Takip et
turgay bucak
turgay bucak
Yüksek Okul Yardımcı Doçent Doktor, Dokuz Eylül Üniversitesi
deu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Türkiye’de gastronomi turizmi üzerine genel bir değerlendirme
T Bucak, ÜE ARACI
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 16 (30), 203-216, 2013
2552013
Gastronomi turizminin il turizmine etkisi: Çanakkale örneği
T Bucak, U Ateş
The Journal of Academic Social Science Studies 28 (1), 315-328, 2014
1132014
Mesleki turizm eğitimi
M Aksu, T Bucak
Aksaray Üniversitesi, 2012
952012
The future of the chef occupation and the food and beverage sector after the COVID-19 outbreak: Opinions of Turkish chefs
T Bucak, S Yiğit
International Journal of Hospitality Management 92, 102682, 2021
802021
The effect of service quality on customer satisfaction: A research on hotel businesses
T Bucak
International Journal of Education and Research 2 (1), 1-12, 2014
632014
Bölge gastronomi turizmi üzerine yöresel ürün festivallerinin etkisi: Urla örneği
GT BAKIRCI, T BUCAK, KN TURHAN
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 230-240, 2017
392017
Bölge turizmine yeni akımların etkisi: Gökçeada Slow Food örneği
T BUCAK, Ö Turan
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 11 (43), 211-219, 2016
322016
Çanakkale ilinin termal turizm potansiyeli
T Bucak, E Özkaya
Aksaray Üniversitesi, 2013
312013
The role and importance of maritime culture in Turkish cuisine Türk mutfağında deniz kültürünün yeri ve önemi
T Bucak, O Taşpınar
Journal of Human Sciences 11 (1), 551-568, 2014
292014
Yiyecek içecek işletmelerinde ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin uygulanabilirliği: İzmir ili örneği
T Bucak
DEÜ Sosyal Bilimleri Enstitüsü, 2012
292012
Otel işletmelerinde hizmet içi eğitimi ve iş tatmini ilişkisi: İzmir merkez ve çeşmedeki beş yıldızlı oteller ile ilgili bir uygulama
T Bucak
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2007
242007
İşletmelerde kalite yönetimi
T Bucak
İlya, 2011
222011
GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
T Bucak, S Yiğit
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 21 (4), 1305-1320, 2019
202019
RESTORANLARDA HİZMET KALİTESİNİN MİSAFİR MEMNUNİYETİNE ETKİSİ: ÇANAKKALE MERKEZİNDE BİR ARAŞTIRMA
T Bucak, Ö Turan
The Journal of Academic Social Science Studies 8 (49), 287-304, 2019
172019
Slow Food Akımı
T Bucak
İçinde: ON Özdoğan (Editör), Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler …, 2014
172014
İşletmelerde hizmet içi eğitim
R Tuna
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2011
172011
OTEL İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİ İLE MİSAFİR MEMNUNİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİ (ÇANAKKALE İLİ MERKEZİNDEKİ 4 VE 5 YILDIZLI OTELLER ÖRNEĞİ)
T Bucak, H Özarslan
Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi 17 (36), 1-28, 2016
152016
Otel Mutfak Çalışanlarının Mutfak Teknolojilerine Yaklaşımlarının Kelime İlişkilendirme Testi ile Değerlendirilmesi: İzmir Örneği (Evaluation of the Approaches of Hotel Kitchen …
T BUCAK, S YİĞİT
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 489-500, 2020
142020
The ISO 22000 food safety management system in the food and beverage industry
ŞO Mercan, T Bucak
International Journal of Education and Research 1 (6), 3, 2013
142013
Gastronomi eğitiminde profesyonel mutfak okullarının etkisi: İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) üzerine bir araştırma
T Bucak, S Yiğit
International Gastronomy Tourism Studies Congress, 20-22, 2018
122018
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20