türkiye’de gastronomi turizmi üzerine genel bir değerlendirme T Bucak, ÜE Aracı Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 16 (30), 203-216, 2013 | 264 | 2013 |
Gastronomi turizminin il turizmine etkisi: Çanakkale örneği T Bucak, U Ateş The Journal of Academic Social Science Studies 28 (1), 315-328, 2014 | 119 | 2014 |
Mesleki turizm eğitimi M Aksu, T Bucak Aksaray Üniversitesi, 2012 | 98 | 2012 |
The future of the chef occupation and the food and beverage sector after the COVID-19 outbreak: Opinions of Turkish chefs T Bucak, S Yiğit International Journal of Hospitality Management 92, 102682, 2021 | 84 | 2021 |
The effect of service quality on customer satisfaction: A research on hotel businesses T Bucak International Journal of Education and Research 2 (1), 1-12, 2014 | 62 | 2014 |
Bölge gastronomi turizmi üzerine yöresel ürün festivallerinin etkisi: Urla örneği GT BAKIRCI, T BUCAK, KN TURHAN Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 230-240, 2017 | 43 | 2017 |
Çanakkale ilinin termal turizm potansiyeli T Bucak, E Özkaya Aksaray Üniversitesi, 2013 | 37 | 2013 |
Bölge turizmine yeni akımların etkisi: Gökçeada Slow Food örneği T BUCAK, Ö Turan Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 11 (43), 211-219, 2016 | 32 | 2016 |
Yiyecek içecek işletmelerinde ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin uygulanabilirliği: İzmir ili örneği T Bucak Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2012 | 31 | 2012 |
The role and importance of maritime culture in Turkish cuisine Türk mutfağında deniz kültürünün yeri ve önemi T Bucak, O Taşpınar Journal of Human Sciences 11 (1), 551-568, 2014 | 30 | 2014 |
Otel işletmelerinde hizmet içi eğitimi ve iş tatmini ilişkisi: İzmir merkez ve çeşmedeki beş yıldızlı oteller ile ilgili bir uygulama T Bucak Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2007 | 26 | 2007 |
Gastromilliyetçilik ve gastrodiplomasi kavramlari üzerine bir değerlendirme T Bucak, S Yiğit Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 21 (4), 1305-1320, 2019 | 23 | 2019 |
İşletmelerde kalite yönetimi T Bucak İlya, 2011 | 22 | 2011 |
RESTORANLARDA HİZMET KALİTESİNİN MİSAFİR MEMNUNİYETİNE ETKİSİ: ÇANAKKALE MERKEZİNDE BİR ARAŞTIRMA T Bucak, Ö Turan The Journal of Academic Social Science Studies 8 (49), 287-304, 2019 | 18 | 2019 |
Slow Food Akımı T Bucak İçinde: ON Özdoğan (Editör), Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler …, 2014 | 18 | 2014 |
İşletmelerde hizmet içi eğitim R Tuna Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015 | 17 | 2015 |
OTEL İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİ İLE MİSAFİR MEMNUNİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİ (ÇANAKKALE İLİ MERKEZİNDEKİ 4 VE 5 YILDIZLI OTELLER ÖRNEĞİ) T Bucak, H Özarslan Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi 17 (36), 1-28, 2016 | 16 | 2016 |
Otel Mutfak Çalışanlarının Mutfak Teknolojilerine Yaklaşımlarının Kelime İlişkilendirme Testi ile Değerlendirilmesi: İzmir Örneği (Evaluation of the Approaches of Hotel Kitchen … T BUCAK, S YİĞİT Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 489-500, 2020 | 14 | 2020 |
The ISO 22000 food safety management system in the food and beverage industry ŞO Mercan, T Bucak International Journal of Education and Research 1 (6), 3, 2013 | 14 | 2013 |
Gastronomi eğitiminde profesyonel mutfak okullarının etkisi: İstanbul mutfak sanatları akademisi (msa) üzerine bir araştırma T Bucak, S Yiğit International Gastronomy Tourism Studies Congress, 20-22, 2018 | 13 | 2018 |